9/1/16

Θέλουμε κι άλλο ...

Δώστα ΌΛΑ

H Ελβετίδα καλλιτέχνιδα Μιλό Μουαρέ πραγματοποίησε σήμερα μια γυμνή διαμαρτυρία μπροστά από τον καθεδρικό ναό της Κολονίας στη Γερμανία για να καταγγείλει τις σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν εναντίον γυναικών τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.
Γυμνή, αψηφώντας το κρύο αλλά και τα βλέμματα των περαστικών και των αστυνομικών, η νεαρή γυναίκα κρατούσε ένα πλακάτ στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Σεβαστείτε μας! Δεν είμαστε θηράματα, ακόμα κι όταν είμαστε γυμνές!».

8/1/16

Περάστε, σκουπίστε ...

Αστυνομικοί με χρέη καθαρίστριας

Καταγγελίες συνδικαλιστών για αστυνομικούς με χρέη καθαρίστριας

Για αστυνομικές υπηρεσίες-χωματερές κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών, «το θέατρο του παραλόγου στην Ελληνική Αστυνομία συνεχίζεται. Ο κατήφορος στην εύρυθμη λειτουργία υπηρεσιών μέσα σε συνθήκες υγιεινής δεν έχει δυστυχώς τελειωμό. Χαρακτηριστικό και πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ότι με τη λήξη της σύμβασης έργου καθαριότητας της ΓΑΔΑ αλλά και σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, πλέον τον ρόλο της καθαριότητας στις αστυνομικές υπηρεσίες δεν τον έχουν οι καθαρίστριες αλλά τον έχουν αναλάβει εξολοκλήρου οι συνάδελφοι».

Ψεύτρα η 25αρα


Εξιχνιάσθηκε, χθες (07-01-2016) το απόγευμα, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση «σκηνοθετημένης» ληστείας, η οποία φέρεται να έλαβε χώρα στη Βρίσα της Λέσβου.
Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής ηλικίας 25 ετών, για τα αδικήματα της ψευδορκίας και της ψευδούς καταμήνυσης.

Ελβετίδα στους Κήπους του ISIS


«Θα πολεμήσω για τον ISIS. Ντρέπομαι που είμαι Ελβετή» φέρεται να είπε η 29χρονη Φραντζίσκα, στους αστυνομικούς που την εντόπισαν στον μεθοριακό σταθμό Κήπων Έβρου, βλέποντας τα στοιχεία ταυτότητάς της στη λίστα της Ιντερπόλ με τα εξαφανισμένα άτομα.
«Ντρέπομαι που είμαι Ελβετή. Βαφτίστηκα από επιλογή μουσουλμάνα και θέλω να πάω στη Συρία για να πολεμήσω στο πλευρό του ISIS. Θέλω να γεννήσω παιδιά για να πολεμήσουν για τον Αλλάχ» συμπλήρωσε, όπως αποκαλύπτουν στον «Ελεύθερο Τύπο», αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Με χασισάκι


Συνελήφθησαν, χθες (07.01.2016) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας (δύο 19χρονοι και 22χρονος), για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για πέντε (5) υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν σε Ηράκλειο και Λασίθι.
Ειδικότερα, από την αστυνομική προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (07.01.2016) το πρωί στο Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκαν έρευνες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στις οικίες των τριών αλλοδαπών, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 70,30 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Aλβανός άνδρας για σπίτι ...




Στο πλαίσιο αστυνομικής προανάκρισης, που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου για ανθρωποκτονία από πρόθεση δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 33χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας.
Πρόκειται για τον:

7/1/16

1.193 πήραν δρόμο


Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης, άλλοι 1.193 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν συνολικά από όλη την επικράτεια, στις χώρες καταγωγής τους, το μήνα Δεκέμβριο.
Σε βάρος των παραπάνω υπηκόων τρίτων χωρών είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής και απέλασης για παράνομη είσοδο στη χώρα μας. Οι επιστροφές πραγματοποιήθηκαν μέσω των εθελούσιων προγραμμάτων επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, καθώς και των αναγκαστικών επιστροφών και εθελοντικών αναχωρήσεων από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έφεραν 115

