29/11/16

Στα ... μέρη του ο Αρχηγός

Πάτρα

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεων του στην Περιφέρεια, επισκέπτεται τη Δυτική Ελλάδα, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.
Χθες (28 Νοέμβριου 2016), συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, επισκέφτηκε αρχικά την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.
Τον υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Φώτιος Τσόλκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Ιωάννης Σεϊντής.
Ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Αχαΐας και ακολούθησε συνάντηση του με τα Προεδρεία των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδας και Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε διαδοχικά το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου, τον Μητροπολίτη Ηλείας Σεβασμιώτατο κ.κ. Γερμανό και το Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιάτση.
Ακολούθως επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής της, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος και πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης ΙΡΑ, Υποστράτηγο (ε.α.) Νικόλαο Μαρούντα, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Υπαστυνόμο Α’ Ηλία Παναγούλη και τον Πρόεδρο των αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ηλείας, κ. Χρήστο Θαλασσοχώρη.
Ο κ. Αρχηγός, ολοκληρώνοντας τις χθεσινές συναντήσεις του, επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο (ε.α.) Δημήτριο Δριβήλα και τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω επισκέψεων και συναντήσεων ο κ. Αρχηγός είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες των περιοχών αυτών καθώς και το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στις περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.
Οι επισκέψεις του κ. Αρχηγού συνεχίζονται σήμερα σε αστυνομικές Υπηρεσίες και Φορείς της Αιτωλοακαρνανίας.
Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας