15/7/16

Πολύ χρήμα ....

Θα μας τρελάνουν οι Θεσσαλονικείς της Δίωξης

Τα Ντοκουμέντα



Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης«οικογενειακή επιχείρηση» εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, ως μέλη της οποίας συνελήφθησαν τρεις ομογενείς, ηλικίας 53 (πατέρας), 47 (μητέρα) και 25 (γιος) ετών.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση των Νόμων «Περί Ναρκωτικών» και «Περί Τελωνειακού Κώδικα».
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε υπόγεια αποθήκη της οικίας των συλληφθέντων, μεσημβρινές ώρες χθες (14-07-2016), στην περιοχή της Ευκαρπίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (13.940) πακέτα τσιγάρα και (434) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την Ειδική Ταινία Φόρου Κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Μαχαίρωμα μέχρι θανάτου

Στο Hotspot Ελληνικού

Ο Ταξίαρχος [φωτο] της Ν/Α Αττικής, πόσο τακτικά πηγαίνει και επιθεωρεί την κατάσταση που επικρατεί στο πιο κεντρικό Hotspot της χώρας. Στην αρχή οι καταγγελίες για βιασμό ανηλίκου και τώρα ο φόνος, δια αλληλο-μαχαιρώματος! Ή μήπως πέφτει μακριά το γραφεί της Α.Δ;
Ερώτηση προς το κ. Γραμμένο: Οι αστυνομικοί της ΑΔ στο Ελληνικό, είναι ακόμη μέσα σ' αυτή την παράγκα που λέγεται "γραφείο" εκεί όπου έβγαλαν όλο το χειμώνα ως "νεοσύλλεκτοι σκοποί" στον Έβρο;

Αλλαγή!

Οφείλουμε να μην το παραβλέψουμε στα πλαίσια της δεοντολογίας 
Εμφανώς και με την πρέπουσα τώρα ενδυμασία, η  Διευθύντρια του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας, Ταξίαρχος Παναγιώτα Χαρώνη

Με την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων

Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων

Με την Πανελλήνια Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων συναντήθηκε στις 15 Ιουλίου 2016, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Επιτελικού Σχεδιασμού, Υποστράτηγος Σωτήριος Πανούσης, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού, Ταξίαρχος Στυλιανός Βολυράκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης, η Διευθύντρια του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας, Ταξίαρχος Παναγιώτα Χαρώνη,

Δείτε πως κλέβει το σκαμπό

Βίντεο για γέλια. Αναγνωρίστηκε ...

Πούλαγαν με σιγαστήρα

Τεράστια υπόθεση





Η πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων ηγετικών στελεχών κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης και κάνναβης.
Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας (3 άντρες- 1 γυναίκα), ηλικίας 33, 23, 38 και 29 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, Νόμου περί όπλων και για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Η τρομακτική φάτσα του Βούλγαρου παιδεραστή

Είχα απομονώσει σε ταράτσα 12χρονο Αλβανόπουλο



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 33χρονου υπηκόου Βουλγαρίας ο οποίος συνελήφθη στις 9-7-2016 στ o ν Πειραιά, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:
(επ) TODOROV (ον) MIROSLAV του ASENOV και της LUDMILA , γεννηθέντα στις 9-3-1983 στη Βουλγαρία

Ανάρμοστη εμφάνιση;

Καθόταν μάλιστα και  εξ αριστερών του κ. Αρχηγού 
 Xάθηκε να βάλει ένα πουκάμισο, η Διευθύντρια του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας, Ταξίαρχος Παναγιώτα Χαρώνη?


"Τάπωναν" τις βολίδες με κυπελάκια Espresso


Οι Αποδείξεις






Εικόνες από το φονικό στην Ομόνοια. Ούτε στην Αλβανία δεν γίνονται αυτά! Τι συνέβη,

14/7/16

43χρονη με UZI

Τα Ντοκουμέντα


Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 12-7-2016 στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών, μία 43χρονη ημεδαπή, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Αναζητούνται δύο (2) ημεδαποί συνεργοί της, ηλικίας 22 και 46 ετών, για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών, σχετικά με άτομα που διαπράττουν κλοπές και αποθηκεύουν τα κλοπιμαία σε οικία στις Αχαρνές, πραγματοποιήθηκε έρευνα, σε οικία και αποθήκη που διαμένουν και χρησιμοποιούν οι προαναφερόμενοι κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Με τους απόστρατους

Με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας



Να κι ο φίλος μας ο Ηλίας Τσιβίκης, παλιός [πλην νέος] Διοικητής της Τροχαίας

Με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκε χθες, (13 Ιουλίου 2016), το απόγευμα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, η Προϊστάμενη Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού, Ταξίαρχος Στυλιανός Βολυράκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης, η Διευθύντρια του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας, Ταξίαρχος Παναγιώτα Χαρώνη και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Πλατιάς της Διεύθυνσης Οικονομικών.

