8/4/16

Και με "μαύρο" οι διακινητές

Tα Ντοκουμέντα


Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες, εντός του λιμένα Μυτιλήνης, δύο (02) 28χρονοι αλλοδαποί, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την επιβίβαση τους σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν κλεμμένα δελτία ταυτότητας.

Στη συνέχεια συνελήφθη, από τα παραπάνω στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ μεσημβρινές ώρες σήμερα, ένας 24χρονος αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργήθηκε, είχε προμηθεύσει τα δελτία ταυτότητας στους ανωτέρω 28χρονους συλληφθέντες και ο οποίος τα είχε παραλάβει από έναν 36χρονο αλλοδαπό όπου επίσης και συνελήφθη. Κατόπιν, διενεργήθηκε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα στην οικία του 36χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 900 δολάρια Αμερικής, ένα (01) ζεύγος κιάλια, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης μεικτού βάρους 26,44γρ., δύο (02) φορητοί υπολογιστές, μεγάλος αριθμός καρτών κινητού τηλεφώνου (SIM),ένας (01) μηχανισμός πιρτσινίων (τοποθέτηση φωτογραφιών σε ταξιδιωτικά έγγραφα), δύο (02) κινητά τηλέφωνα και δύο (02) διαβατήρια.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανευρεθέντα στην οικία του, όπως επίσης και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου που βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου.