24/5/17

Mες στη μόδα

Ναυαρίνου

Τραγικές συμπτώσεις

Κερατσίνι-Καβούρι

Δύο πτώματα μέσα σε καμένα αυτοκίνητα με διαφορά δύο ωρών σε Καβούρι και Σχιστό, προκάλεσαν συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ καθώς αρχικά δεν είχε διευκρινιστεί αν ο δύο υποθέσεις σχετίζονται, αν πρόκειται για εγκλήματα, ατυχήματα ή αυτοκτονίες. Σίγα-σιγά, το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Το γεγονός ότι ένας από τους αστυνομικούς που έφθασε στο σημείο του απανθρακωμένου αυτοκινήτου στην περιοχή του Σχιστού αναγνώρισε ότι το όχημα ανήκει στον αδερφό του και ότι τελικά το πτώμα ανήκει στον 50χρονο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοκτονίας. Μάλιστα, οι πυροσβέστες εντόπισαν ίχνη εμπρησμού και αλκοόλ, κάτι που ενισχύει την παραπάνω εκδοχή. Αν και το πτώμα ήταν σε κατάσταση που έκανε δύσκολη την αναγνώριση του, εντούτοις ο αστυνομικός κατάφερε να αναγνωρίσει τον αδερφό του.

Η περίπτωση του Καβουρίου έμοιαζε με θρίλερ που όμως όσο περνούν οι ώρες αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Λίγα λεπτά μετά τις 5 το πρωί ενημέρωσαν την πυροσβεστική ότι ένα αυτοκίνητο, στην παραλία του Καβουρίου, έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Πυροσβέστες έφθασαν αμέσως στο σημείο, έσβησαν τη φωτιά όμως το όχημα είχε καταστραφεί ολοσχερώς και μέσα βρισκόταν ένα άτομο απανθρακωμένο. Το γεγονός ότι από το όχημα είχαν καταστραφεί οι πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά και όλο το σκηνικό κάνουν την υπόθεση να μοιάζει με άλυτο γρίφο. Τελικά, κατάφεραν να “διαβάσουν” τις καμένες πινακίδες και από τα τερματικά της Τροχαίας να εξακριβώσουν ότι ανήκει σε έναν 52χρονο κρεοπώλη από το Παγκράτι. Η επίσκεψη στο σπίτι του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου φωτίζει το μυστήριο αφού οι δικοί του άνθρωποι είπαν ότι ο κρεοπώλης δεν έχει εμφανιστεί ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε αποπειραθεί να τερματίσει τη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επίσημα ταυτοποιηθεί το πτώμα,οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τον 52χρονο κρεοπώλη.  Μάλιστα το κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση μετέβησαν στο σπίτι του 52χρονου στο Παγκράτι και μίλησαν με τη σύζυγο και τους δικούς του ανθρώπους. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος τους είπε ότι ο 52χρονος τους τελευταίους μήνες είχε αλλάξει. Κάποια σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε σε συνδυασμό με την “εύθραυστη” ψυχολογία του τον  είχαν ρίξει σε βαθμό που στο μυαλό του στριφογύριζε η ιδέα της αυτοκτονίας. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή του. Έφυγε ξημέρωμα από το σπίτι και αφού επέλεξε ένα ήσυχο σημείο της παραλιακής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του. Πριν φύγει, πλησίασε τη σύζυγο του, της χάιδεψε στοργικά το μέτωπο και της έδωσε ένα φιλί.
Αυτή την κίνηση έκανε και σήμερα τα ξημερώματα. Ντύθηκε, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και είπε στη σύζυγο του ότι θα πήγαινε στην κεντρική αγορά να προμηθευτεί εμπόρευμα για το κρεοπωλείο. Έδειχνε ήρεμος και αφού την πλησίασε και με τον ίδιο στοργικό τρόπο της χάιδεψε το μέτωπο και της έδωσε ένα φιλί έκλεισε πίσω του την πόρτα και χάθηκε αθόρυβα στο σκοτάδι.

Tους έβαλε φωτιά

Κέρκυρα



Με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην Κέρκυρα μία ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ όταν ένας άνδρας προσπάθησε να το πυρπολήσει με βενζίνη. 
Το συμβάν έγινε στην περιοχή Σολάρι.