6/10/16

Πήγε να τους σκοτώσει

Το Ντοκουμέντο
Αποτέλεσμα εικόνας για κριμεσ αποκαλυψη

aperipol2
aperipol4

aperipol4
APERIP1

Συνελήφθη, χθες (05-10-2016) αργά το βράδυ στην Πλατανιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, αντίσταση και απείθεια.
Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ στη διασταύρωση Κουτσελιού, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, εντόπισαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 28χρονο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο 28χρονος δε συμμορφώθηκε προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα.
Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, προσέκρουσε στο περιπολικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή και περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ο 28χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη αφού προηγουμένως πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, εμβόλισε το περιπολικό αυτοκίνητο.
Οι παθόντες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.