Τα οχήματα μεταφοράς



Συνελήφθησαν χθες (6-1-2016), στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης και στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, τρεις (3) διακινητές, ένας 34χρονος ημεδαπός, ένας 39χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 52χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά εκατόν δεκαπέντε (115) μη νόμιμους μετανάστες. Εκατόν τέσσερις (104) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και έντεκα (11) υπήκοοι Ιράκ.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό (ύψος Αλεξανδρούπολης), αστυνομικοί Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 34χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, με βουλγάρικες πινακίδες, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του. Αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Mια του κλέφτη, δυο του κλέφτη


Σε δεκαέξι (16) ακόμη υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών στην Κέρκυρα εντοπίστηκε η δράση 45χρονου ημεδαπού στην Κέρκυρα, ο οποίος είχε συλληφθεί κατά την διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, την Δευτέρα 07.09.2015.
Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε σχηματισθεί σε βάρος του, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απάτη κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

Ο Αρχιμαφιόζος με το αναπηρικό καροτσάκι

Τα Ντοκουμέντα

Σε αναπηρικό καροτσάκι από πυροβολισμό στην Ρωσία είναι καθηλωμένος ο Αρχηγός της συμμορίας

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, πολυπληθής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 11-12-2015, μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δεκαπέντε (15) μέλη της σπείρας, ηλικίας από 24 έως 61 ετών, εκ των οποίων ένδεκα (11) υπήκοοι Γεωργίας, δύο (2) Αρμενίας (η μία γυναίκα), μία (1) Αλβανίας και ένας (1) ημεδαπός. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλα δεκατέσσερα (14) μέλη της οργάνωσης, ηλικίας από 23 έως 64 ετών, εκ των οποίων δώδεκα (12) υπήκοοι Γεωργίας (οι τέσσερις γυναίκες), μία (1) Ουζμπεκιστάν και ένας (1) Καζακστάν.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της κλοπής κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες αποτελούν μέλη πολυπληθούς εγκληματικής οργάνωσης, με συγκεκριμένη δομή και διακριτούς ρόλους που δρούσαν, από διετίας και πλέον, μεθοδικά και οργανωμένα, διαπράττοντας διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες των Βορείων και Νοτίων προαστίων της Αττικής.
Συγκεκριμένα, η οργάνωση ήταν δομημένη κατά τα πρότυπα της Γεωργιανής μαφίας, με πυραμιδοειδές σχήμα. Διέθετε αρχηγό, που ενέπνεε το σεβασμό όλων των μελών της ομάδας και κατά το παρελθόν είχε διατελέσει αρχηγός της Γεωργιανής μαφίας στη Ρωσία, υπαρχηγό, που ήταν το βοηθητικό όργανο του αρχηγού και είχε το ρόλο του επιχειρησιακού σχεδιασμού,

