20/5/16

Πάει και αυτός

Πρόσω ολοταχώς για Κορυδαλλό
Ξινά τα γέλια ...

Βίασε ξανά


Συνελήφθη σήμερα (20-5-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και απείθεια.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πόλη της Δράμας, ο 42χρονος πλησίασε μία 56χρονη ημεδαπή και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Στο Πυθαγόρειο

Τα Ντοκουμέντα


Εντοπίστηκε, χθες (19-05-2016) το απόγευμα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης, σε οικία στο Πυθαγόρειο της Σάμου.
Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 24χρονου, εντοπίστηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και κατασχέθηκε πλήρης εξοπλισμός, για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο, αποτελούμενος από:

Δεν αποδέχονται το φόνο

ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΚΗ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΡΥΛΛΗ
ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ

 

«Οι εντολείς μας για κάποιες εκ των πράξεων που κατηγορούνται αποδέχονται την ενοχή τους και για σειρά άλλων ισχυρίζονται ότι είναι αθώοι προβάλλοντας και προσκομίζοντας σε κάποιες εκ των περιπτώσεων ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία Ειδικότερα, δε, αρνούνται κατηγορηματικά ότι είχαν οποιαδήποτε συμμετοχή ή ρόλο στη ληστεία που κατέληξε μετά από δύο μήνες στο θάνατο ηλικιωμένης γυναίκας.

Η πορεία της ανακρίσεως θα διευκρινίσει και θα επιμερίσει ρόλους και ευθύνες».

H ΥΠΟΘΕΣΗ

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές [ΦΩΤΟ] σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας.
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 17-5-2016, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Παγκράτι, Ιλίσια, Νέος Κόσμος, Άγιος Παντελεήμονας) καθώς και στη Καλαμάτα, δεκάξι (16) άτομα, μέλη της σπείρας. Πρόκειται για δεκαπέντε (15) υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας από 22 έως 51 ετών και έναν 41χρονο ημεδαπό.

Σαν πας στην [Δι]ποταμιά

Κατασχέθηκαν πάνω από -19- κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Τα Κατασχεμένα
Χθες (19-05-2016) το μεσημέρι στη Διποταμία Καστοριάς , αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνέλαβαν έναν 48χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στη Διποταμία Καστοριάς σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος, ιδιοκτησίας του, βρέθηκε ένας (1) ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε δεκαεννέα (19) αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης.

Έχει και την Ωραία του!

Ο ΟΚΑΝΑ


Στον ΟΚΑΝΑ


Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψαν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), σήμερα, 20 Μαΐου 2016, στη διάρκεια ειδικής προγραμματισμένης εκδήλωσης στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Ευάγγελος Καφετζόπουλος οι οποίοι συνυπέγραψαν το Πρωτόκολλο Συνεργασίας, καθώς και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας, που αποτελεί επιστέγασμα της άριστης πολυετούς συνεργασίας των δυο πλευρών, στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση, ενίσχυση και υποστήριξη μιας σειράς κοινών δράσεων.
Ενδεικτικά, το πρωτόκολλο προβλέπει:

Η ιστορία του ξενοδόχου

Που του έβαλαν χειροβομβίδα

Το παζάρι της μίζας κράτησε πάνω από έξι χρόνια για τον ξενοδόχο Αρη Μάρκου από την Αργολίδα. Μετά την άρνηση του αδελφού του να υποκύψουν στις πιέσεις υπαλλήλων του υπουργείου Ανάπτυξης και να τους λαδώσουν με 700.000 ευρώ, ο φάκελος της αίτησής του για επιδότηση χανόταν στις χαραμάδες της γραφειοκρατίας.

Ολο αυτό το διάστημα ο Αρης Μάρκου προσπαθούσε να ξετυλίξει το κουβάρι της κωλυσιεργίας του Δημοσίου. Απευθύνθηκε όπως λέει σε υπαλλήλους, προϊσταμένους, δικηγόρους, ακόμα και σε υπουργό. Τελικά ο ξενοδόχος ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας για να συλληφθούν δύο υπάλληλοι του υπουργείου με την κατηγορία του χρηματισμού.

Δύσκολα θα προσπεράσεις το ξενοδοχείο του. Ο φιδωτός δρόμος που ενώνει το Δρέπανο Αργολίδας με την Κάντια καταλήγει σε αυτό. Θυμίζει κάστρο, άλλωστε αυτό είναι και το όνομά του. Πετρόχτιστο, με πολεμίστρες, δύο εσωτερικές πισίνες, τρία μπαρ, δική του παραλία, 105 δωμάτια και αίθουσα εκδηλώσεων δυναμικότητας 400 ατόμων.

