1/12/16

Με τον Νικοπολίδη

Παρών και η Υπασπίστρια

Με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ευρυτανίας Ιωάννη Νικοπολίδη. Στα αριστερά δεν πέρασε απαρατήρητη η κυρία Υπασπίστρια, που πριν λίγο καιρό μας έδωσε την εντύπωση πως είχε αποσυρθεί ...



Τρώνε καλά στην Ιερά πόλη

Δεν στέρεψε η λίμνη
Με τον εύσωμο δήμαρχο Νίκο Καραπάνο

... Βαλτώνει το Μεσολόγγι

Πετάει το Αγρίνιο
Mε τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Παπαευθυμίου, που έχει συνέπεια και έργο

ΑΔ, μικρών αξιώσεων το Μεσολόγγι, κανονικά θα μπορούσε να το διοικεί Αστυνόμος του ΑΤ. Ασφαλώς και δεν υπονοούμε κάτι για τον κ. Ματσούκα, αλλά γενικά η ΑΔ Αιτωλίας, έχει μείνει από αρχαιοτάτων χρόνων πίσω ...

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα, επισκέφτηκε  την Αιτωλοακαρνανία, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.
Συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο Φώτιο Τσόλκα, επισκέφτηκε αρχικά τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής της, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Παπαευθυμίου.

30/11/16

Και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Ο απόστρατος
Αποτέλεσμα εικόνας για ταξιαρχος μαρκου
Μας λένε πως ο πρώην υπασπιστής του Παπουτσή, εκ Πρεβέζης ορμώμενος και νυν σύμβουλος του Τόσκα, ως πρώην απόστρατος παρέχει την βοήθειά του και όχι μόνο σε  αξιωματικό της Λάρισας που με θέματα που θα αναδειχθούν στη συνέχεια θα αντιληφθεί ο καθείς πως  δεν έχει και τόσες αγαθές προθέσεις! Θα επανέλθουμε …

Τρεις, ο κούκος και ο Τζανέτος

Η άλωση του Παλαμιδίου

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος παραβρέθηκε στο Ναύπλιο χθες, Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση για την 194η επέτειο της Άλωσης του Παλαμηδιού και της Απελευθέρωσης της πόλης του Ναυπλίου από τους Οθωμανούς.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος χοροστάτησε στη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε το πρωί, στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
Ο Τζανέτος Φιλιππάκος μετέβη στον ανδριάντα του Στάϊκου Σταϊκόπουλου, του ηρωικού Απελευθερωτή του Ναυπλίου, όπου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι.

Συννυφάδες και μια τρανσέξουαλ στο χασίς

Αποτέλεσμα εικόνας για τρανσεξουαλ πιατσα

Αποτέλεσμα εικόνας για crimes αποκαλυψη

Δυο Αθηναίες συννυφάδες, αποφάσισαν να συνεταιριστούν στο λαθρεμπόριο του χασίς από την Αλβανία, αλλά πιάστηκαν στα πράσα  στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών Τμήματος να μεταφέρουν  εκατόν δέκα εννέα κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Η μικρότερη συννυφάδα που είναι 26 ετών λειτουργούσε μ’ άλλο αυτοκίνητο ως προπομπός και για να αποφεύγει τα αστυνομικά μπλόκα, το φορτίο το κουβαλούσε η33χρονη, που είχε γεμίσει το ασημί αυτοκίνητό της με εκατόν δέκα δέματα. Εκτός από το πορτ παγκάζ και τα καθίσματα, είχε τοποθετήσει τις συσκευασίες απροκάλυπτα ακόμη και στο πατάκι του συνοδηγού. Λίγη ώρα αργότερα στην πόλη της Ηγουμενίτσας εντοπίστηκε και μια τρανσέξουαλ, 41 ετών, που εμφανίζεται πως καθοδηγούσε τις κινήσεις των δυο γυναικών.

Mε τα παράθυρα ανοιχτά ο Τσόρι

Αποτέλεσμα εικόνας για tsori

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκαν τις τελευταίες δυο ημέρες δυο ποδοσφαιριστές, ο Τσόρι Ντομίγκεζ του Ολυμπιακού και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο του Παναθηναϊκού, που διαμένουν στη Βούλα.

