7/9/17

Του δηλητηρίασε τα μελίσσια

Δεν ξανάγινε
Αποτέλεσμα εικόνας για τα μελίσσια

Συνελήφθη στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκτονίας και απόπειρα έκρηξης.
Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία 52χρονου  προχθές (05.09.2017) το βράδυ, άγνωστος δράστης επιχείρησε ανεπιτυχώς να καταστρέψει αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης και στη συνέχεια δηλητηρίασε, με χρήση άγνωστης ουσίας, σαράντα (40) κυψέλες μελισσών, συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ, τις οποίες ο 52χρονος διατηρούσε πλησίον του εν λόγω αποθηκευτικού χώρου.

Η μεγάλη απόδειξη


Έπεσαν στον κουβά της Tsoukalis Jet-Set

Μεγάλο «χτύπημα» κατά της αρχαιοκαπηλίας, με εμπλοκή υπαλλήλου του ΣΔΟΕ Ηγουμενίτσας

Το Ντοκουμέντο

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος τσουκαλης

Νέα μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Ελληνική Αστυνομία στον διαρκή αγώνα κατά της αρχαιοκαπηλίας με τη πολύτιμη συνδρομή του Γιώργου Τσούκαλη.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν στο Αγρίνιο ένας τελωνειακός υπάλληλος από τη Πρέβεζα και ο συνεργός του αγρότης με καταγωγή από το Αγρίνιο. Οι συλληφθέντες είχαν στη κατοχή τους μαρμάρινη πλάκα η οποία χρονολογείται από τον 3 ή τον 4 αιώνα προ Χριστού.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε σε συνεργασία με τον γνωστό ιδιωτικό ερευνητή και σύμβουλο πολιτιστικής κληρονομιάς Unesco Πειραιώς και νήσων Γιώργο Τσούκαλη και εξελίχτηκε σε κίνηση ματ στον αγώνα κατά της αρχαιοκαπηλίας.

5/9/17

Στον κατάλληλο άνθρωπο

Άλλες έξι αρχαιότητες σώθηκαν ...

Δήλωση Γιώργου Τσούκαλη


"Καταπολέμηση της αρχαιοκαπηλίας είναι και η ενημέρωση των συμπολιτών μας...είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος διότι ένας νέος συμπολίτης μας βρίσκοντας 6 αρχαία αντικείμενα μου τηλεφώνησε απο τη Θήβα ζητώντας πληροφορίες ... σήμερα το πρωί τον συνόδευσα στη ΓΑΔΑ όπου και παρέδωσε τα 6 αρχαία αντικείμενα ...εύγε στον άνθρωπο που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του...!!!".

Θα τα λύσουν όλα ...

Από συσκέψεις ...χόρτασαν οι πολίτες


Η σύσκεψη ήταν βαρύνουσας σημασίας αφού κλήθηκε να συμμετάσχει και ο Αττικάρχης
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, συμμετείχε χθες (Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017) το απόγευμα σε συνάντηση εργασίας, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της «Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας». Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση επί θεμάτων που απασχολούν το κέντρο και τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για την καλύτερη διευθέτησή τους.
Τον κ. Γενικό Γραμματέα συνόδευαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Αντώνιος Μπάκας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξίαρχος Δημήτριος Μουστακαλής.
Στο πλαίσιο της συνάντησης οι υπηρεσιακοί παράγοντες παρουσίασαν το γενικό πλάνο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου, που εφαρμόζει η Ελληνική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας και αναφέρθηκαν στα ολοκληρωμένα προγράμματα αστυνόμευσης σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας ενώ προχώρησαν σε αποτίμηση των δράσεων, επισημαίνοντας τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα που καταγράφονται.

4/9/17

Τι τρέχει στη Ζάκυνθο κύριε Α.Δ?



Προειδοποίηση για βομβιστικές επιθέσεις στη Ζάκυνθο

Η αναφορά που δόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. για τη μαφία της Ζακύνθου και προειδοποιούσε για έκρηξη στο ATM στη Λιθακιά, η οποία τελικώς σημειώθηκε στις 20 Αυγούστου

Πολυσέλιδη-έγγραφη αναφορά που στάλθηκε προ μερικών ημερών στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αποκαλύπτει τη «μαφία της Ζακύνθου», ενώ προέβλεπε βομβιστικές επιθέσεις στο πολύπαθο νησί, οι οποίες πράγματι σημειώθηκαν!

Στην αναφορά αυτή, που φέρεται να έχουν συντάξει ιδιώτες αλλά πιθανόν και υπηρεσιακοί παράγοντες του νησιού, προσδιορίζεται κύκλωμα διεφθαρμένων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και η σχέση του με ομάδα ελλήνων και αλβανών ποινικών που προχωρούν σε σωρεία ληστειών και βομβιστικών επιθέσεων στο νησί. Ακόμη, παρουσιάζονται συστήματα «ξεπλύματος χρήματος» και τοκογλυφίας αλλά και πρωτοφανείς καταστάσεις στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για μια ιδιαίτερα σημαντική και αποκαλυπτική αναφορά που αποτελεί «οδηγό» των ερευνών, ύστερα και από την ανθρωποκτονία προ μερικών ημερών ενός 37χρονου που είχε παλαιότερη εμπλοκή σε ομάδα ενόπλων.

Ο πρόεδρος τίμησε το Βλαχογιάννη

Πάντρεψε την κόρη του ο Τρικαλινός
epanemfanisi-karamanli-se-galazio-gamo-me-plousio-menou
 Πρώην αξιωματκός της ΕΛ.ΑΣ ο κ. Βλαχογιάννης, από τους λίγους που τίμησε τη στολή του και ως αρχισυνδικαλιστής

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι… διακοπών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, έδωσε το «παρών» στο γάμο της κόρης του πρώην «γαλάζιου» βουλευτή και νομάρχη Τρικάλων, Ηλία Βλαχογιάννη, ο οποίος πάντρεψε την κόρη του Μαριάννα με τον πολιτικό επιστήμονα Θανάση Κοντογιώργη.
Το Ιερό Μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα της Αττικής, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του μικρού παιδιού του νεαρού ζευγαριού. Παρόντες εκατοντάδες προσκεκλημένοι, φίλοι των νεόνυμφων και των οικογενειών τους, πάρα πολλοί δε Τρικαλινοί.