3/8/16

Κυνηγώντας το βανάκι στη Λ. Νάτο

Τα Ντοκουμέντα

Screenshot_3

Η περιπολία του Α.Τ Ελευσίνας εντόπισε στην Λ.Νάτο στην Β.Πύλη της 112Π.Μ να κινείται ύποπτα ένα ασημί βανάκι με φιμέ τζάμια μάρκας Fiat και αποφάισαν να το ελέγξουν.Κάνοντας του σήματα να σταματήσει το εν λόγω όχημα ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει σε στενά και χωματόδρομους….
Ακολούθησε άγρια 30λεπτη καταδίωξη από Ελευσίνα στα στενά του Ασπροπύργου,έπειτα στο κέντρο του Ασπροπύργου και με τελική κατεύθυνση την Ν.Ε.Ο.Α.Κ με κατεύθυνση προς Αθήνα διενεργόντας συνεχώς επικίνδυνους εληγμούς κ προσπαθώντας να εμβολίσει το περιπολικό.Πάρα ταύτα το πλήρωμα του περιπολικού δεν σταμάτησε να ακολουθεί το εν λόγω αψηφόντας κάθε κίνδυνο.

Τελικά μετά από 30 λεπτά βλέποντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να διαφύγει και έχοντας πλέον φτάσει στο Χαιδάρι και συγκεκριμένα στη Λ.Αθηνών 374 ο οδηγός του ανωτέρω σταμάτησε ακαριαία το οχημά του με πιθανό σκοπό τη σύγκρουση του περιπολικού και εν συνεχεία την διαφυγή του πεζός όπως και έγινε το εγκατέλειψε και περνόντας κάθετα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας άρχισε να τρέχει προς το βουνό.
Δεδομένου της ώρας (αυξημένη κίνηση) αλλά και του σημείου (Ν.Ε.Ο.Α.Κ με αυξημένες ταχύτητες των οχημάτων) προς αποφυγή σοβαρού τροχαίου ατυχήματος ήταν οι παράγοντες που ευνόησαν στην διαφυγή του οδηγού και δίνοντας του χρόνο να κρυφτεί καθότι ήταν πλέον σε δύσβατη δασική περιοχή κάνοντας έτσι την ανεύρεση του αδύνατη.
Το όχημα οδηγήθηκε στο Α.Τ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ και εντός αυτού ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 κούτες λαθραίου καπνού με 6.300 τεμάχια και από περεταίρω στοιχεία προέκυψαν και τα στοιχεία του οδηγού.