Χαρακτηριστικό και στις δυο περιπτώσεις είναι ότι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στις δυο οικίες κάτι που δείχνει πως είτε οι δράστες μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα είτε είχαν αντικλείδι.

Αρχηγέ, έχασες το στήριγμά σου?

Δεν είναι στιγμιότυπο εικόνας αυτό!

29/11/16

Τον τίμησε και η UNESCO


Ευχαριστωωω απο καρδιάς την κ. Νίνα Διακοβασίλη και την UNESCO για την τιμή στο πρόσωπο μου...

Τα ίδια κάνει και ο Άρης

Πάτρα
Το έχουμε ξαναπεί πως ο Ανδρικόπουλος ως περιφερειακός διοικητής ή ως προανακριτικός υπάλληλος αναδείχθηκε άριστος στα καθήκοντά του. Ως Αντιστράτηγος όμως συμπεριφέρεται λες και είναι Ενωμοτάρχης.

Πρώτοι για φωτογραφίες

Πάτρα
 Όταν όμως είναι να ενημερώσουν για κανένα έγκλημα τρέμει το φυλλοκάρδι τους . Στο πλάνο ο γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Φώτιος Τσόλκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Ιωάννης Σεϊντής.

Στα ... μέρη του ο Αρχηγός

Πάτρα

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεων του στην Περιφέρεια, επισκέπτεται τη Δυτική Ελλάδα, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.
Χθες (28 Νοέμβριου 2016), συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, επισκέφτηκε αρχικά την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.
Τον υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Φώτιος Τσόλκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Ιωάννης Σεϊντής.
Ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Αχαΐας και ακολούθησε συνάντηση του με τα Προεδρεία των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδας και Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Τον έψαχναν οι Ιταλοί

Αποτέλεσμα εικόνας για ιταλικοι αστυνομια

Συνελήφθησαν, την τελευταία εβδομάδα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τρεις (3) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης. Συγκεκριμένα:
1. Την 23-11-2016 συνελήφθη στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε ένας 31χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης επτά (7) ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
2. Την 25-11-2016 συνελήφθη στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου, ένας 43χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένα (1) ένταλμα σύλληψης και έξι (6) καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι ένα (21) έτη για φορολογικές παραβάσεις.

Το μαντρί και τα γίδια



Πούλαγαν ανενόχλητοι τα ναρκωτικά μέσα στο μετρό

Μοίραζαν την ηρωίνη, στα σκαλιά του Μετρό, στο Πανεπιστήμιο, σαν να ήταν …διαφημιστικά φυλλάδια. Mπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών, δεκάδες χρήστες (ορισμένοι από αυτούς κρατούσαν και σχολικές τσάντες) περνούσαν μπροστά από τους αλλοδαπούς εμπόρους ναρκωτικών τους έδιναν με γρήγορες κινήσεις λεφτά, κινητά ή ακόμη και …παπούτσια, ενώ εκείνοι με την σειρά τους έβγαζαν από το στόμα τους τα «φιξάκια». Σαν να ήταν η πιο νόμιμη συναλλαγή…

Αυτές οι εντυπωσιακές όσο και δραματικές περιγραφές περιέχονται στην τεράστια δικογραφία που σχημάτισε μετά από πολύμηνη έρευνα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για την εμπλοκή 150, περίπου, ατόμων σε διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών σε διάφορες πιάτσες της Αθήνας και κυρίως γύρω από τη Νομική Σχολή, τα Προπύλαια και τον τοπικό σταθμό του Μετρό. Στον δικαστικό φάκελο περιλαμβάνονται περισσότερα από 3000 βίντεο και φωτογραφίες της διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έρευνα που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η ΕΛ.ΑΣ στις «πιάτσες» ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

28/11/16

Στο Ελεύθερο ...

