8/2/16

... Καλύμνια

Τα Κατασχεμένα


Συνελήφθησαν χθες (7.2.2016) το απόγευμα στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνιων, ένας 78χρονος και μια 37χρονη, ημεδαποί, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και μία 55χρονη ημεδαπή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε στοχευμένος αστυνομικός έλεγχος στον 78χρονο, κατά την άφιξή του με σκάφος από το Μαστιχάρι της Κω και βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -1- κιλού και -108- γραμμαρίων, -2- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Όπως εξακριβώθηκε ο ηλικιωμένος θα παρέδιδε τα ναρκωτικά στην 55χρονη κατηγορούμενη, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.
Ακολούθησε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία της 55χρονης, όπου διαπιστώθηκε ότι διέμενε και η 37χρονη ημεδαπή στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν περίπου -7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Επιπλέον, σε υπνοδωμάτιο της κατοικίας εντοπίστηκαν 54 υπνωτικά χάπια, -3- κινητά τηλέφωνα και -2- πλαστικές συσκευασίες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.