19/2/16

Σε αγροτικό μπλόκο έπεσε ο Αλβανός

Τα Ντοκουμέντα




«Συστημένος» έπεσε το πρωί της Παρασκευής στα χέρια των αστυνομικών ο 25χρονος Αλβανός που μετέφερε πέντε κιλά χασίς, μετά τις απανωτές γκάφες του με πρώτη αυτή του δρομολογίου που επέλεξε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί, όχι με ένα, αλλά με δύο τρακτέρ αγροτών που συμμετέχουν στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου.


Ο νεαρός οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου κι έτσι δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν... αποκοιμήθηκε στο τιμόνι ή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Πάντως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου που βρίσκονταν ήδη στην περιοχή λόγω του μπλόκου, διαπίστωσαν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν φρέναρε παρ' όλο που το μπλόκο ήταν από μακριά ορατό, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σφοδρότητα με τα δύο σταθμευμένα τρακτέρ.

Στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν εννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών τα οποία μετέφερε με κατεύθυνση προς το Μεσολόγγι κι έτσι ο 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί περιμένουν το «πράσινο φως» για να του πάρουν κατάθεση, ώστε να εξακριβώσουν την προέλευση και τον τελικό προορισμό των ναρκωτικών.