6/1/17

Παραλογισμός ...

Η απολογία
Αποτέλεσμα εικόνας για λαμια εγκλημα

Συμπαγής πλάκα ηρωίνης

Tα Ντοκουμέντα


Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν  στην 193η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας (διόδια Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας), στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 24χρονος άνδρας και μία 27χρονη γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων,

5/1/17

Εμπλεκόμενος στην υπόθεση Μυλωνά



Εμπλεκόμενος στην απαγωγή Μυλωνά το 2008, «κλειδί» για την σύλληψη Ρούπα  - Βρέθηκε οπλοστάσιο στον Αλιμο

Ενας 37χρονος ποινικός που είχε κατηγορηθεί το 2008 για έμμεση συμμετοχή στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά και φερόταν να είχε δημιουργήσει επαφές με τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα, τον Γιώργο Πετρακάκο αλλά και αντιεξουσιαστές, φέρεται να είναι ένα από τα «κλειδιά» του εντοπισμού -το πρωί της Πέμπτης στην οδό Ζαΐμη στην Ηλιούπολη- της 48χρονης καταζητούμενης Πόλας Ρούπα. Ο 37χρονος που συνελήφθη και αυτός την Παρασκευή στη Νέα Σμύρνη, φέρεται -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ- να επισκεπτόταν την σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη, στο σπίτι της στην Ηλιούπολη, ενώ πιθανολογείται ότι την βοήθησε στο αποτυχημένο εγχείρημα της απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο Φεβρουάριο.

H σύλληψη Ρούπα


Συνελήφθη σήμερα το πρωί (05 Ιανουαρίου 2017), σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η 48χρονη αναζητούμενη για τρομοκρατική δραστηριότητα, Παναγιώτα Ρούπα.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε την 06.10 ώρα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής.
Είχε μαζί της το ανήλικο παιδί της, το οποίο παραδόθηκε για προστατευτική φύλαξη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπό την εποπτεία της Εισαγγελέα Ανηλίκων.
Στη συνέχεια, την 07.00 ώρα περίπου, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής και σε παράλληλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνελήφθη 25χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη, καθώς φέρεται να παρείχε συνδρομή στην αναζητούμενη Παναγιώτα Ρούπα.
Και τις δύο επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνέδραμε η Ε.Κ.Α.Μ. και παρίσταντο εκπρόσωποι των Εισαγγελικών Αρχών.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της αναζητούμενης Παναγιώτας Ρούπα εκκρεμούν:

4/1/17

Τους πρόδωσαν οι ακτίνες Χ

Tα Ντοκουμέντα



Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με ομόλογες Αρχές της Γερμανίας και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή από την Αλβανία στη χώρα μας και περαιτέρω αποθήκευση, διαμετακόμιση και μεταφορά-εξαγωγή, με φορτηγά αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών, μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν στις 2 και 3-1-2017 τέσσερις (4) ημεδαποί, οι τρεις ηλικίας 48, 51 και 61 ετών στην Ελλάδα και ένας 58χρονος στη Γερμανία. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Πιο αναλυτικά, μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα για τη δράση του ανωτέρω εγκληματικού κυκλώματος, κατάλληλη αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, δημιουργία «προφίλ» των εμπλεκομένων και πολυήμερη επιτήρηση των ενεργειών τους, εξακριβώθηκαν οι χώροι αποθήκευσης των ναρκωτικών, τα μέσα της επικείμενης μεταφοράς και οι διασυνδέσεις των μελών της οργάνωσης στην Ελλάδα, με τους συνεργάτες τους στην Γερμανία.