23/6/16

Γυναίκα τον έφαγε


Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η ανθρωποκτονία 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός, χθες (22.6.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, σε πεζόδρομο στην Κόρινθο Κορινθίας, έχοντας τραύματα στο θώρακα από τέμνον όργανο.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε αναλυτική διερεύνηση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα που πρόεκυψαν από τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών.
Όπως διακριβώθηκε, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι 22χρονη ημεδαπή, η οποία συνελήφθη χθες (22.6.2016) το μεσημέρι στην Κόρινθο Κορινθίας.
Κατά την εξέταση της ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την πράξη της, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη τρείς ημεδαποί, δύο γυναίκες, ηλικίας 17 και 42 ετών, αντίστοιχα και ένας 30χρονος. Η 17χρονη κατηγορείται ως συνεργός της δράστιδας, ενώ η 42χρονη και ο 30χρονος για υπόθαλψη εγκληματία.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, σε πεζόδρομο στην Κόρινθο Κορινθίας, η 22χρονη και η 17χρονη συνάντησαν τον 46χρονο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η 22χρονη τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στον θώρακα.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζήτησαν κάλυψη από την 42χρονη και τον 30χρονο, οι οποίοι τους την παρείχαν, ματαιώνοντας με τον τρόπο αυτό προσωρινά την σύλληψή τους.
Από τις έρευνες εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 22χρονη, το οποίο είχε απορρίψει σε μικρή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.