Θυμήθηκε την Ομόνοια!

Στη γραμμή του απόστρατου [Σαμαρά] της Συγγρού

Σχετικά με δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
O κ. Μητσοτάκης δεν είχε το ηθικό σθένος να αναγνωρίσει τις επιτυχίες, που έχει η Ελληνική Αστυνομία κατά το τελευταίο διάστημα. Επιλέγει να αντιμετωπίσει με μικρόψυχη και μικροπολιτική αντίληψη την πραγματικότητα.
Πέρα από τις οπισθοδρομικές αντιλήψεις τις οποίες κατά κόρον διακινούσε και διακινεί στο όνομα της δήθεν “τάξης και ασφάλειας”, το κόμμα του κ. Μητσοτάκη είναι αυτό που αδιαφορούσε για την πραγματική ασφάλεια των πολιτών, παρά μόνο συσσώρευε προβλήματα σε γειτονιές της Αθήνας.

Στην Άνω Φούσα ...

Στο παρτέρι



Συνελήφθη στην περιοχή του Ασπροπύργου, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ασπροπύργου με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ειδικής Δράσης Ασπροπύργου, του Α.Τ. Ελευσίνας και της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 36χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη κατοχή όπλου.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίσθηκε στη θέση Άνω Φούσα Ασπροπύργου, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του 36χρονου, εντός του οποίου υπήρχε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (παρτέρι), φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, την οποία καλλιεργούσε ο συλληφθείς.

... Πετούν στην Καλαμάτα

Η φυτεία

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, φυτεία αποτελούμενη συνολικά από -240- φυτά κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε προχθές (12.7.2016) πρωινές ώρες, επιχείρηση και εξερεύνηση, σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας.

Για που το 'βαλε ο Παπαζαφείρης?


Τα ... ξωτικά μέρη, του "υποδεικνύει" ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών!

Αστυνομικός: "Σε γα...!

Βίντεο Ντοκουμέντο



Γυναίκα αστυνομικός που υπηρετούσε στα κρατητήρια αλλοδαπών στη Κύπρο, εμφανίζεται σε βίντεο να βρίζει αλλοδαπό και να καταφέρεται κατά της μητέρας του και του Θεού του με φράσεις όπως «... τον Αλλάχ σου, «....τη μάνα σου» κλπ.

Ο αλλοδαπός βρισκόταν στη στέγη των κρατητηρίων διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες κράτησης του. Από τις κάμερες των κρατητηρίων φαίνεται πως σε κάποιες περιπτώσεις έβγαζε τα γεννητικά του όργανα και τα έδειχνε στις αστυνομικούς.

Οι φονικές βολίδες της Ζήνωνος

Ντοκουμέντο

Tην ήθελε με το ζόρι


Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη του μακελειού που είχε ως αποτέλεσμα έναν 47χρονο νεκρό και δύο τραυματίες, 53 και 57 ετών, το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δράστης παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα ασύλληπτος. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό έγινε για μια γυναίκα, ομογενή από το Καζακστάν, η οποία εργάζεται σε καφενείο της οδού Ζήνωνος.

Ο δράστης, πιθανόν Ιρακινός κουρδικής καταγωγής σύμφωνα με τις μαρτυρίες, φαίνεται για πολλοστή φορά να πήγε στις 10:30 χθες το πρωί στο καφενείο της οδού Ζήνωνος στην Ομόνοια, όπου παρενοχλούσε την υπάλληλο.

13/7/16

Πλάκα τα γαλόνια ...


Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπεγράφη σήμερα, 13 Ιουλίου 2016, σε προγραμματισμένη εκδήλωση στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου.
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης συνυπέγραψε το Πρωτόκολλο με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωνσταντίνο Κοσμάτο.
Με το πρωτόκολλο εγκαθιδρύεται ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα επικοινωνίας και διαλειτουργικότητας του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του Εθνικού Ποινικού Μητρώου με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω του συστήματος Police on line της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Αρχηγείου του Σώματος.
Με τη χρήση των παραπάνω διαδικτυακών υπηρεσιών (web services), που θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα παρέχεται η δυνατότητα στις αρμόδιες Υπηρεσίες, στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης διαδικασίας, να αναζητούν και να ανακτούν αντίγραφα Ποινικού Μητρώου προσώπων, για δημόσιο σκοπό.

