7/11/15

... Μπαστούνια στη Συκούλα

Τα εκρηκτικά

Συνελήφθησαν, χθες (06-11-2015) το βράδυ στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Άρτας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38 και 34 ετών, κατηγορούμενοι για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.

"Γνωστός" στις αρχές


Νεοναζιστής που έχει κατηγορηθεί για επιθέσεις και ληστεία εκ των δραστών στην επίθεση κατά Κουμουτσάκου

Νεοναζιστής που είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε αλλοδαπό και ληστεία είναι ο κύριος δράστης της επίθεσης κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Κουμουτσάκου σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για το νεαρό με τη φόρμα και το τζόκεϊ καπέλο, που απεικονίζεται σε βίντεο να πρωτοστατεί στον ξυλοδαρμό του βουλευτή.

Σύμφωνα με αρχικές αναλύσεις βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ εξετάζεται αν το ίδιο πρόσωπο είναι αυτό που φαίνεται να δίνει παρών κρατώντας σημαία σε συγκέντρωση της «Χρυσής Αυγής» τον Μάιο του 2013, σε ομιλία του αρχηγού του ακροδεξιού μορφώματος Νίκου Μιχαλολιάκου αλλά και του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Μάλιστα στην συγκεκριμένη ομιλία υπήρξαν επιθετικές αναφορές από τον βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» για «προδότες πολιτικούς», για το στεφάνι που κατέθεσαν στο μνημείο του Κεμάλ Αττατούρκ.

Koυρουμπλής: "Υπάρχουν ευθύνες"


Κουρουμπλής: Οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου έχουν ευθύνες


Οι άνθρωποι που ήταν παρόντες στο επεισόδιο με τον Κουμουτσάκο από πλευράς της αστυνομίας, που όφειλαν να παρέμβουν και δεν παρενέβησαν, έχουν απόλυτη ευθύνη γιατί άσκησαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους, τόνισε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο κ. Κουρουμπλής, που είναι ο πολιτικός προϊστάμενος και της ΕΛΑΣ, καθώς σε αυτόν υπάγεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας, επέμεινε πως οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, έχουν βαρύτατες ευθύνες που πρέπει αναζητηθούν και να αποδοθούν.

Άρες μάρες κουκουνάρες


Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών που συμμετείχαν χθες το απόγευμα στα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος και στη βιαιοπραγία σε βάρος του βουλευτή Γεώργιου Κουμουτσάκου, ανακοινώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις (4) ημεδαποί.

6/11/15

Καραγκιοζιλίκια και φιάσκο

Έπιασαν το άτομο που προστάτεψε τον Βουλευτή
Δεν βρήκαν άλλον?

Υπαρχιφύλακας έκανε σε σε ΙΧ [ε και!]

Συνελήφθη στα ιαματικά λουτρά

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα (06-11-2015) Υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής, που βρισκόταν μαζί με φίλη της στα ιαματικά λουτρά Θερμοπυλών, ο Υπαρχιφύλακας χθες το μεσημέρι (05-11-2015), διέπραξε εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ακόλαστη πράξη,

Εθισμός ...


Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο (Ε.Ε.Μ.Δ.Ε.Δ.) διοργάνωσε σήμερα (06-11-2015), στον κινηματογράφο «Δαναό», συνέδριο σχετικά με τον εθισμό στο Διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό έγκλημα και την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων.
Το συνέδριο απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς, ψυχολόγους, νομικούς, αλλά και σε κάθε χρήστη του διαδικτύου.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης, πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα «Ψηφιακές Διαδρομές Υψηλού Ρίσκου», αναπτύσσοντας τις εξής θεματολογίες:

Απατεώνας σε Γερμανικό έδαφος


Χθες (05-11-2015) το απόγευμα στη Θήβα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών έναν 52χρονο ημεδαπό. Μετά από ενδελεχή έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το από 20-09-2013 Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης, από τις Γερμανικές Αρχές, για διακεκριμένη περίπτωση απάτης.

Σκουπίδια 5 τόνων σε σκουπίδια

Θεσσαλονίκη: Τα Ντοκουμέντα 



Μεσημεριανές ώρες σήμερα (06-11-2015), στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για την ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης σε οικία στην περιοχή της Τούμπας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας με τη συμμετοχή συνεργείου καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία όπου διέμενε 60χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του 60χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις Υγειονομικού Κανονισμού και Υγειονομικών Διατάξεων.

OΠΚΕ λέω!

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα αρχαιολογικής αξίας


Συνελήφθη, σήμερα (06.11.2015) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ομάδα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, 59χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις του Νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο ... "Μενιδιάτης" μποξέρ


Ποινικός ...



Με ποινικό παρελθόν ο ύποπτος της επίθεσης στον Κουμουτσάκο

Ποινικό παρελθόν φέρεται να έχει ο κύριος ύποπτος ως δράστης της επίθεσης κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Κουμουτσάκου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο νεαρός με τη φόρμα και το τζόκεϊ καπέλο, που απεικονίζεται σε βίντεο να πρωτοστατεί στον ξυλοδαρμό του βουλευτή χθες το απόγευμα στην διάρκεια κινητοποίησης ποντιακών συλλόγων, έχει ήδη αναγνωρισθεί και επιχειρείται η ταυτοποίησή του, με στοιχεία που ήδη διαθέτουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής. 

Είπαν στην "γριά" να ... και αυτή ...

6 συν/ξεις σε 1 μέρα αλλά ούτε μια επ' αυτοφώρο  σύλληψη
Από το πρωί τηλεφωνικά συνδεδεμένος με τα κανάλια

Αλβανός μαφιόζος στην Ιταλία

Κακαβιά


Συνελήφθη χθες (05.11.2015) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Κακαβιάς, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ιταλικών αρχών, για σωρεία σοβαρών ποινικών αδικημάτων.

Μπροστά οι Τριπολιτσιώτες

Ο Αστυνόμος Λάμπρος Κατσαντώνης 
Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) περιπτώσεις απάτης και είκοσι (20) περιπτώσεις απόπειρας απάτης, στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένας (1) 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) άγνωστους συνεργούς του.
Ειδικότερα, ως προς τον τρόπο δράσης τους, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, ενεργώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία και τρόπο προσέγγισης, εξαπατούσαν ηλικιωμένα κυρίως άτομα, παραθέτοντας τους ψευδή γεγονότα ως αληθή, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.

Το Λουτράκι πήγε Ν. Ιωνία

Τα Ντοκουμέντα

Συνελήφθη, χθες (5.11.2015), στη Νέα Ιωνία Αττικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στη Νέα Ιωνία Αττικής, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

Κλοπή σοκ


Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού, από οικία ηλικιωμένης γυναίκας στο κέντρο της πόλης.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 55χρονη αλλοδαπή, ο συνομήλικος σύζυγός της και η 36χρονη κόρη τους, άπαντες υπήκοοι Γεωργίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Διακεκριμένη περίπτωση κλοπής».

Νεώτερος δείχνει ο Γιάννης Λιούκας


Ο Αντιστράτηγος Κώστας Μιχαιρίνας ενώ πίσω αριστερά διακρίνεται ο Βασίλης Τσίγκος Διοικητής της Άμεσης Δράσης. Όμως αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του Υποδιοικητή της ΕΥΠ,  ο πρώην Αττικάρχης Γιάννης Λιούκας κάθισε δίπλα στον συντοπίτη του Γιώργο Ψωμά,

Ντοκουμέντο


Τζέντλεμαν

Ιπτάμενοι


5/11/15

Nτου στο βιβλίο της Μαργαρίτας




Ενταση επικράτησε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου στον 2ο όροφο του "Ianos", όταν  στον χώρο, προσπάθησαν να μπουν μέλη της ομάδας "Ρουβίκωνας".

Οι Αετοί της ΕΛ.ΑΣ



Η Υπηρεσία Εναερίων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας ιδρύθηκε το έτος 1995 και πλέον υπάγεται στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.
Έχει ως αποστολή την από αέρος υποστήριξη και ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, συγκεκριμένα την: α) από αέρος αστυνόμευση όλης της Ελλάδας για θέματα πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας, β) επιτήρηση – φύλαξη των εξωτερικών συνόρων για αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, γ) διάσωση και έρευνα, δ) συμβολή στην αναζήτηση διωκόμενων προσώπων ή προσώπων που έχουν εξαφανισθεί, ε) συνοδεία ή και μεταφορά υψηλών προσώπων και στ) συμβολή στο έργο της εθνικής και πολιτικής άμυνας της χώρας, καθώς και στο έργο των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας σε σοβαρές και επείγουσες περιπτώσεις.

Tα εναέρια ...



Τιμή και δόξα στους Ιπτάμενους



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (4-11-2015) το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα, εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου των 20 ετών λειτουργίας της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη και του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτου Φιλιππάκου.
Επιπλέον, παρευρέθηκε η Φυσική Ηγεσία του Σώματος, με επικεφαλής τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη.
Ο κ. Αναγνωστάκης κατά τον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, τόνισε:
«…Τα ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταφέρει να δώσουν το στίγμα τους και να «γράψουν» τη δική τους ιστορία μέσα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τόσκας: "Έχουν ταυτοποιηθεί .."


