22/4/16

Στον πεζόδρομο του "Λιστόν"


Έδεσαν τα αδέλφια

Το χασίς

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο αδέρφια σε περιοχή της Πέλλας, που απέκρυπταν στις οικίες τους, σημαντική ποσότητα κάνναβης.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 44 και 52 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και της καλλιέργειας κάνναβης.

21/4/16

Μαχαιρώματα


Συνελήφθη σήμερα (21-4-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, χθες (20-4-2016) το βράδυ, στη Δομή Φιλοξενίας που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας, κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ φιλοξενούμενων αλλοδαπών, ο 36χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι, στη θωρακική χώρα, έναν 25χρονο, υπήκοο Συρίας.

Οι δηλώσεις Κωνσταντή

Κέρκυρα

Έξυπνη κίνηση

Κέρκυρα





Επεκτείνεται και στην Κέρκυρα, το πρόγραμμα περιπολιών αστυνόμευσης, με χρήση ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων, προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνόμευση στο ιστορικό κέντρο του νησιού τόσο κατά την προσεχή εορταστική περίοδο του Πάσχα, όσο και κατά την θερινή περίοδο.
Στο πλαίσιο της νέας αντεγκληματικής πολιτικής και με σκοπό την αναβάθμιση της προστασίας και της εξυπηρέτησης, τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών της χώρας μας, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει θέσει σε εφαρμογή, από το προηγούμενο έτος, το πιλοτικό πρόγραμμα περιπολιών με ποδήλατα.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε αρχικά, από την ευρύτερη περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης στην Αθήνα και συνεχίστηκε στην Θεσσαλονίκη όπου εφαρμόστηκε με την έναρξη της 80ης Διεθνούς Έκθεσης.

Στον αύλιο χώρο

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί τελωνειακού κώδικα, περί όπλων και περί Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Ειδικότερα χθες το πρωί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 39χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Επιστροφές ...


Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσω των εθελούσιων προγραμμάτων επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, καθώς και των αναγκαστικών επιστροφών και εθελοντικών αναχωρήσεων από την Ελληνική Αστυνομία.  
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης, άλλοι 1.832 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν συνολικά από όλη την επικράτεια, στις χώρες καταγωγής τους, το Μάρτιο.

Στην Κάλυμνο ...

Κατασχέθηκαν ηρωίνη 1.281 γρ., κοκαΐνη 130 γρ., κάνναβη 1.700 γρ. κ.α.
Τα Ντοκουμέντα
Εξαρθρώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας που διενέργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Κω, κύκλωμα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης), στο νησί της Καλύμνου.
Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, άνδρας και γυναίκα ηλικίας 27 και 31 ετών, καθώς και ένας 27χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, που αφορά στα - κατά περίπτωση - αδικήματα της προμήθειας-κατοχής-μεταφοράς-διακίνησης ναρκωτικών και καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Είχε πάρει και κύπελο


Με 2 όπλα η δολοφονία


20/4/16

Τα ζύγισαν

Oι Αποδείξεις
 


Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων ενεργειών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τις Λιμενικές Πειραιά, Ραφήνας, Αλεξανδρούπολης, Μυτιλήνης, Χίου, Κέρκυρας , Ηγουμενίτσας, Βόλου,

Πολύ λίγοι για να τον φθάσουν

Αποτέλεσμα εικόνας για κριμεσ εκτακτο

John Raxovitsas
Δεν αναφερόμαστε στα "πονήματα" του παρακρατικού, αλλά σε συνταξιούχους, πρώην ένστολους μεγαλόσχημους που δεν του έμοιασαν ούτε στα νύχια ...

Κινδύνεψαν




Στα δύο ερασιτεχνικά βίντεο που εξασφάλισαν οι «ΠΟΛΙΤΕΣ» φαίνονται οι φλόγες που ξεπηδούν από τις σκηνές στη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στα Διαβατά. Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά εξαπλώθηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς καίγοντας περισσότερες από 20 σκηνές.

Φωτιά στα μπατζάκια τους


Φάτε μάτια όστρακα ...


Χίλια τριακόσια πενήντα δύο (1.352) κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ συνελήφθη ένας 24χρονος, ένας 51χρονος, ένας 55χρονος και ένας ανήλικος για κατοχή και μεταφόρτωση με σκοπό την πώληση – εμπορία της ανωτέρω ποσότητας οστράκων.