Στα πρότυπα της Μαφίας



Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:
1) (επ) UGHRELIDZE (ον) LASHA του GURAMI και της IRINE , γεννηθείς το 1985 στη Γεωργία.
2) (επ) ASATIANI (ον) SHOTA του SOSO και της MAKVALA , γεννηθείς το 1986 στη Γεωργία.
3) (επ) REVAZISHVILI (ον) GELA του SULIKO και της MARGARITA , γεννηθείς το 1979 στη Γεωργία.
4) (επ) MARGVELASHVILI (ον) ZURABI του ALEXANDRE και της TAMARI, γεννηθείς το 1991 στη Γεωργία .
5) (επ) TOLORDAVA (ον) IAKOB του OLEGI και της PHOTOLA , γεννηθείς το 1983 στη Γεωργία.
6) (επ) BUDZISHVILI ή KHARLAMPIDI (ον) MIKHEIL ή MICHAEL του SERGO και της PAIA, γεννηθείς το 1976 στη Γεωργία.
7) (επ) GELADZE (ον) OTARI του AMIRANI και της ELIZA , γεννηθείς το 1986 στη Γεωργία.
8) (επ) GAZDELIANI (ον) GIORGI του ELGUDZA και της NAZI , γεννηθείς το 1984 στη Γεωργία.
9) (επ) LIPARTELIANI (ον) MIRZA του ISMAIL και της SIURLY , γεννηθείς το 1977 στη Γεωργία.
10) (επ) KHURTSIDZE (ον) ALEKO του RAMAZ και της NATELA , γεννηθείς το 1978 στη Γεωργία.
Και για τους μη συλληφθέντες:
11) (επ) KHURTSIDZE ή ADEISHVILI (ον) AMIRAN του BARDI και της NATO , γεννηθείς το 1986 στη Γεωργία.
12) (επ) ARSENIDZE (ον) LASHA του MAMUKA και της NANA , γεννηθείς το 1984 στη Γεωργία.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δώδεκα (12) αλλοδαπών, υπηκόων Γεωργίας, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε την 11-12-2015 από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής. Τα μέλη της εν λόγω σπείρας, η οποία είχε δομηθεί κατά τα πρότυπα της Γεωργιανής μαφίας, διέπρατταν μεθοδικά και οργανωμένα κλοπές-διαρρήξεις οικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 23-6-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις καθώς επίσης και στον ευχερέστερο εντοπισμό των μη συλληφθέντων.

Τους ξετίναξαν

Οι Αποδείξεις


Εξαρθρώθηκε μια ακόμη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα, μετά από συστηματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.
Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα μέλη της σπείρας, δύο 26χρονοι, ένας 38χρονος και ένας ακόμη 20χρονος με κεντρικό καθοδηγητικό και λειτουργικό ρόλο, τους οποίους βαρύνουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες της σύστασης συμμορίας εμπορίας ναρκωτικών.
Επιπλέον κατηγορούμενος για διακίνηση κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή είναι ένας ακόμη 59χρονος ημεδαπός, ενώ στην δικογραφία που σχηματίσθηκε για την υπόθεση εμπλέκεται μεγάλος αριθμός χρηστών, οι οποίοι προμηθεύονταν συστηματικά ναρκωτικές ουσίες από την σπείρα.

Λήστεψαν με σφυριά Κινέζα

Άγιος Παντελεήμονας

Με την απειλή σφυριών, τέσσερις άγνωστοι ακινητοποίησαν και λήστεψαν γυναίκα υπήκοο Κίνας, το απόγευμα της Τετάρτης στον 'Αγιο Παντελεήμονα. 

Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας, όπου διαμένει η γυναίκα, την απείλησαν με σφυριά που κρατούσαν και αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι, αφαίρεσαν περίπου 10.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Πάει και ο Μάκης


Με ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας ήρθε αντιμέτωπος ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, καθώς είναι ο άνθρωπος ο οποίος τον είδε τελευταία φορά ζωντανό και εκείνος ο οποίος τον βρήκε αναίσθητο στο πάτωμα του σαλονιού του σπιτιού του. 

Ο Σταύρος Ψωμιάδης, μιλά για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια μετά τον απρόσμενο θάνατο του μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξεκαθαρίζει ότι δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αν και τον ταλαιπωρούσε η καρδιά του, ενώ τα κιλά που έχασε το τελευταίο διάστημα οφειλόταν στη σωστή διατροφή και τον καθημερινό περίπατο.

Ο συζυγοκτόνος



Τυφλωμένος από το πάθος του φαίνεται πως ήταν ο 34χρονος Αλβανός που σκότωσε την εν διαστάσει  σύζυγό του και πήρε μακριά το ένα από τα δύο τους μικρά παιδιά. 

Το φονικό σημειώθηκε ανήμερα των Θεοφανίων στην περιοχή Ορμύλια στη Χαλκιδική και έκτοτε οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συζυγοκτόνου. 

Κατά πληροφορίες ο 34χρονος Αλβανός εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση της πρώην συζύγου του. Μετά τη γνωριμία τους ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αποκτώντας δύο παιδιά ηλικίας 4 και 6 ετών σήμερα. 

