12/5/16

Στην Αμαλιάδα ...

Tα Ντοκουμέντα

Συνελήφθησαν στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 62 και 56 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 62χρονου όπου διαμένει και ο 54χρονος, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν (30) γραμμάρια κάνναβης καθώς και (565) γραμμάρια λαθραία καπνού και (944) λαθραία τσιγάρα.
Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε αγρόκτημα και αποθήκη του 62χρονου στην περιοχή Λεύκα Αμαλιάδας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη (275) γραμμάρια κάνναβης και ένα φυτώριο κάνναβης αποτελούμενο από (21) φυτά.
Οι δράστες είχαν αποκρύψει τις ναρκωτικές ουσίες μέσα σε βαρέλι στην αποθήκη, ενώ είχε τοποθετήσει το φυτώριο της κάνναβης πάνω σε κοτέτσι και το είχε περιφράξει με πλαστικό δίχτυ για να μην είναι ορατό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.