Τα ευρύματα

Η παλιά υπόθεση


Συνελήφθησαν, χθες (28.05.2015) το απόγευμα, στη Σητεία, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 35, 41, 35 και 41 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων για την καταπολέμηση παράνομων δραστηριοτήτων που εμπίπτουν στη Νομοθεσία περί προστασίας αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς και ύστερα από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, προέκυψε ότι οι δύο 35χρονοι και ο ένας 41χρονος, είχαν στην κατοχή τους αρχαίο ειδώλιο, το οποίο διέθεταν προς πώληση.

Ήρθε η συνέχεια ...

Τα  αρχαία

Σε συνέχεια του μιας παλιάς υπόθεσης που αφορούσε σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για αρχαιοκαπηλία και κατάσχεση αρχαίου ειδωλίου Μεσομινωικής περιόδου, ύψους 30 cm, που απεικονίζει Κούρο σε στάση λατρείας, ανακοινώνεται συμπληρωματικά ότι - με Υπουργική Απόφαση - συγκροτήθηκε Επιτροπή για την εκτίμηση του συγκεκριμένου αρχαιολογικού ευρήματος.

Πήγαν να ρίξουν το Crimes



Τα απομεινάρια-παράκεντρα του Καλαματιανού, αναστατώθηκαν και προκάλεσαν για λίγες ώρες "δολιοφθορά" στο Crimes on air. Eνημερώθηκε σχετικά και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! 

Πήγε να μπει ...


Συνελήφθη χθες (19-4-2016) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Δεν ξεκουράζονται μόνο του ΣΥΡΙΖΑ

ΒΟΥΛΗ
To στιγμιότυπο είναι από την εποχή της … αγρυπνίας με πρόεδρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και οι Βουλευτές άνθρωποι είναι  και αυτοί κουράζονται και ειδικά όσοι προέρχονται από τις απομακρυσμένες περιοχές, όπως οι κ.κ Δημοσχάκης και Γιόγιακας. Της δημοσιεύουμε όμως γιατί δεν είναι μόνον οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κοιμούνται σε καναπέδες …

 Γιόγακας εκ Θεσπρωτίας

 Καλαφάτης εξ Θεσσαλονίκης

Καραμανλής ο Νεότερος. Καλά αυτός κουράστηκε νωρίς!

Μελαμψοί ληστές


Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και το Τμήμα Ασφάλειας Άνω Λιοσίων, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε ανήμπορους ηλικιωμένους καθώς και κλοπές από οικίες στην Δυτική Αττική, από όπου αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.
Συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών των ανωτέρω Υπηρεσιών με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, εντός καταυλισμού στα Άνω Λιόσια, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας από 18 έως 39 ετών καθώς και ένας (1) ανήλικος. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρείς (3) συνεργοί τους.

Η γαϊδουρινή υπομονή του δημάρχου

Για να μην φάει ξύλο


Έφοδο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ωραιοκάστρου έκαναν αργά χθες τη βράδυ απολυμένοι συμβασιούχοι της καθαριότητας και λίγο έλειψε να το μετατρέψουν σε ρινγκ.

Στείλτε την χοντρή να το καταπιεί

Την "τσατσά" απέναντι από την 8η Μεραρχία

Το χώμα βάφτηκε κόκκινο ...

Γιάννης Βόγλης: Το θηρίο του σινεμά

Έχασε σήμερα το πρωί την μάχη με τον θάνατο ο εξαιρετικός Κύριος του θεάτρου μας Γιάννης Βόγλης που εδώ και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα με την υγεία του και...
βρισκόταν σε νοσοκομείο.Ο Βόγλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου 1937 και σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη.

Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε στη θεατρική παράσταση "Η άνοδος του Αρτούρο" το 1961 υπό τη σκηνοθεσία του Καρόλου Κουν. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία "Οι Υπερήφανοι". Έγινε γνωστός από την ταινία "Το χώμα βάφτηκε κόκκινο» το 1966 ενώ σημαντική ερμηνεία του υπήρξε στην ταινία "Κορίτσια στον ήλιο» του Γεωργιάδη. Εργάστηκε κυρίως στο θέατρο, μαζί με αξιόλογους άλλους ηθοποιούς, όπως η Έλλη Λαμπέτη ο Αλέκος Αλεξανδράκης ο Μάνος Κατράκης κ.ά. Συνεργάστηκε ως βασικό στέλεχος με το "Προσκήνιο" του Αλέξη Σολομού.

