8/1/16

Ψεύτρα η 25αρα


Εξιχνιάσθηκε, χθες (07-01-2016) το απόγευμα, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση «σκηνοθετημένης» ληστείας, η οποία φέρεται να έλαβε χώρα στη Βρίσα της Λέσβου.
Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής ηλικίας 25 ετών, για τα αδικήματα της ψευδορκίας και της ψευδούς καταμήνυσης.

Πιο συγκεκριμένα, είχε προηγηθεί καταγγελία της 25χρονης στις Αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με την οποία, μεσημβρινές ώρες της 04-01-2016, τρεις άνδρες αγνώστων στοιχείων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν στην οικία της και αφού την ακινητοποίησαν, με την απειλή μαχαιριού (σουγιά) και τη χρήση σωματικής βίας, ακολούθως αφαίρεσαν, από χώρους του σπιτιού, το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ.
Από την αστυνομική διερεύνηση των καταγγελλομένων και κυρίως των αντιφάσεων στις οποίες υπέπεσε το υποτιθέμενο «θύμα», προέκυψε ότι η 25χρονη κατήγγειλε ψευδώς το προαναφερόμενο περιστατικό, προκειμένου να αιτιολογήσει στο οικογενειακό της περιβάλλον, την αφαίρεση του συγκεκριμένου χρηματικού ποσού, από την ίδια, για προσωπικό σκοπό.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.