Πιλότος με τα όλα του!

Ένας είναι ο καλός  δήμαρχος 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας είχε σήμερα, 13 Ιουλίου 2016, διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.

Με το κεφάλι ...

Τα Ντοκουμέντα


Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε σε Θεσσαλονίκη, Έβρο και Αττική, είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεταναστών και στην προώθηση τους στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας.
Η εξιχνίαση των υποθέσεων επετεύχθη έπειτα από πολύμηνη και εμβριθή έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ενώ στο επιχειρησιακό σκέλος συνέδραμαν η Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης και η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Τους έκλεισαν σαν τα ποντίκια


Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις αρπαγών και εκβιάσεων σε βάρος παράτυπων αλλοδαπών.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν 52χρονος ημεδαπός, 62χρονος ομογενής και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής κατά συρροή, απόπειρας εκβίασης, απλής σωματικής βλάβης, υπόθαλψης και παράβασης του Νόμου περί όπλων. Επιπλέον, δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος δύο υπηκόων Πακιστάν, ηλικίας 36 και 30 ετών.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία ότι διακινητές μεταναστών κρατούν παράνομα σε αγροτική περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, παράτυπους αλλοδαπούς και απαιτούν εκβιαστικά από οικείους τους, να καταβάλλουν χρηματικά ποσά για την απελευθέρωσή τους.

Ουδέν νεότερον ...



Ουδέν στοιχείο για τον εκτελεσθένα «Χαμπίμπι» στη δικογραφία για τη «μαφία των Εξαρχείων»

Καμιά αναφορά δεν περιέχει η δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ. για το μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών στα Εξάρχεια –αποκαλύφθηκε προ διημέρου από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής– στη δραστηριότητα και στη δολοφονία (στις 7 Ιουνίου) του 37χρονου αιγύπτιου διακινητή ναρκωτικών με το ψευδώνυμο «Χαμπίμπι», την ευθύνη της οποίας ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων.
Σύμφωνα με πληροφορίες και τα στοιχεία  από τον δικαστικό φάκελο της Δίωξης Ναρκωτικών που κατέγραφε τις συνομιλίες κα τις κινήσεις των ναρκωεμπόρων της πλατείας ο «Χαμπίμπι» δεν εμφανίζεται, τουλάχιστον επισήμως, ότι ήταν στον στενό κύκλο των παρακολουθούμενων για τη «μαφία των Εξαρχείων». Δεν φέρεται να έχει βρεθεί επίμαχη συνομιλία του ούτε υπάρχει οποιοσδήποτε διάλογος που αφορά το σχέδιο δολοφονίας του.

Eξέδιδαν ανήλικη


Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών και το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη.
Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην Καλλιθέα και το Μεταξουργείο, έξι (6) ημεδαποί, μέλη της σπείρας. Πρόκειται για τέσσερις (4) άνδρες ηλικίας 19, 40, 47 και 48 ετών και δύο (2) γυναίκες ηλικίας 23 και 50 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπεία και της σωματεμπορίας.

12/7/16

Eξάρχεια λέμε ...

Και με αποδείξεις πληρωμής κερδισμένων δελτίων τυχερών παιγνίων συνολικού ποσού -162.307,69 ευρώ



Εξαρθρώθηκε, μετά από ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή και άλλων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Α, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου είχαν και τον αποκλειστικό έλεγχο στη διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο πολύμηνης αστυνομικής έρευνας, αξιοποίησης πληροφοριών, διασταύρωσης και εξακρίβωσης στοιχείων, ανάλυσης των πληροφοριακών δεδομένων και δημιουργίας « προφίλ» ( profiling ) των εμπλεκομένων, ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και η εγκληματική τους δράση.
Επιπλέον ανιχνεύθηκε και επιβεβαιώθηκε ο τρόπος δράσης ( modus operandi ) της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ εντοπίσθηκαν και οι χώροι απόκρυψης των ναρκωτικών («καβάτζες»). Η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση είχε σαφή και ορισμένη ιεράρχηση, με συγκεκριμένη κατανομή ρόλων μεταξύ των μελών της και ειδικότερα: