8/9/16

Τα δεντράκια της Κορινθίας

Tα Κατασχεμένα


Εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε αγροτοδασικές περιοχές, τοπικής κοινότητας του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, δύο (2) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενες συνολικά από -156- δενδρύλλια κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες (7.9.2016) το πρωί, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 48 και 60 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις και έρευνες, σε δύο (2) αγροτοδασικές περιοχές, τοπικής κοινότητας του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, κατά τις οποίες, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, δύο (2) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενες από -47- και -109- δενδρύλλια κάνναβης, αντίστοιχα, ύψους από 1,5 έως 2 μέτρα περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Όπως προέκυψε, τις ανωτέρω φυτείες καλλιεργούσαν ο 48χρονος και 60χρονος, οι οποίοι και συνελήφθησαν .
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.