6/7/16

To έβαλαν στα πόδια


Συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς τρεις (3) αλλοδαποί, δυο 33χρονοι και ένας 19χρονος, όλοι υπήκοοι Αλβανίας, καθώς αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μονοκατοικία σε ορεινή περιοχή της Καστοριάς.
Ειδικότερα, χθες (04-07-2016) τις βραδινές ώρες, οι προαναφερόμενοι αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία 64χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα ξεκίνησαν ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στην ορεινή περιοχή της Καστοριάς στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεστορίου, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι τρεις αλλοδαποί και να συλληφθούν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα οι ανωτέρω είχαν εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράτεια.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεστορίου Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.