22/6/16

Του 'ριξε στην κοιλιά


Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεως Προσώπων και του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες σήμερα (21-06-2016), 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, δυνάμει σχετικού εντάλματος.

Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 5ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξη που έλαβε χώρα στην περιοχή των Διαβατών στις 23-05-2016.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ


Εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου ημεδαπού.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (23-05-2016) στην περιοχή των Διαβατών, ο 28χρονος έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον 36χρονο με αφορμή προσωπικές τους διαφορές, πυροβόλησε εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα και στο αριστερό αντιβραχιόνιο.
Ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.