12/12/15

Boύλγαρος παρίστανε τον δικηγόρο

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ανέρχεται στις -10.500- ευρώ, ενώ το χρηματικό ποσό που αποπειράθηκαν να αποσπάσουν ξεπερνά τις -275.000- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) περιπτώσεις απάτης και είκοσι τρεις (23) περιπτώσεις απόπειρας απάτης, στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (11.12.2015) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών του.
Ειδικότερα, ως προς τον τρόπο δράσης τους, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, ενεργώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία και τρόπο προσέγγισης, εξαπατούσαν ηλικιωμένα κυρίως άτομα, παραθέτοντας τους ψευδή γεγονότα ως αληθή, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.

Στο Βόλο ...

Τα Ντοκουμέντα

Συνελήφθησαν  στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 50 ετών, οι οποίοι απέκρυπταν σε οικία «κρυψώνα» μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών, της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς και της παραβίασης των νομοθεσιών περί προσωπικών δεδομένων και τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση τον 31χρονο, αξιοποιώντας στοιχεία για διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης από τον ίδιο στην περιοχή της Λάρισας και την απόκρυψή τους στην περιοχή του Βόλου.

11/12/15

Υπεράσπιση "θωρηκτό" ο Σάκης

Για τα οπλικά συστήματα του Αμερικανο-ιορδανού
O Σάκης Κεχαγιόγλου ανέλαβε να χειριστεί εκτός από τον  Γιώργο Γκούσκο και ο ίδιος την υπεράσπιση του μεγαλέμπορου όπλων


ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΟΥΣΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΗ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ
(Συνηγόρων αμερικανοϊορδανού κρατουμένου για έκδοση στις Η.Π.Α.)

    «Ο εντολέας μας εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τις ανακριτικές και δικαστικές αρχές των Η.Π.Α., διότι, όπως μας ετόνισε, οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες είναι καθόλα νόμιμες και διαφανείς  και δεν έχει κανένα φόβο ή ανησυχία για τη διεξαγωγή περαιτέρω ερευνών.

Γεωργιανός μαφιόζος στα δίχτυα της αστυνομίας


Ασφάλεια Β/Α Αττικής
Με πολυτελή οχήματα Porsche και  ΒΜW κυκλοφορούσαν τα μέλη Γεωργιανής συμμορίας -15 στον αριθμό- που ξεδοντιάστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Β/Α Αττικής. Χτυπούσαν ρετιρέ πλουσίων ... κουστουμαρισμένοι. Είναι ενδεικτικό πως ο αρχηγός τους είναι ανάπηρος και καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και πιάστηκε σε έπαυλή του στη Σαρωνίδα. Είχε μείνει ανάπηρος από βολίδα που είχε δεχτεί για ... προσωπικές διαφορές στην χώρα του.

Θέλει γέφυρα με ΗΠΑ



«Συνεργασία με ΗΠΑ» ζητα ο έμπορος όπλων που συνελήφθη στην Αθήνα
Στιγμιότυπο από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

«Άμεση έκδοσή του στις ΗΠΑ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και πληροφορίες για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ζήτησε το μεσημέρι της Παρασκευής από την Εισαγγελία Εφετών ο 49χρονος αμερικανοϊορδανός επιχειρηματίας Ραμί Γκάνεμ που είχε συλληφθεί προ τετραημέρου με την κατηγορία της διακίνησης όπλων».

Αυτό επεσήμανε ο συνήγορος υπεράσπισής του κ. Γιώργος Γκούσκος, ο οποίος προσέθεσε ότι η διαδικασία μετάβασης του πελάτη του στις ΗΠΑ αναμένεται να γίνει, αφού υπάρχει η συγκατάθεσή του, τις επόμενες ημέρες.

Ναρκωμάζεμα ...

Tα Κατασχεμένα




Εξαρθρώθηκε , μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή, καλλιέργεια, νόθευση, μεταφορά και εμπορία μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην Αιτωλοακαρνανία και τη Λευκάδα.
Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης είναι απότοκος πολύμηνων ενδελεχών ερευνών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, κατά τις οποίες οι αστυνομικοί αξιοποίησαν στοιχεία που συνέλεξαν με ειδικές ανακριτικές μεθόδους.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (10.12.2015) το απόγευμα, σε Αγρίνιο και Ιωάννινα, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, εννέα (9) ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 25, 29, 30 37, 37, 41, 50, 56, και 60 ετών.

