13/1/17

Ti ομολόγησε ο 35χρονος «αρχηγός»



«Συνεργασία» στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. με τη μαφία των Ρομά


«Συνεργασία» στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. με τη μαφία των Ρομά
Την εμπλοκή αστυνομικών στην «μαφία των Ρομά» κaι ότι ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τους είχαν ειδοποιήσει προ διμήνου να διαφύγουν, φέρεται να επιβεβαίωσε 35χρονος, αρχηγικό μέλος της συμμορίας που συνελήφθη προ τριών ημερών στον Πειραιά.   

Ο 35χρονος ομολόγησε με λεπτομέρειες για τον τρόπο που ειδοποιήθηκαν να εξαφανισθούν σε ραντεβού που είχαν με αξιωματικό της ΕΛΑΣ σε καφετέρια στο Περιστέρι, στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου.    

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ορισμένες σχετικές ενδείξεις για τις σχέσεις αστυνομικών και μελών της «μαφίας» υπήρχαν από ακρόαση υποκλαπέντων συνομιλιών.   

Με σηκωμένο ποδάρι ο πρόεδρος!

Μα στον Πλούταρχο δεν είχε κλαρίνα ...


Το τρύπησαν ...

Αποτέλεσμα εικόνας για κλοπη ατμ

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κλοπή χρηματικού ποσού από Α.Τ.Μ., η οποία έλαβε χώρα ξημερώματα της 01-06-2016, στην περιοχή της Ξυλούπολης.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί ηλικίας 34, 32 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, έκρηξη και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, αφού παραβίασαν θύρα δημοτικού κτηρίου στην ανωτέρω περιοχή, διάνοιξαν Α.Τ.Μ., το οποίο βρισκόταν εγκατεστημένο στον ίδιο χώρο, προκαλώντας έκρηξη με τη χρήση αερίου.

Φωτιά στα κόκκινα ...

Κάηκε το Ποσειδώνιο

Γιώργος Τσούκαλης: Όταν σε τιμούν Αστυνομικοί η τιμή και χαρά είναι διπλή ,γιατί η Αστυνομία είναι οικογένεια μου μετά απο τρεις δεκαετίες άψογης συνεργασίας.
Ευχαριστωω απο καρδιας το διοικητικό συμβούλιο της Ε/Α/Υ/Ν. Α.ΑΤΤΙΚΗΣ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο ,φίλο,αδελφό Γιώργο Καλλιακμανη για την τιμή στο πρόσωπο μου!!!!

Το 'χε στην τσάντα της



Το μίνι οπλοστάσιο της Ρούπα


Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων σχετικά με έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες αντικειμένων που κατασχέθηκαν σε οικία στη περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής, όπου την 05-01-2017 συνελήφθη η Παναγιώτα Ρούπα.

















Ο Μπάμπης μίλησε ...

Στη δικαιοσύνη ο φάκελος Παντελίδη

Ο ποινικολόγος Μπάμπης Λυκούδης

"Κατατέθηκε σήμερα το συλλεγέν από την οικογένεια Παντελίδη και τους τεχνικούς της συμβούλους αποδεικτικό υλικό, προκειμένου να συμβάλλουμε στην αποκάλυψη της αλήθειας και τις πραγματικές περιστάσεις του τροχαίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αείμνηστος Παντελής Παντελίδης. 
Ήρθε η ώρα της Εισαγγελικής Αρχής.

... Μπανιάριζαν το χασίς

Οι Αποδείξεις


Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, κατάφεραν να εντοπίσουν σπίτι στο Κανάλι Πρέβεζας, στον εσωτερικό χώρο του οποίου υπήρχε ειδική εγκατάσταση για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Για την υπόθεση, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 51 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση, κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (12-01-2017) το απόγευμα, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής αστυνομικής έρευνας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία όπου διαμένουν οι δύο ημεδαποί, διαπιστώθηκε να έχουν εγκαταστήσει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο του σπιτιού, εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Με 8.000 € στο προσκεφάλι του

Αποτέλεσμα εικόνας για ασθενης νοσοκομειο

Η ενδελεχής και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού που έγινε τον προηγούμενο μήνα στις Σέρρες.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 23χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου, καθώς και συνεργού του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

24 ώρες χωρίς φόνο

Κατά μέσο όρο σημειώνονται 10 δολοφονίες την ημέρα

Στο Ελ Σαλβαδόρ πέρασε ένα 24ωρο χωρίς να αναφερθεί δολοφονία

Κατά μέσο όρο σημειώνονται 10 δολοφονίες την ημέρα στο Ελ Σαλβαδόρ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα στοιχεία του ΟΗΕ, μετατρέποντας τη χώρα σε μια από τις πλέον βίαιες του πλανήτη.