Κόνιτσα

Συνελήφθησαν, σήμερα (28-11-2016) τα ξημερώματα στο Ελεύθερο Κόνιτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο ημεδαποί, ένας 56χρονος άνδρας και μία 84χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Ελεύθερο Κόνιτσας, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Δεν είχαν το Θεό τους

Άγιος Νικόλαος Φιλιατών 

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 33 και 26 ετών, οι οποίες κατηγορούνται για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σήμερα νωρίς το πρωί συνελήφθησαν στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών οι προαναφερόμενες, η μεν 33χρονη γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας -110- δέματα που περιείχαν (118) κιλά και (700) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

Κυριακάτικη σοδειά

Oι Αποδείξεις

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς , οδήγησαν στη σύλληψη 40χρονου υπηκόου Αλβανίας, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε χθες (27-11-2016) το απόγευμα, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς ο 40χρονος σε περιοχή της Καστοριάς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν -4- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -28- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -64- κιλών και -150- γραμμαρίων , τις οποίες κατείχε και μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας .
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • -64- κιλά και -150- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -1- κινητό τηλέφωνο με -5- κάρτες SIM και
  • -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Χαμός ...

Οι Αποδείξεις

Δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Υποστράτηγου Χρήστου Παπαζαφείρη και του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνομικού Υποδιευθυντή Θεόδωρου Χρονόπολου, σχετικά με εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας
Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης:
Σας καλέσαμε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε μια ξεχωριστή υπόθεση, που χειρίστηκε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με προεξάρχουσα Υπηρεσία την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.
Η παρουσίαση αφορά στην πλήρη αποδόμηση εγκληματικού δικτύου, το όποιο κυριαρχούσε τα τελευταία χρόνια στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Πλατεία Αμερικής, Δροσοπούλου, Προπύλαια, Νομική Σχολή – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Πλατεία Κάνιγγος, Πλατεία Βικτωρίας και περιμετρικά του Κέντρου της Αθήνας ήταν οι κυριότεροι χώροι δραστηριοποίησης του εγκληματικού δικτύου.
Θα ήθελα να σημειώσω ότι η σημερινή υπόθεση αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον κυρίως για δυο λόγους.
Ο πρώτος λόγος είναι ο ιδιαίτερος τρόπος δόμησης, οργάνωσης και δραστηριοποίησης του εγκληματικού δικτύου.
Πρόκειται για ένα πολύπλευρο σχήμα, με κεντρικό σχεδιασμό και οργάνωση, δομημένο σε επτά διαφορετικά επίπεδα, που λειτουργούσαν αυτοτελώς ή συνδυαστικά και κάλυπταν όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριοποίησης στον τομέα των ναρκωτικών.

Αγαπάμε Νταβλούρο



Τις δύσκολες ώρες που πέρασε χθες το μεσημέρι όταν ενημερώθηκε ότι ο γιος του είχε πέσει από γέφυρα στην Πάτρα, περιγράφει o πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Νταβλούρος.
«Ευχαριστώ το Θεό που είναι καλά το παιδί μου στην υγεία του. Είχε τις αισθήσεις του από τη πρώτη στιγμή και τα θυμάται όλα. Δεν έχασε τις αισθήσεις του, ούτε δευτερόλεπτο. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ να τον πάρει από το σημείο που είχε πέσει, του μιλούσαν και τους απαντούσε. Είχε πλήρη συνείδηση. Όταν ρώτησα το παιδί μου, πως έγινε αυτό, τί σου συνέβη και μου λέει ''μπαμπά γλίστρησα και έπεσα στο πρανές του δρόμου. Δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό''.

Του έκρυβαν την αλήθεια?

Η ΔΙΑΣ, όταν κάνει το καθήκον της ...
Αποτέλεσμα εικόνας για διασ αστυνομια

Πάντως όσον αφορά το επεισόδιο στην Πειραιώς με τη ΔΙΑΣ, η Άμεση Δράση έχει γίνει άνω κάτω όταν ανώτατος αξιωματικός της ΓΑΔΑ, διαπίστωσε πως το παράπτωμα με τους μπλε φάρους πέρασε στα … μαλακά και με τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να αρκούνται μόνο σε μια απλή τροχονομική κλήση.

Τι συνέβη με τον Κυριάκο!