Ο λαθρέμπορος όπλων




Στο κοινωνικό δίκτυο ο 49χρονος Αμερικανός λαθρέμπορος συνήθιζε να διαφημίζει τις επιχειρήσεις του, ενώ δεν δίσταζε να κάνει και αναρτήσεις με όπλα και ανεβάζει φωτογραφίες ακόμα και με ανήλικους συγγενείς του με στρατιωτικές στολές και οπλισμό.
Παρόλα αυτά, ο ίδιος στο Linkedin, το κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες, δήλωνε ότι είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας C.M.E. με έδρα το Αμμάν της Ιορδανίας, η οποία όπως ανέφερε προσέφερε από  συμβουλές επικοινωνίας, κρέμες περιποίησης προσώπου, βιολογικά προϊόντα, μέχρι συστήματα ασφαλείας.

Μέντιουμ από την Γκάμπια

Tα Ντοκουμέντα

Εντοπίστηκε οικία στην πόλη της Λάρισας, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οποίας, 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γκάμπιας, προσποιούμενος το μέντιουμ, εξαπατούσε ανυποψίαστα θύματα.
Συνελήφθησαν, χθες (10-12-2015) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρεις αλλοδαποί και συγκεκριμένα ο υπήκοος Γκάμπιας και δύο υπήκοοι Σενεγάλης, ηλικίας 45 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια προκαθορισμένου ραντεβού στην εν λόγω οικία μεταξύ του μέντιουμ και αστυνομικού, προσποιούμενης την πελάτισσα, για δήθεν επίλυση προβλήματος τεκνοποίησης, ο 45χρονος υποδέχτηκε την αστυνομικό, εκθειάζοντας τις υποτιθέμενες ειδικές πνευματικές δυνάμεις του μέντιουμ.

Αδέλφια στην υδροπονική

Ενός εξ αυτών εκκρεμούσε απόφαση, για αγορά κατ’ εξακολούθηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Τα Ντοκουμέντα


Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (10-12-2015), δύο ομογενείς (αδέλφια) ηλικίας 54 και 55 ετών, σε οικία των οποίων εντοπίστηκε, μεταξύ άλλων, εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, ενώ σε βάρος του ενός εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 10-12-2015, συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις, ο 54χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών για το αδίκημα της αγοράς κατ’ εξακολούθηση και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα δέμα ινδικής κάνναβης βάρους (43,65) γραμμαρίων.

10/12/15

Ισόβια [ξανά] στον Αγγελόπουλο

Γιοκ τώρα ο "πρότερος έντιμος βίος"

Κόκα σε βαφές μαλλιών

Της Βραζιλιάνας ...
 Τα Ντοκουμέντα


Συνελήφθη  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», μία 26χρονη υπήκοος Βραζιλίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.  

Στην Πάλαιρο ...

Οι Αποδείξεις
Τι θα έπιανε το ΑΤ Βόνιτσας; Μα φυσικά μόνο καπνό!
Συνελήφθη χθες (09.12.2015) το μεσημέρι στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας και του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, 64χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράβαση του Τελωνειακού κώδικα καθώς και για παράνομη κατοχή φυσιγγίων.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής αστυνομικής έρευνας στην οικία του 64χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στη Μενεμένη ...

Ta Nαρκωτικά

Στη σύλληψη τεσσάρων μελών συμμορίας που ενέχονται σε υποθέσεις εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, μετά από ενδελεχή και επισταμένη έρευνα.
Πρόκειται για έναν 35χρονο ημεδαπό, δύο ημεδαπές ηλικίας 61 και 22 ετών και έναν 30χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Συμμορίας, της παράβασης του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών, της παράβασης του Νόμου περί Όπλων, της Αντίστασης και Διακεκριμένων Περιπτώσεων Φθοράς.
Συγκεκριμένα , απογευματινές ώρες χθες (09-12-2015), στο πλαίσιο της οργανωμένης επιχείρησης για την εξάρθρωση της συμμορίας, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο: α) στην περιοχή της Μενεμένης, Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 35χρονος με την 22χρονη και β) στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 30χρονος αλλοδαπός.

Στη Μυρτούσσα ...

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθη χθες (9-12-2015) το μεσημέρι, στη Μυρτούσσα Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 69χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία και την αποθήκη αγροκτήματος του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

To προφίλ του μεγαλέμπορου



Στην παγίδα ΣΔΟΕ [Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών-Όπλων] και Οργανωμένου Εγκλήματος [Ασφάλεια Αττικής]