6/1/16

Βιαστές ως σωματέμποροι


Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σπείρα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών.
Συνελήφθησαν, στις 2-1-2016 στην Αθήνα, τρείς (3) ημεδαπές, ηλικίας 56, 60 και 65 ετών, μέλη της σπείρας. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμα τέσσερις (4) συνεργοί τους, δύο (2) υπήκοοι Ρουμανίας και δύο (2) ημεδαποί.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία καθώς και του βιασμού.

Tης έβγαλε στη φόρα DVD


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για παράβαση της νομοθεσίας «Περί Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», εξύβριση και απειλές κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 43χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω που ήταν πρώην σύντροφός της, κατείχε χωρίς την συναίνεση και την συγκατάθεσή της, υλικό ( φωτογραφίες και βίντεο) ερωτικών τους στιγμών, για το οποίο την απειλούσε συνεχώς ότι θα το αναρτήσει στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 44χρονος είχε προμηθευτεί συσκευή εικονοληψίας και κατέγραφε τις προσωπικές τους στιγμές, χωρίς αυτή να το γνωρίζει. Μάλιστα μέρος του οπτικοακουστικού υλικού, το δημοσίευσε χωρίς την έγκριση της, σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης βλάπτοντας έτσι την τιμή και την υπόληψη της.

Με κάννναβης

Η Απόδειξη


Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

5/1/16

Τι να πρωτοκάνει ο Υποστράτηγος?


Αν δεν είχε κατέβει ο Άρης στο Μεσολόγγι ακόμη θα έψαχναν για το εξαφανισμένο ΙΧ των δυο παιδιών

Τι φταίει?


Είναι ο αστυνομικός διευθυντής Αιτωλίας. Πρόκειται για τον Νίκο Κοτρωνιά, ο οποίος κατάγεται από την Αναβρυτή Ναυπακτίας και είναι αδελφός του πρώην δημάρχου  Θωμά Κοτρωνιά, είναι μορφωμένος αξιωματικός ως πτυχιούχος και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πατρών που έχει master στο Φαρμακευτικό marketing από τη Φαρμακευτική Σχολή της Πάτρας. Όμως τι φταίει και στο Μεσολόγγι υπάρχει αυτή η χαλαρότητα? Ποιος διάλεξε αυτόν τον Αρχιφύλακα να κόβει τσάρκες ως "αεροφωτογράφος" με το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, αντί να κοιτά που έπεσε το ΙΧ των δυο φίλων?

Ο Πλέσσας στο χορό ...

  

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής σας προσκαλεί στον Ετήσιο Χορό της που θα γίνει την Πέμπτη 14/01/2016 στο Posidonio Music Hall- Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό.
  Στην εκδήλωση θα βραβευθεί ο μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας.

Κόκαααα!

Συνελήφθησαν 12 ύποπτοι, ισπανικής, ολλανδικής και βρετανικής υπηκοότητας

Ισπανία: Κατασχέθηκε ποσότητα-μαμούθ κοκαΐνης

Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατασχέθηκαν τρεις τόνοι κοκαΐνης στη βορειοδυτική Ισπανία και συνελήφθησαν 12 ύποπτοι, ισπανικής, ολλανδικής και βρετανικής υπηκοότητας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάσχεση στη Γαλικία από το 1999, σύμφωνα με τις Αρχές.

Αρχιφύλακας αεροφωτογράφος

Μεσολόγγι

ΕΔΕ για αεροφωτογραφίες από το σημείο των ερευνών στο Μεσολόγγι

Ένορκή Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε την Τρίτη το πρωί από το Αρχηγειο της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος αστυνομικού που υπηρετεί στην Αιτωλοακαρνανία καθώς όπως διαπιστώθηκε τραβούσε με το κινητό του φωτογραφίες από το μόνιτορ του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ κατά τις έρευνες στο Μεσολόγγι και στη συνέχεια τις ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook. Ακολούθως οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.