Μάλγαρααααα

Οι Αποδείξεις

Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (19-05-2016), στην περιοχή των Νέων Μαλγάρων, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, διενήργησαν έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, παρουσία εκπροσώπου Δικαστικής Αρχής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ταχογράφε ...

Ντοκουμέντο



Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων σε φορτηγά οχήματα, που εκτελούν εθνικές και διεθνείς εμπορευματικές μεταφορές, συνελήφθη την 18-5-2016 στον Ασπρόπυργο Αττικής, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι είχε επέμβει σκόπιμα στη συσκευή καταγραφής ταχύτητας (ταχογράφο) του οχήματός του.

Αυτοκίνητο παγιδευμένο με χειροβομβίδα



Δεν το δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. – Ο ιδιοκτήτης του είχε κάνει καταγγελίες
Αυτοκίνητο παγιδευμένο με χειροβομβίδα βρέθηκε στο Ναύπλιο

Μυστήριο καλύπτει τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου που ήταν παγιδευμένο με χειροβομβίδα στο Ναύπλιο στα τέλη Απριλίου. Από την πλευρά της ωστόσο η ΕΛΑΣ δεν έχει δημοσιοποιήσει οτιδήποτε.

Το ΙΧ ανήκει σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και νυκτερινών κέντρων που είχε προχωρήσει προ μερικών ετών σε καταγγελίες εναντίον στελεχών του υπουργείου Ανάπτυξης ότι είχαν ζητήσει «μίζες» για έγκριση κοινοτικών κονδυλίων, ενώ φέρεται να είχε προχωρήσει σε δικαστικές ενέργειες σε βάρος αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για θέματα αποζημίωσης από παροχή πληροφοριών!

Τα γυναικόπαιδα των Αχαρνών

Πραγματοποιήθηκαν δέκα συλλήψεις στις Αχαρνές

Γυναικόπαιδα διακινούσαν ναρκωτικά σε τοξικομανείς

Παιδιά και γυναίκες χρησιμοποιούσε στη διακίνηση ναρκωτικών η εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Το απόγευμα της Τρίτης, σε επιχείρησή της με τη συνδρομή αστυνομικών των Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν στον καταυλισμό Ρομά Αυλίζας Αχαρνών, δέκα Ρομά, έξι γυναίκες και τέσσερις άνδρες, ως μέλη της σπείρας. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο συνεργοί τους, ενώ συνελήφθη κι ένας Ιρακινός για κατοχή-χρήση ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε, στον συγκεκριμένο καταυλισμό προσέρχονταν καθημερινά από διάφορες περιοχές της Αττικής πλήθος τοξικομανών για να προμηθευτούν ναρκωτικές ουσίες.

Όταν εισέρχονταν, τους πλησίαζαν συνήθως γυναίκες ή παιδιά, που είχαν εκπαιδευτεί στη διακίνηση ναρκωτικών και τους προμήθευαν με κάθε είδους ουσίες (χασίς, ηρωίνη, κοκαΐνη, ναρκωτικά χάπια κλπ).

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, εντοπίστηκαν τα κέντρα διακίνησης των ναρκωτικών στον καταυλισμό και συνελήφθησαν οι διακινητές.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, χασίς, μεθαδόνης, ναρκωτικών χαπιών, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικά ποσά. Κατασχέθηκαν επίσης δύο αυτοκίνητα, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Mε τη σε βάρος τους δικογραφία, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για παράβαση των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, oι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

19/5/16

Τρομακτικές συμπτώσεις



Θρίλερ σε αναλύσεις τροχαίων ατυχημάτων - Ρόδες αποκολλώνται από οχήματα
Θάνατοι από τρομακτικές συμπτώσεις σε ελληνικούς δρόμους

Ρόδες που αποκολλώνται από οχήματα και σκοτώνουν επιβάτες λεωφορείου ή ανυποψίαστους πεζούς, «ιπτάμενοι» κινητήρες ΙΧ που σκορπούν τον θάνατο σε άλλους οδηγούς οχημάτων, κολόνες ηλεκτροδότησης που καταρρέουν από πρόσκρουση ΙΧ και σκοτώνουν άσχετους ανθρώπους.
Εντυπωσιακά «παιχνίδια της μοίρας», τραγικές συμπτώσεις και συγκυρίες έχουν οδηγήσει σε θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας, ορισμένα από τα οποία «δεν τα χωράει ανθρώπου νους». Συμβάντα στον δρόμο που παραβιάζουν κάθε «μακάβριο» νόμο των πιθανοτήτων και τα οποία θα εθεωρούντο υπερβολή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αναλυτής τροχαίων ατυχημάτων, «ακόμη και για τον πιο ευφάνταστο σκηνοθέτη ταινίας τρόμου ή και της περιώνυμης σειράς ταινιών "Βλέπω τον θάνατό σου"».