Με ένα κοντέινερ στον Ασπρόπυργο γεμάτο νερό παγίδεψε η ΕΛ.ΑΣ. τον 49χρονο αμερικανοϊορδανικής καταgωγής Γκανέμ Ραμί (Ghanem Rami) ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους λαθρεμπόρους όπλων σε όλο τον κόσμο.
O Ραμί, το όνομα του οποίου είχε επιχειρηθεί από τους έλληνες και τους αμερικανούς αξιωματούχους να κρατηθεί μυστικό, συνελήφθη ύστερα από έρευνες και «σκηνοθετημένα» περιστατικά διαρκείας περίπου ενός μηνός από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και του ΣΔΟΕ υπό την επίβλεψη κλιμακίου αμερικανών πρακτόρων.
Παρασύρθηκε στον Ασπρόπυργο προκειμένου, υποτίθεται, να δει το «κοντέινερ με τα όπλα» που του είχαν υποσχεθεί στελέχη των ελληνικών αρχών και ιδιώτες. Είχαν βάλει νερό στο εμπορευματοκιβώτιο για να δίνεται η εικόνα φορτίου με σημαντικό βάρος και να μη γίνει αντιληπτή η παραπλανητική ενέργεια των ελληνικών διωκτικών αρχών.

Βόμβα υδρογόνου ο "Μπανταλός"


Κιμ Γιονγκ Ουν: Διαθέτουμε βόμβα υδρογόνου

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν άφησε να εννοηθεί ότι η χώρα του διαθέτει βόμβα υδρογόνου, κάτι το οποίο αν επιβεβαιωθεί δείχνει ότι έχει προχωρήσει σημαντικά το πρόγραμμα πυρηνικών εξοπλισμών της Πιονγκγιάνγκ.

Η Βόρεια Κορέα είναι ήδη «ένα ισχυρό κράτος που διαθέτει πυρηνικό όπλο και είναι έτοιμη να προκαλέσει την έκρηξη μιας ατομικής βόμβας και μιας βόμβας υδρογόνου για να υπερασπιστεί την εθνική της κυριαρχία επαρκώς», δήλωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατά τη διάρκεια πρόσφατης επιθεώρησης στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Τις δηλώσεις του αυτές επικαλείται σήμερα, Πέμπτη, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Η Βόρεια Κορέα έχει προχωρήσει σε τρεις δοκιμές ατομικής βόμβας, το 2006, το 2009 και το 2013. Οι δοκιμές αυτές προκάλεσαν την επιβολή διεθνών κυρώσεων.

Λαθρεμπόριο και ISIS

Μειώνονται διαρκώς οι διακινούμενες ποσότητες μαύρου χρυσού που προέρχονται από τα εδάφη των τζιχαντιστών

Η αλήθεια για το λαθρεμπόριο πετρελαίου Τουρκίας - ISIS
Σήμερα - και αυτό δεν είναι ευρέως γνωστό - έχει περιοριστεί πολύ το λαθρεμπόριο πετρελαίου από τις περιοχές του Ισλαμικού Κράτους. Με δεδομένη την κατρακύλα της διεθνούς τιμής του προϊόντος, οι τζιχαντιστές του ISIS έχουν είτε ελάχιστα  είτε χασούρα. κέρδη

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατήγγειλε ότι η απόφαση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων να καταρρίψουν το ρωσικό μαχητικό που παραβίασε τον εναέριο χώρο της όμορης χώρας «υπαγορεύτηκε από την επιθυμία της Τουρκίας να προστατέψει τις γραμμές τροφοδοσίας πετρελαίου που διέρχονται από την επικράτειά της», κατηγορώντας την τουρκική κυβέρνηση ότι όχι μόνο φέρει ευθύνη για το λαθρεμπόριο πετρελαίου που παράγεται σε εδάφη της Συρίας που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), αλλά και ότι συμμετέχει ενεργά σε αυτό και μάλιστα σε τέτοιον βαθμό που δεν δίστασε να προκαλέσει διεθνή κρίση για να προστατέψει τα συμφέροντά της. Οι καταγγελίες έλαβαν και χαρακτήρα προσωπικής αντιπαράθεσης, καθώς το Κρεμλίνο ανέμειξε στο λαθρεμπόριο την οικογένεια του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

9/12/15

Όλα καλά ..!


Kαι στο Ελληνικό από την Εδομένη




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-12-2015), για τη μετακίνηση αλλοδαπών, που παρέμεναν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ειδομένης του Κιλκίς.
Στην επιχείρηση, που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές συμμετείχαν (350) αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας και της  Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Περίπου 2.300 αλλοδαποί, κυρίως από το Πακιστάν, τη Σομαλία, το Μαρόκο, την Αλγερία και το Μπαγκλαντές μετακινούνται σε δομές ανοιχτής φιλοξενίας, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού και του Tae kwon Do Παλαιού Φαλήρου, με (45) λεωφορεία, που είχαν διατεθεί για το σκοπό αυτό.

Ζευγάρι σε ληστείες τραπεζών


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, από ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί, ένας 48χρονος άνδρας και μία 36χρονη γυναίκα, για ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας στα Βριλήσσια.