Όμως την Τετάρτη βγήκε είδηση: δεν καταγράφηκε ούτε ένα περιστατικό, γεγονός που ούτε η Αστυνομία ήταν σε θέση να εξηγήσει.

Στη χώρα δρουν αντίπαλες συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά ή εμπλέκονται σε εμπόριο λευκής σαρκός. Τα μέλη τους ξεχωρίζουν από τα τατουάζ που φέρουν στο σώμα. Aντίστοιχες συμμορίες δρουν και σε άλλες χώρες της Κεντρικής Αμερικής.

Καμπάνες για τα Βουλγάρικα

Αποτέλεσμα εικόνας για λιμουζινες

Με νόμους βγαλμένους από το 1988 (επί αναπληρωτού υπουργού Γεωργίου Πέτσου τότε) προσπαθεί το ελληνικό κράτος να αντιμετωπίσει την πλημμυρίδα των αυτοκινήτων με βουλγαρικές πινακίδες, που κινούνται χωρίς να πληρώνουν τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας ή άλλους φόρους και χαράτσια (τεκμήρια) στην Ελλάδα.

Όπως προκύπτει από απάντηση της αρμοδίας υφυπουργού Οικονομικών κυρίας Αικατερίνης Παπανάτσιου στη Βουλή, η Απόφαση Πέτσου από το 1988 προβλέπει ότι, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες διαπιστώνεται κυκλοφορία οχήματος με ξένες πινακίδες στη χώρα χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις που θέτει,  ο Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας προβλέπει βαριές κυρώσεις, οι οποίες, για κοινοτικά επιβατικά οχήματα (πχ Βουλγαρίας) κυμαίνονται από 2.500 έως 10.000 ευρώ –ενώ για οχήματα με πινακίδες τρίτων χωρών  εφαρμόζονται οι διατάξεις περί λαθρεμπορίας  που φτάνουν στο τριπλάσιο των αναλογούντων δασμών ή φόρων και κατάσχεση του οχήματος με παραπομπή του ιδιοκτήτη στον Εισαγγελέα.

Η απάντηση της κυρίας Παπανάτσιου στη Βουλή υπενθυμίζει ότι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί για να κυκλοφορεί νόμιμα στη χώρα μας ΙΧ με ξένες πινακίδες, είναι:

12/1/17

H αρχή έγινε


Η Προϊσταμένη Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη συναντήθηκε σήμερα (12 Ιανουαρίου 2017) με τον Πρόξενο της Αλγερίας στην Αθήνα, Riad Mermoul .
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την επιστροφή παράτυπων μεταναστών, παρουσία και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, Αστυνομικού Διευθυντή Κωνσταντίνου Λουζιώτη.

Τι τρέχει!


Στον κουβά ...



Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο εύρημα βρέθηκαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου Αγίου Δημητρίου, όταν σε κάδο απορριμμάτων βρήκαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η σορός που ανήκε σε άνδρα ήταν τυλιγμένη σε κουβέρτα, δεμένη σε καλώδιο και μέσα σε σλίπινγκ μπαγκ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για το πτώμα ενός λευκού άνδρα ηλικίας περίπου 45-50 ετών ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Το πτώμα βρέθηκε στη συμβολή των οδών Αλέξανδρου Παπαναστασίου και Ηροδότου, στα σύνορα Αγίου Δημητρίου - Δάφνης.

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν ανήκει σε Έλληνα ή αλλοδαπό καθώς και η ηλικία του θύματος.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ.

11/1/17

Με "μαύρο" στο χιόνι

Oι Αποδείξεις

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνελήφθη σήμερα (11-01-2017) τα ξημερώματα, στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή στη χώρα, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο πορτ - παγκάζ του οχήματος, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιέχουν (85) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (89.250) γραμμαρίων.

