12/1/16

Στη Νέα Λάμψακο

Tα Ντοκουμέντα

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών & Δημόσιας Ασφάλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες (11-01-2016) το μεσημέρι στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας, ένας 40χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον δράστη, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • (696) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των (2.465) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών,
  • (5) κινητά τηλέφωνα, καθώς και
  • πλήθος κομμένων νάιλον τεμαχίων και ένα ψαλίδι.
Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 40χρονου, ως μέσο διευκόλυνσης της πώλησης των ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Την έρευνα και προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.