Ειδικότερα, ο 48χρονος φορώντας καπέλο, εισήλθε στην Τράπεζα προσποιούμενος τον πελάτη και στη συνέχεια με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Την στιγμή της διαφυγής του με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο έξω από την Τράπεζα και στο οποίο ανέμενε η 36χρονη,  ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Tους δάνειζε ...


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων με σκοπό την καταπολέμηση και δίωξη παράνομων οικονομικών δραστηριοτήτων, εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, για υποτιθέμενη χορήγηση δανείων.
Στο πλαίσιο αυτό σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος 68χρονης ημεδαπής, 47χρονου ημεδαπού (μητέρα και γιος) και ενός αλλοδαπού, που αναζητείται.
Σύμφωνα με τη μεθοδολογία που ακολουθούσαν παραπλανούσαν τους ενδιαφερόμενους, υποσχόμενοι ψευδώς ότι προσφέρουν άμεσα και εύκολα δάνεια, με ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο και ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε υστέρα από καταγγελία 59χρονου ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ευρισκόμενος σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, εντόπισε στο διαδίκτυο αγγελία που αφορούσε στη χορήγηση τραπεζικών δανείων με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.
Στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ημεδαπό, κάτοικο εξωτερικού, με τον οποίο συμφώνησαν στην έκδοση δανείου, αρχικά ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, με την καταβολή από μέρους του καταγγέλλοντα (350) ευρώ, που αντιστοιχούσε σε προκαταβολή για υποτιθέμενα έξοδα φακέλου.

Τον υποδέχτηκε ο Αρχηγός της Π.Α

Ο Αντιπτέραρχος Βαΐτσης με τον Μάνο Σφακιανάκη






Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, στο αμφιθέατρο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ),

Ο Δ/ντης των φυλακών δεν ψωνίζει από την Νιγρίτα

Τι λέει η δήμαρχος σε βάρος του


Διαμαρτύρονται καταστηματάρχες της περιοχής Νιγρίτας ότι με το που ανέλαβε ο νέος Διευθυντής των Φυλακών Νιγρίτας «κόπηκαν» οι όποιες μικροπρομήθειες (που δεν χρήζουν διενέργειας διαγωνισμού) έκανε η Διοίκηση των Φυλακών, από καταστήματα της περιοχής.
Μάλιστα όπως καταγγέλλουν τώρα αυτές πραγματοποιούνται από τη… Θεσσαλονίκη και εκφράζουν την εύλογη απορία για την αλλαγή στάσης της διοίκησης, με το αιτιολογικό ότι είναι πιο… φθηνή η αγορά της Θεσσαλονίκης !!!

Πολύ πράμα ...

Τα Ντοκουμέντα



Εξαρθρώθηκε, χθες (07-12-2015) το απόγευμα, μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, τριμελής εγκληματική ομάδα, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Σάμο.
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, τα τρία (3) μέλη του κυκλώματος και συγκεκριμένα δύο (2) άνδρες και μία (1) γυναικά, ημεδαποί, ηλικίας 33, 38 και 36 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών. Επίσης συνελήφθη και ένας 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.
Η επιχείρηση για την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας, σχεδιάστηκε οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, με τη συνδρομή αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Για όπλα ο Αμερικανοιορδανός


Συνελήφθη χθες (8-12-2015) το πρωί στην περιοχή του Ασπρόπυργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τη συνεργασία υπαλλήλων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών-Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε.,

Τους ρήμαξαν

Εξιχνιάσθηκαν δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις κλοπών

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από εταιρείες, περίπτερα, μίνι μάρκετ καθώς και κλοπές φουσκωτών σκαφών και αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές της Χώρας.
Συνελήφθησαν  μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στο κέντρο της Αθήνας και σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής, έξι (6) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ( πέντε άνδρες και μία γυναίκα), μέλη της σπείρας. Επίσης ένα έβδομο μέλος της σπείρας είναι ήδη κρατούμενος για διοικητική απέλαση στην Α.Δ. Φθιώτιδας.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της διάθεσης προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

8/12/15

Υπουργός Άμυνας η μικρή Ολλανδέζα

Εδώ Κατεχάκη





O Aναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας συναντήθηκαν με την Υπουργό Άμυνας της Ολλανδίας J.A. Hennis-Plasschaert και τον Ολλανδό Υπουργό Μετανάστευσης Κlaas Dijkhoff, σήμερα, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015.

Και πολεμικό όπλο με διόπτρα

Ασφάλεια Θεσσαλονίκης


Tι είπε ο Ταξίαρχος Ζησιμόπουλος



Τον έκαψαν τα Βούρλα!

Tα Ντοκουμέντα




Συνελήφθη, χθες (07-12-2015) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 38χρονο, εντόπισαν αυτόν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε περιοχή της Λαμίας και σε έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (2,1) γραμμαρίων.