9/1/17

O Nτούμας πήρε τ' όπλο του

Αποτέλεσμα εικόνας για αποκαλυψη crimes

Στα πέριξ της Ηλιούπολης: Με οπισθοφυλακή τον ΓΓ Μαυροϊδάκο


Στο περιθώριο της σύλληψης Ρούπα η αποκαλύπτουμε  ένα κωμικοτραγικό γεγονός που εκτυλίσσεται από τις 30 Δεκεμβρίου, σε πολύ κοντινή απόσταση από το κρησφύγετό της 48χρονης στην οδό Ζαΐμη. Γυναίκα στέλεχος των φυλακών Κορυδαλλού που έχει στο παρελθόν «στοχοποιηθεί» με ανακοινώσεις από μέλη που εκτίουν ποινές για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ζήτησε την προστασία της με αστυνομική δύναμη αλλά μόνο τα βράδια αλλά για λόγο άσχετο με επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, αφού μέχρι τότε δεν είχε γνωστοποιηθεί η ύπαρξη της Ρούπα στην Ηλιούπολη. Η γυναίκα, στέλεχος της φυλακής, επικαλέστηκε τη φύλαξη για «λόγους ασφαλείας» μόνο τις βραδινές ώρες και επειδή η αδελφή της στο διπλανό διαμέρισμα έπεσε θύμα κλοπής. Αμέσως εισακούστηκε η ανησυχία της και στις  30/12/2016  εκδόθηκε διαταγή από το αρμόδιο τμήμα της ΓΑΔΑ, της οποίας η εκτέλεση απαιτούσε εν μέσω εορτών και  παραμονές Πρωτοχρονιάς , διάθεση  προσωπικού από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής,  για την φρούρηση της οικίας της.
Η διαταγή αυτή έκανε έξαλλους τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών που με ανακοίνωσή τους στηλιτεύουν τέτοιες «αποφάσεις-απαιτήσεις». Μάλιστα και χωρίς να δημοσιοποιούν το παρασκήνιο που έχουμε στη διάθεσή της γράφουν χαρακτηριστικά πως:

Tην έπιασαν στην Αθήνα

pws-mia-ekklisia-tis-n-iwnias-prodose-tin-no1-kupria-katazitoumeni

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια η καταζητούμενη για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου Αιμιλίου Ιωάννου σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεμεσό, Έφη Ηροδότου, έχει συλληφθεί στην Ελλάδα. Μαζί με την Ηροδότου συνελήφθησαν και οι γονείς της, Ηρόδοτος Ηροδότου και Ρίτσα Ηροδότου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ εντόπισε τους γονείς της σε εκκλησία της Νέας Ιωνίας στην Αττική και αμέσως μετά συνέλαβε και την ίδια.
Η Έφη Ηροδότου βρισκόταν στη λίστα με τους τοπ-καταζητούμενους της Europol. Στις 27 Δεκεμβρίου 2007, ο άτυχος νεαρός Αιμίλιος Ιωάννου, έχασε τη ζωή του, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε χτυπήθηκε σε μια διασταύρωση με φανάρια, από το αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε η Έφη Ηροδότου η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε παραβιάσει το κόκκινο φανάρι.
Η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή και σταμάτησε σ' ένα αδιέξοδο, αφού την είχε καταδιώξει άλλη οδηγός, η οποία είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, η οδηγός βρέθηκε θετική με υψηλά ποσοστά αλκοόλης στο αίμα της.
Στις 13 Ιουλίου η Europol μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook καλούσε γι' άλλη μια φορά τον κόσμο να βοηθήσει στον εντοπισμό της καταζητούμενης -εδώ και πέντε χρόνια- Έφης Ηροδότου, σε σχέση με το δυστύχημα που διαπράχθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2007, με θύμα τον 17χρονο, τότε, Αιμίλιο Ιωάννου. Μια υπόθεση που παραμένει ανοιχτή πληγή για την οικογένεια του άτυχου νεαρού, η οποία περιμένει να επιβληθεί δικαιοσύνη.

Όλοι μαζί μπορούνε ...

Αφιερωμένο στον Άλεξ και στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό – Bullying την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στο HILTON. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Θάλεια 1-2 στο πλαίσιο του Eurasia Money Show με την ενεργό και δυναμική συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων που κατέκλυσαν παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε στο λεκανοπέδιο Αττικής το χώρο της εκδήλωσης.

Προετοιμασμένος ο συνεργός



Υπόθεση Ρούπα: «Θα ανατιναχτώ με χειροβομβίδες και θα σκοτώσω αστυνομικούς»

Ηχογραφημένες συνομιλίες του συλληφθέντος προ τριημέρου στη Νέα Σμύρνη 38χρονου ποινικού Γιώργου Χ. με απειλές ότι «μεταφέρω χειροβομβίδες και θα ανατιναχτώ σε περίπτωση που με προσεγγίσουν αστυνομικοί» προσδίδουν νέες διαστάσεις στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη συνολική δράση και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του ενόπλου δικτύου το οποίο σχετιζόταν με τη συλληφθείσα Πόλα Ρούπα.
Σειρά πληροφοριών διαθέτουν οι αξιωματικοί που αναφέρουν ότι ο 38χρονος, ο οποίος ήταν τροφοδότης οπλισμού του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα και είχε κατηγορηθεί για ληστεία σουπερμάρκετ το 2005 στην Επανομή Θεσσαλονίκης μαζί με τον Γιώργο Πετρακάκο, πλαισίωνε την τελευταία διετία την Πόλα Ρούπα έχοντας ουσιαστικά ενταχθεί στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Τους ... έσκασαν τα λάστιχα

Οι Αποδείξεις

Συνελήφθησαν σήμερα (07-01-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, δυο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 48 ετών, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των προαναφερόμενων ημεδαπών, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης.

