9/3/16

Υπαρχιφύλακας-καλλονή με χασίς και κοινό εραστή


H καλλονή της ΕΛ.ΑΣ πλήρωσε την ομορφιά της με το χειρότερο νόμισμα. Φέρεται να έμπλεξε σε ερωτικό τρίγωνο και τελικά αποκαλύφθηκε το πάθος της, που δεν ήταν άλλο από τον εθισμό της στο χασίς.


 Oλόγος για μια υπαρχιφύλακα της Αστυνομίας, η οποία συνελήφθη από συναδέλφους της καθώς φέρεται να είχε στο σπίτι της ποσότητα χασίς για ιδία χρήση. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες  η 35χρονη υπαρχιφύλακας έπεσε θύμα της κολλητής της, καθώς φέρεται να διατηρούσε παράλληλη ερωτική σχέση με το φίλο της.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, όταν αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία δέχθηκε επίσημη και επώνυμη καταγγελία γυναίκας, η οποία κατήγγειλε πως η 35χρονη υπαρχιφύλακας, κάνει χρήση χασίς και έχει στο διαμέρισμα της, σε περιοχή του κεντρου των Αθηνών, ποσότητα του ναρκωτικού για ιδία χρήση.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, και ανακάλυψαν το χασίς με αποτέλεσμα η υπαρχιφύλακας, η οποία υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής εκτελώντας χρέη γραμματείας, να συλληφθεί, να σχηματισθεί σε βάρος της δικογραφία, και να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα, οποίος όρισε τακτική δικάσιμο.

Η j. Lo της ΕΛ.ΑΣ όπως την είχαν ονομάσει η συνάδελφοι της λόγο τις εντυπωσιακής ομοιότητας της, τόσο στο πρόσωπο όσο και στην σωματοδομή με την διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, είναι μια μάχιμη Αστυνομικός, η οποία ποτέ δεν είχε δώσει το δικαίωμα για το παραμικρό σχόλιο, ενώ όταν υπηρετούσε σε μάχιμες υπηρεσίες, ήταν η πρώτη που έμπαινε στην φωτιά της μάχης.
Όμως βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια, λόγο μιας ερωτικής τρέλας και παρεξήγησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπαρχιφύλακας είχε μια φίλη “κολλητή”, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε έναν θυελλώδη ερωτικό δεσμό με συνομήλικο της και μάλιστα άνδρα τύπου “bon viveur”.
Οι δυο φίλες διασκέδαζαν συχνά σε νυχτερινά κέντρα, ενώ την κολλητή τις Αστυνομικού συνόδευε στις περισσότερες εξόδους, ο εντυπωσιακός “bon viveur”.
Σε αυτές τις νυχτερινές εξόδους φαίνεται πως άρχισε να αναπτύσσεται μια θυελλώδη ερωτική έλξη τhς Αστυνομικού με το ερωτικό σύντροφο της φίλης της. Άγνωστο ακόμα παραμένει το ποιος έκανε την πρώτη κίνηση. Γεγονός είναι ότι η υπαρχιφύλακας άρχισε να έχει ερωτική σχέση με τον εραστή της κολλητής της.
Κάποια στιγμή η απατημένη “κολλητή”, ανακάλυψε αυτή την κρυφή ερωτική σχέση και θέλησε να πάρει την εκδίκηση της γνωρίζοντας πως η ..πρώην φίλη της κάνει χρήση χασίς και έχει στο διαμέρισμα της ποσότητα του ναρκωτικού για ιδία χρήση.
Δεν το σκέφτηκε που σε αυτή την περίπτωση η εκδίκηση ήταν ένα πιάτο όχι ακριβώς ζεστό, αλλά...καυτό. Η καταγγελία έγινε σε συγκεκριμένη Υπηρεσία και αμέσως κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσει η έρευνα με κάθε νόμιμο τρόπο.
Στο διαμέρισμα της Αστυνομικού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρέθηκε ποσότητα χασίς, και βέβαια άμεσα η Αστυνομικός που είχε χτίσει μια σοβαρή καριέρα είδε τα πάντα να καταρρέουν, καθώς τέθηκε σε 18μηνη αργία.
Η τελική απόφαση για το αν θα παραμείνει στο Σώμα η Ελληνίδα J. Lo, θα ληφθεί μόλις ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία στα δικαστήρια.