Στα λευκά ...

Κατεχάκη, σήμερα

Ο Ανδρέας έδειξε το ΑΝΑΣΤΗΜΑ του

Παραιτήθηκε ο Α.Δ Χίου, Ανδρέας Δαμίρης

Αξιωματικός με περισσεύματα αξιοπρέπειας
Είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση να διαθέτεις κάποιο διακριτό ρόλο σε μια κοινωνία μικρή, κλειστή και γεμάτη απαιτήσεις. Χρειάζεται άντερα, υπομονή και πολύ κουράγιο για να αντεπεξέλθεις στο ρόλο και τα καθήκοντά σου, πόσο μάλλον όταν οι ίδιες οι συνθήκες έρχονται και εξαφανίζουν και τα τελευταία αποθέματα των όποιων αντοχών σου.

18/5/16

Ρίξε και κανένα χτένι!



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης συναντήθηκαν σήμερα με τον Συνήγορο του Πολίτη Βασίλη Καρύδη.
Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεργασιών με Φορείς και της δέσμευσης του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ότι ο Συνήγορος του Πολίτη αποτελεί εταίρο του Υπουργείου στη συμμετοχική αντεγκληματική πολιτική που εφαρμόζει, με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.

Οι χασισέμποροι

Οι Αποδείξεις





Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση με μέλη ημεδαπούς και υπηκόους Αλβανίας, που δραστηριοποιείτο στη συστηματική εισαγωγή από την Αλβανία, μεταφορά, αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση στην εσωτερική αγορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.
Μετά από πολύμηνη επιτήρηση της δράσης του εγκληματικού κυκλώματος, οργανώθηκε στις 16-5-2016 ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Αττικής (Νέα Φιλαδέλφεια, Πατήσια, Αχαρναί, Κορυδαλλός, Πειραιάς, Κολωνός) καθώς και στο Μάζι Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δέκα (10) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, εκ των οποίων τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 36, 37, 38 και 41 ετών και έξι (6) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 28, 33, 34, 39, 41και 47 ετών. Αναζητούνται τρία (3) επιπλέον μέλη της σπείρας.
Ειδικότερα η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διασταύρωση στοιχείων, εξακρίβωση χώρων και ατόμων, δημιουργία προφίλ των εμπλεκομένων ( profiling ) και χρησιμοποίηση ειδικών ανακριτικών τεχνικών, πιστοποίησε την εγκληματική δράση της οργάνωσης στη διακίνηση ναρκωτικών και ταυτοποίησε τα μέλη της.

Έδερναν και λήστευαν

Τα Ντοκουμέντα

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας.
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 17-5-2016, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Παγκράτι, Ιλίσια, Νέος Κόσμος, Άγιος Παντελεήμονας) καθώς και στη Καλαμάτα, δεκάξι (16) άτομα, μέλη της σπείρας. Πρόκειται για δεκαπέντε (15) υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας από 22 έως 51 ετών και έναν 41χρονο ημεδαπό.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας και της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τεστ

Νέες άδειες οπλοφορίας

Αλλάζουν όλα στην οπλοφορία


Για την ενημέρωση των πολιτών και ειδικότερα όσων επιθυμούν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν την άδεια οπλοφορίας για την ατομική τους ασφάλεια, ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που εκδόθηκε την 29-12-2015, τροποποιούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης της άδειας.
Ειδικότερα προβλέπεται η διεξαγωγή εξετάσεων που περιλαμβάνουν θέματα λύσης αρμολόγησης του όπλου, γέμισης, απογέμισης, ασφαλούς χρήσης, μεταφοράς και φύλαξης του τύπου του όπλου, για το οποίο αιτούνται την οπλοφορία.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες συμμετέχουν στις εξετάσεις εφόσον με Απόφαση του Διευθυντή της κατά τόπο αρμόδιας Διεύθυνσης Ασφάλειας ή Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού κριθεί ότι:
  • συντρέχουν στο πρόσωπό τους ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι, ώστε για την ασφάλεια τους να είναι δυνατή η χορήγηση της αιτούμενης άδειας και
  • δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους τα κωλύματα που ορίζει η νομοθεσία (άρθρο 18 του Ν. 2168/1993).

Στη Γερμανία


Η συνεργασία αστυνομικών Υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, οι επισταμένες έρευνες και η οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη διεθνώς διωκόμενου προσώπου.

Ελεύθεροι παρά την δικογραφία Π. Ψυχικού



Με περιοριστικούς όρους με τον νέο νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης
Έκπληξη στην ΕΛ.ΑΣ.: Ελεύθερα μέλη συμμορίας με 62 εισβολές σε σπίτια


Τεράστα έκπληξη προκαλεί τις τελευταίες ώρες στην ΕΛ.ΑΣ. το γεγονός ότι αφέθηκαν ελεύθερα εκ νέου τα μέλη συμμορίας που διέπραξε 62 κλοπές και διαρρήξεις στη βορειοανατολική Αττική, με λεία που εκτιμάται από την Αστυνομία στο μισό εκατομμύριο ευρώ, και τα οποία είχαν συλληφθεί προ τριών ημερών. Και αυτό διότι, εκτός των άλλων, οι συγκεκριμένοι ποινικοί είχαν αποφυλακισθεί πρόωρα ,τον Μάιο του 2015, (είχαν καταδικασθεί για παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες) με τον νέο «ευεργετικό» νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης και βρίσκονταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους...
Όπως διαπιστώθηκε από την περαιτέρω έρευνα, λίγες εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή τους το 2015 οι εν λόγω κακοποιοί ξεκίνησαν νέο κύκλο διαρρήξεων και κλοπών. Αυτό όμως φαίνεται να μην έχει ληφθεί υπόψη στην απόφαση να αφεθούν ξανά ελεύθεροι, παρότι είχαν και αυτές τις δικαστιές εκκρεμότητες.

Ο ωριλά της Θράκης


Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθες (17-05-2016), γιατρός – ωτορινολαρυγγολόγος δημόσιου Νοσοκομείου της Θράκης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και απόπειρα εκβίασης.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ιδιώτη ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση στη σύζυγό του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο κλέψας του κλέψαντος


Συνελήφθη μεσημέρι στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου ένας 61χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παράβαση του γενικού οικοδομικού κανονισμού και απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 41 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του οικοδομικού κανονισμού και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αιγίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε ανεγειρόμενη οικοδομή του 61χρονου, όπου τον συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω να απασχολεί τους δύο αλλοδαπούς εργάτες, σε οικοδομικές εργασίες για τις οποίες δεν κατείχε την προβλεπόμενη άδεια, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών προέκυψε ότι ο 41χρονος διέμενε παράνομα στη Χώρα.

17/5/16

Έχουν τον βασικό ύποπτο





Στην προσαγωγή ενός νεαρού βοσκού αλβανικής καταγωγής από παραμεθόριο χωριό των Ιωαννίνων έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. ως βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία και τον αποκεφαλισμό 26χρονου Αλβανού, το ακέφαλο σώμα του οποίου εντοπίστηκε προ περίπου δέκα ημερών σε απομονωμένη περιοχή στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς, στη Θεσπρωτία.

Ο εντοπισμός του υπόπτου φέρεται να έγινε κυρίως από την ανάλυση κλήσεων του θύματος και άλλα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός έχει υποστηρίξει στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ότι η δολοφονία του συμπατριώτη του έγινε για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και την απόκρυψη σε σπηλιά ή άλλο απομονωμένο σημείο της περιοχής.

Η μίζα Μαρτίνη





Στο κτήριο 16 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του Γεωργία μετά τη σύλληψή τους το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι τους στην Κηφισιά.

Οι δύο τους συνελήφθησαν μετά από ένταλμα που αφορούσε κατηγορία για «μίζα» περίπου 3,2 εκατομμυρίων μάρκων, ποσό που φέρεται να εισέπραξε ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν από γερμανική εταιρεία που προμήθευε το νοσοκομείο με νοσοκομειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Η φάτσα του παιδεραστή

Πάθος για την... Ταϊλάνδη είχε ο παιδεραστής του Κορυδαλλού

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 12-5-2016, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, προέκυψε ότι τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (12 Μαΐου 2016), ο 39χρονος παραπάνω συλληφθείς προέβη σε ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, ο οποίος μετέβη στην οικία του, μετά από προηγούμενη μεταξύ τους επικοινωνία.

Μπουμπουκέισον ...

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 21, 23, 23 και 24 ετών, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε διαρρήξεις - κλοπές σε οικίες στην περιοχή της Αρτέμιδας. Η παραπάνω σπείρα εξαρθρώθηκε στις 12-4-2016, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Αρτέμιδας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
Α) ΜΟΥΣΤΑΦΑ Γεώργιο του Παναγιώτη και της Ειρήνης γεννηθέντα στις 29-6-1995 στην Αθήνα
Β) ΜΟΥΣΤΑΦΑ Νικόλαο του Χρήστου και της Αγγελικής γεννηθέντα στις 13-4-1992 στη Κέρκυρα
Γ) ΤΖΑΜΑΛΗ Αντώνιο του Χρυσοβαλάντη και της Μαρίας γεννηθέντα 23-1-1993 στην Αθήνα