Τον έδεσαν ...

Το χασίς

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας , οδήγησαν στη σύλληψη ενός άνδρα, για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.
Πρόκειται για έναν 65χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (κατοχή – καλλιέργεια).
Ειδικότερα, χθες (07-01-2016) το πρωί εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας και σε αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Όπλα στη Ζαΐμη

Αποτέλεσμα εικόνας για πολα ρουπα

Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Παναγιώτας Ρούπα και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
- Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • δύο πολεμικά τυφέκια,
  • δύο πυροβόλα όπλα - πιστόλια,  
  • τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και
  • φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.

8/1/17

Οι ταυτότητες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών τα ακόλουθα:
α.) Τα στοιχεία ταυτότητας της συλληφθείσας Παναγιώτας Ρούπα του Βίκτορα και της Ειρήνης, γεν. την 03-04-1969 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.
β.) Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία της συλληφθείσας Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου του Ανδρέα και της Μαρίας, γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής.
γ.) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας που βρέθηκε σε οικία στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, όπου συνελήφθη η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. Έχει αριθμό ΑΚ 757923 και φέρεται να εκδόθηκε την 03-09-2013 από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, υπό στοιχεία κατόχου ΔΗΜΑ Διονυσία του ΚΡΙΣΤΑΚΗ και της ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ, γεν. 02-08-1987 στην Αθήνα Αττικής.
δ.) φωτογραφίες έξι (6) καταφανώς πλαστών Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας και άδειας ικανότητας οδήγησης, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε οικία στην Ηλιούπολη Αττικής, όπου συνελήφθη η Παναγιώτα Ρούπα:
1. το με αριθμό ΑΗ 964065 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΠΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Σταύρος του Σοφοκλή και της Ελένης, γεν. την 10-01-1973 στο Ηράκλειο - Ηρακλείου, εκδοθέν την 28-05-2009 από την Υ.Α. Ηρακλείου.
2. το με αριθμό ΑΙ 679136 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Μιχάλης του Νικολάου και της Αρχοντίας, γεννηθείς την 16-04-1977 στην Αθήνα Αττικής, εκδοθέν την 15-11-2010 από το Α.Τ. Αμπελοκήπων.
3. το με αριθμό ΑΕ 043368 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ Ελένη του Ιωάννη και της Μαρίας γεν. 17-09-1966 στο Ηράκλειο Ηρακλείου Κρήτης, εκδοθέν την 06-02-2007 από το Τ.Α. Νέου Ψυχικού.
4. το με αριθμό Π 085404 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΡΟΔΙΤΗΣ Νικόλαος του Φωτίου και της Σοφίας, γεν. 05-09-1973 στον Ασπρόπυργο Αττικής εκδοθέν την 07-10-1991 από Α.Τ. Ασπροπύργου.
5. το με αριθμό ΑΑ 909682 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος του Γεωργίου και της Βασιλικής γεν. την 01-02-1986 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, εκδοθέν την 09-01-2005 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.
6. το με αριθμό ΑΖ 601679 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Βασιλείου και της Χριστίνας γεννηθείς την 19-01-1985 στην Αθήνα Αττικής εκδοθέν την 09-04-2008 από το Τ.Α. Ηλιούπολης.
7. η με αριθμό 777903389 άδεια ικανότητας οδηγήσεως κατηγορίας Α΄ και Β΄ εκδοθείσα την 04-10-1999 από το Υπουργείο Συγκοινωνιών Δυτικής Αθήνας υπό στοιχεία ΡΟΔΙΤΗΣ Νικόλαος του Φωτίου, γεν. την 05-09-1973 με διεύθυνση κατοικίας τη Λ. Δημοκρατίας 102, Δήμος Ασπροπύργου, Νομός Αττικής.
ε.) φωτογραφίες τριών (3) Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας, για τα οποία προέκυψε ότι έχει κατά περίπτωση δηλωθεί απώλεια από τους νόμιμους κατόχους:
1. το με αριθμό ΑΕ 170764 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΠΑΣΠΑΤΗ Μυρσίνη του Νικολάου και της Άννας, γεν. 13-08-1983 στη Θεσσαλονίκη εκδοθέν την 17-01-2007 από το Τ.Α. Τούμπας Τριανδρίας.
2. το με αριθμό Π 769565 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΜΑΥΡΙΚΟΥ Μαριάννα του Αριστοδήμου και της Αναστασίας, γεννηθείσα την 18-04-1973 στη Θεσσαλονίκη.