Διασχίζοντας την Πειραιώς με μπλε φάρους?
Αποτέλεσμα εικόνας για ομιλια βελοπουλος


Τετάρτη βράδυ, στην οδό Πειραιώς, ξεχωρίζει μια μαύρη λιμουζίνα, οι μπλε αστυνομικοί φάροι από το … συνοδευτικό όχημα και τη μοτοσυκλέτα αντανακλούν  στα γκρίζα και μουντά κτίρια δίνοντάς τους έστω για λίγο χρώμα. Οι πινακίδες των «συνοδευτικών» με τους μπλε φάρους ίσα που διακρίνονται και μάλιστα με  την δεύτερη ματιά μπορούσε κάποιος να δει πως οι αριθμοί κυκλοφορίας τους δεν είναι καλυμμένοι. Μια ομάδα της ΔΙΑΣ, διέρχεται τυχαία από το σημείο και πέφτει στο δρόμο της λιμουζίνας. Τους κάνει εντύπωση ο τρόπος που κινείται ο «επίσημος» αλλά από διαίσθηση  κάτι δεν τους … κάθεται καλά. Από τον ασύρματο ο συνεπιβάτης της αστυνομικής μοτοσυκλέτας καλεί εν κινήσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης, τους δίνει τους αριθμούς των πινακίδων και πολύ γρήγορα παίρνουν την απάντηση πως τα ΙΧ είναι πολιτικά και όχι συμβατικά ή κρατικά αυτοκίνητα. Τουλάχιστον η «αυθαίρετη» χρήση μπλε φάρων απαγορεύεται ρητά και επιπλέον εμπίπτει και στο νόμο περί «αντιποίησης της αρχής». Στις πρώτες κιόλας συστάσεις ο επιβάτης της λιμουζίνας δείχνει φανερά ενοχλημένος και στο πρόσωπο των ανδρών της ΔΙΑΣ βλέπει  … κομμουνιστικό δάκτυλο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου φέρεται να τους λέει: «Κομμουνιστές είστε, με βάλατε κιόλας στο μάτι πριν προλάβω να κάνω κόμμα;».

Μια ωραία πεταλούδαααα!

Που λέει και το τραγούδι ...


Με επιτυχία [σσ: όλο επιοτυχίες, γι αυτό και έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί στα προαναχωρησιακά κέντρα]  ολοκληρώθηκε  διημερίδα για την ενημέρωση των στελεχών των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης (Π.ΚΕ.Κ.) αλλοδαπών, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Πρόκειται για τη δεύτερη κοινή συνάντηση στρογγυλής τραπέζης, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (I.C.R.C.), με τη συμμετοχή στελεχών των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης αλλοδαπών.

Όταν κατεβαίνεις απ' το άλογο!

Έτσι συμβαίνει μ' όλους 
Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο αγαπητός Ηλίας Γεωργόπουλος, έχει ανεβάσει στο προφίλ του αυτή την καθημερινή και ωραία φωτο από τα τιμημένα νιάτα του. Καμία σχέση με τη θητεία του ως Αντιστράτηγος, όπου έδειχνε ψυχρός και απροσπέλαστος.

Έδωσε το "παρών" και ο Μαρίνος

Λες και αγναντεύει Αλβανούς στο Πόποβο

Στο σύλλογο "Σκουφάς"

Πέταξαν τη σκούφια τους

Με στυλ η Αρτινιά





Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Ημερίδα,  από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, στην αίθουσα του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Σκουφάς» στην Άρτα, με θέμα «Ναρκωτικά και Κοινωνία: Μία προσέγγιση του προβλήματος».
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, απηύθυναν χαιρετισμό ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σκούμας , ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, Αστυνομικός Διευθυντής Πάρις Νίκου , ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Άρτας, Αιδεσιμότατος Κωνσταντίνος Πλακιάς, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άρτας κ. Δημήτριος Βαρέλης, ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, κ. Μαρίνος Γαρνέλης, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Άρτας, κ. Θωμάς Καρυοφύλλης, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, κ. Ευριπίδης Γλαβάς και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, κ. Λεωνίδας Γκόρος.

27/11/16

Οι γνωστοί Αλβανοί ...

Οι Αποδείξεις

Συνελήφθησαν, χθες (26.11.2016) το βράδυ δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων και ειδικού σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι σε προγενέστερο χρόνο όπως διαπιστώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, είχαν αποκρύψει ποσότητα κάνναβης, σε δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες συνολικού βάρους 1.912 γραμμάρια.