8/2/17

Που είναι οι μεγάλες δουλειές;

Με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών
Αποτέλεσμα εικόνας για ταξιαρχος καραπιπερης
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η φωτο είναι από τον τελευταίο χορό  των αστυνομικών
Θα αναμέναμε τώρα που η ΑΔ Καρδίτσας απέκτησε και Ταξίαρχο τα αποτελέσματα στην καταπολέμηση των ναρκωτικών να είναι πιο καίρια!

Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Συνελήφθησαν, χθες (07-02-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας και του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, τέσσερις ημεδαποί, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 54, 26, 24 και 20 αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν έλεγχο στον 24χρονο και την 20χρονη, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή της 20χρονης και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με (148) ναρκωτικά δισκία, ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας 86χρονης ημεδαπής μία ιατρική συνταγή.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος ημεδαπός απέσπασε το ανωτέρω δελτίο αστυνομικής ταυτότητας συγγενικού του προσώπου και το παρέδωσε στους άλλους δύο συνεργούς του.
Στη συνέχεια, οι δύο ημεδαποί μετέβησαν στο ιατρείο του 54χρονου ημεδαπού, προσποιούμενοι συγγενικά πρόσωπα της 86χρονης, χρησιμοποιώντας το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, όπου ο 54χρονος εξέδωσε παράνομα ιατρική συνταγή με τα στοιχεία της 86χρονης, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν ήταν παρούσα, με την οποία οι δύο ημεδαποί προμηθεύτηκαν την προαναφερόμενη ποσότητα των ναρκωτικών δισκίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.