Πατέρας και υιοί

Τα Ντοκουμέντα

Συνελήφθησαν το πρωί στην Άρτα, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 74, 44 και 42 ετών, (πατέρας και γιοί), οι οποίοι κατηγορούνται για απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών ποσοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας.
Προηγήθηκε ενδελεχής έρευνα του σπιτιού της οικογένειας στην πόλη της Άρτας, όπου σε κρύπτες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Το ζεύγος

Τα Κατασχεμένα

Ποσότητες ηρωίνης σκόπευαν να διοχετεύσουν σε στέκια τοξικομανών, ανδρόγυνο ημεδαπών, που δραστηριοποιούταν στην εμπορία ψυχοτρόπων ουσιών, στη σύλληψη των οποίων προχώρησαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-04-2016), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για 62χρονο άνδρα και την 50χρονη σύζυγό του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους στην περιοχή της Τούμπας, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Γέννησε η 32χρονη

Τα αυγά της

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μία 32χρονη υπήκοος Βενεζουέλας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από το Σάο Πάολο Βραζιλίας μέσω Αμπού Ντάμπι Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

19/4/16

Oι νέοι εκπρόσωποι





Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, παρουσίασε σήμερα το πρωί (19-04-2016), στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, τους δυο νέους Εκπροσώπους Τύπου του Σώματος, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Θεόδωρο Χρονόπουλο και την Αστυνόμο Β’, Ιωάννα Ροτζιώκου.
Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης», με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους.

Έρχεται η Ούρσουλα στην Μεσογείων

Γερμανίδα υπουργός Άμυνας


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου 2016, θα συναντηθεί με τη Γερμανίδα ομόλογό του Dr. Ursula von der Leyen στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Eπιτέλους


Η νύφη που ξέκανε την πεθερά

stullou-2
Και όταν έγινε η ίδια πεθερά, ξέκανε και την νύφη της
stullou-5

Σενάριο ταινίας τρόμου θυμίζει η ιστορία της κύπριας Στυλλού Παντοπίου-Χριστοφή της γυναίκας που… διέπραξε δύο φόνους σε Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο: όταν ήταν νύφη σκότωσε την πεθερά της και όταν έγινε πεθερά σκότωσε τη νύφη της!
Μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή στην αγχόνη της φυλακής Holloway στη Βρετανία το 1954 φώναζε: «ποτέ, ποτέ, ποτέ, μπορεί να είμαι φτωχή και αγράμματη, αλλά τρελή δεν είμαι!».
Το χωριό της Στυλλού στην Κύπρο
Τα πρώτα χρόνια της Στυλλού, ο γάμος και ο πρώτος φόνος
Η Στυλλού Παντοπίου-Χριστοφή γεννήθηκε στην Κύπρο το 1900 και μεγάλωσε σε ένα μικρό και απομονωμένο χωριό, εκεί που οι κάτοικοι πάλευαν καθημερινά να επιβιώσουν και η εκπαίδευση δεν ήταν αναγκαίο στοιχείο για μια καλύτερη ζωή. Η γυναίκα ανατράφηκε σε ένα βίαιο περιβάλλον και γινόταν αποδέκτης μεικτών μηνυμάτων συμπεριφοράς από την ελληνική και τουρκική κουλτούρα. Έμαθε από πολύ νωρίς να θεωρεί τη βία το αναγκαίο συστατικό για την επίλυση των όποιων διαφορών. Η σκληρότητα στη συμπεριφορά της ήταν έκδηλη, οι μανίες και οι εμμονές της αρκετές.

Η κρύπτη

Ακτοφυλακή Πάτρας: Χασίς

Καραμπίνες και στο Λιμενικό


Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, κ. Γεώργιος Παντελής.

Βαν, βαν

Πως τους χόραγε?

Συνελήφθη πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 48 χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι οκτώ (28) μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι επτά (27) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και ένας (1) υπήκοος Ιράκ.

