14/9/16

Γυναικεία χέρια στην ηρωίνη

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρωινη

Η μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, οδήγησε στον εντοπισμό δύο γυναικών (αδελφές) - μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, πρωινές ώρες σήμερα (13-09-2016), στην περιοχή του Ευόσμου.
Πρόκειται για δύο ημεδαπές ηλικίας 33 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και σύσταση συμμορίας.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθείσες, είχαν ως ρόλο την παραλαβή και αποθήκευση ποσοτήτων ηρωίνης, καθώς και την περαιτέρω διακίνηση τους, εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν από την κατοχή τους και την οικία τους, στην περιοχή του Ευόσμου τα κάτωθι:
  • 4 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 586 γραμμαρίων,
  • Μικροποσότητα κάνναβης,
  • Το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
  • (4) κινητά τηλέφωνα και (5) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.
Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης