9/3/16

Έμπαινε στο Βραχάτι


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου τέσσερις (4) υποθέσεις ληστειών, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Σικυωνίων και Βέλου-Βόχας Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του, καθώς και μία 32χρονη ημεδαπή που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, εξακριβώθηκε ότι ο 22χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχαν διαπράξει τις παρακάτω ληστείες:

  • Την 15.7.2015 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν όχημα ημεδαπής.
  • Την 18.7.2015 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπό, πορτοφόλι, που περιείχε χρήματα και προσωπικά του έγγραφα.
  • Την 18.7.2015 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, μπήκαν σε κατάστημα-πρατήριο υγρών καυσίμων ημεδαπής και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο.
  • Την 18.7.2015 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από ημεδαπό, κόσμημα.
Όπως επιπλέον προέκυψε, το ανωτέρω αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, είχε χρησιμοποιηθεί από την 35χρονη.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 22χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.