Έπιασε δουλειά ο Πακιστανός

Οι Αποδείξεις


Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, είκοσι επτά (27) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής μετασχηματιστών, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (17.4.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Άργους σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (Δ.Ι.ΑΣ.) Αργολίδας, στο Άργος Αργολίδας, ένας (1) 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Για χειραγώγηση της αγοράς


Από τις αστυνομικές Αρχές αναζητούνται δυο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 68 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν αποφάσεις του Δικαστηρίου του Αρείου Πάγου με τις οποίες διατάσσεται η σύλληψή τους για τα αδικήματα της συνομωσίας προς καταδολίευση,

18/4/16

Σόδομα και γόμορα

Ο.Σ.Υ.Ε
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Επανειλημμένως έχουμε καταγγείλει τις λανθασμένες και επικίνδυνες τακτικές που ακολουθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές φυλακές. Η τακτική της κορδέλας και των εγκαινίων συνεχίζεται με την ίδια ένταση κρύβοντας τα πραγματικά προβλήματα των φυλακών κάτω από το χαλί.
          Μόνο που την τακτική αυτή την εφαρμόζει με απολυταρχικό τρόπο και χωρίς να δείχνει ότι ενδιαφέρεται για την ζωή και την αξιοπρέπεια εργαζομένων και κρατουμένων.
          Στις 28/3/2016 ο Υπουργός Δικαιοσύνης εγκαινίασε στην Φυλακή των Γρεβενών το παιδικό επισκεπτήριο. Έναν ωραίο χώρο, αλλά σε μία απομακρυσμένη Φυλακή, στην οποία κρατούνται και κρατούμενοι για αδικήματα κατά των ηθών (αιμομίκτες, παιδεραστές, βιαστές κτλ.). Εκείνο το πρωί, μαζί με δημοσιογράφους, κάμερες, φωτογραφίες και χαμογελαστά πρόσωπα, ανακοινώθηκε και το «δωμάτιο συνεύρεσης». Το ίδιο βράδυ, κατά την επιστροφή  από τα Γρεβενά ο κ. Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχιος Φυτράκης, σταμάτησε στην Φυλακή Δομοκού και αφού εξέτασε την άδεια πτέρυγα, είπε στους λιγοστούς φύλακες που ήταν βάρδια ότι κακώς απεργούν και είτε το θέλουν είτε όχι η άδεια πτέρυγα «με ένα βαψιματάκι θα γεμίσει κρατουμένους»!

Bρώμα και δυσωδία



Πρωινές ώρες σήμερα (18-04-2016), στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για την ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης σε οικία στην περιοχή της Τούμπας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας με τη συμμετοχή συνεργείου καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία όπου διαμένει ζευγάρι 77χρονων ομογενών.

O Πρεβεζάνος ...

Τα Κατασχεμένα


Συνελήφθη, χθες (17-04-2016) μετά τα μεσάνυχτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 70χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, χθες (17-04-2016) μετά τα μεσάνυχτα στην Πρέβεζα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε διάφορα σημεία:

Πήρε τον ανήφορο ο Ντόντης

Σούλι
Μετά τους ενδοιασμούς που διατυπώθηκαν ο αγαπητός Ηλίας Ντόντης αποφάσισε τελικά να αναλάβει την θέση και από τη ΑΔ Ιωαννίνων να πάρει τον κατήφορο για την Ηγουμενίτσα, έδρα της ΑΔ Θεσπρωτίας.
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας Ηλία Ντόντη στη Δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση.

Σουλουπώθηκε ο Καπάκης

Πήγε Κύπρο για την «Λαίλαπα 2016»

Την τελική φάση της διακρατικής άσκησης «Λαίλαπα 2016» παρακολούθησε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης ως επίσημος προσκεκλημένος της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Νικολάου.
Η διακρατική ρεαλιστική άσκηση κατάσβεσης πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου σε δασική έκταση στα Λεύκαρα της Κύπρου, περιοχή η οποία στο παρελθόν είχε δοκιμαστεί από εκτεταμένες δασικές πυρκαγιές. Στην άσκηση έλαβαν μέρος πυροσβεστικές δυνάμεις από Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ, με τη Χώρα μας να συμμετέχει με ένα πεζοπόρο τμήμα δέκα (10) ατόμων και ένα (1) ελικόπτερο τύπου super puma το οποίο επιχείρησε με ρίψεις νερού με κάδο.