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας είπε τα εξής σχετικά με το περιστατικό του ξυλοδαρμού του Βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου:
«Εκφράζω τη λύπη μου για το περιστατικό που συνέβη σε βάρος βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Οι ακροδεξιοί τραμπούκοι οι οποίοι κρύφτηκαν, καπηλεύτηκαν ειρηνική εκδήλωση για εθνικά θέματα και με δειλό τρόπο προσέβαλαν και χτύπησαν βουλευτή,

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ


Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχουν ήδη επιληφθεί και διερευνούν το περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος βουλευτών, που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Βίντεο Νο2


Το βίντεο


Η επίθεση σε Κουμουτσάκο








Ανήλικοι στις κλοπές



Συνελήφθησαν, χθες (04-11-2015) το απόγευμα στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, τέσσερις (4) ανήλικοι ημεδαποί (δύο 12χρονοι, ένας 13χρονος & μία 13χρονη), κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα χθες απογευματινές ώρες, τα τρία αγόρια αφαίρεσαν αρχικά από οικία – γραφείο ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού, δύο (2) κινητά τηλέφωνα. Ακολούθως, μαζί με την 13χρονη, εισήλθαν σε φροντιστήριο ιδιοκτησίας 38χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν ένα πανωφόρι που ανήκε σε μαθητή.

4/11/15

Τα ανισοβαρή ...

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες (03-11-2015), έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στοχευμένος αστυνομικός έλεγχος στον 49χρονο και σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του στην Ανατολή Ιωαννίνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Το παρασκευαστήριο


Aπόσταξη με χασισέλαιο

Κέρκυρα: Οι Αποδείξεις




Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, μετά από πολυήμερη μεθοδική έρευνα, εντοπίστηκε εργαστήριο συστηματικής παρασκευής χασισελαίου στην Κέρκυρα.
Η υπόθεση αφορά την ιδιαίτερα προσοδοφόρα εγκληματική δράση ενός 47χρονου άνδρα, η οποία βασίζονταν στην επεξεργασία και απόσταξη κάνναβης, για την παρασκευή και πώληση ποσοτήτων χασισελαίου.
Ο 47χρονος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, χθες (03.11.2015) το απόγευμα, σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας και όπως διαπιστώθηκε, είχε στην κατοχή του τριάντα πέντε (35) λίτρα αποστάγματος ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, εννέα (9) κιλών και διακοσίων γραμμαρίων.

Παιδεραστής σε δημοτικό σχολείο


Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες (3-11-2015), δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, έπειτα από δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, 51χρονο ημεδαπό, δάσκαλο σε Δημοτικό σχολείο της πόλης.
Ο συλληφθείς εκπαιδευτικός βαρύνεται με τις κατηγορίες της «Αποπλάνησης παιδιών», «Προσβολής της γενετήσιας Αξιοπρέπειας», «Κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια», «Ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και «Απειλής».

Συνοριοφυλακή με Στρατιώτες!



Πρόταση για συνοριοφυλακή με στρατιωτική δομή
Ελληνες συνοριοφύλακες περιπολούν μαζί με έναν της Frontex

Η ενδεχόμενη εμπλοκή του στρατού σε θέματα «εσωτερικής ασφάλειας» εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο επεξεργασίας και μελέτης σε στρατιωτικούς κύκλους. Τέσσερις μήνες μετά τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Πάνου Καμμένου, παρουσία και του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ότι οι «ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα και στο εσωτερικό της χώρας», σε στρατιωτικά «φόρουμ» εξακολουθεί να τίθεται το ίδιο θέμα με ολοένα μεγαλύτερη συχνότητα.
Σε πρόσφατη ημερίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) με θέμα «Η εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Παρούσα κατάσταση και προοπτικές» και την παρουσία στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων υπήρξαν εκτεταμένες αναφορές στο ζήτημα ενδεχόμενης ανάμειξης του στρατού σε ζητήματα ασφάλειας και καταπολέμησης του εγκλήματος. Μάλιστα υπήρξαν εισηγήσεις για την ανάγκη ύπαρξης σχετικού νομοθετικού πλαισίου, δημιουργία εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων ειδικών προεπιλεγμένων μονάδων για επεμβάσεις σε προβλήματα εσωτερικής ασφάλειας, για τη μετατροπή της «συνοριοφυλακής» της ΕΛ.ΑΣ. σε παραστρατιωτική μονάδα και άλλες σχετικές αναφορές. Στο τελικό κείμενο συμπερασμάτων υπάρχει αναφορά ότι «η ενδεχόμενη εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας σε θέματα εσωτερικής ασφαλείας θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή, χωρίς αυτές να εκφεύγουν του θεσμικού ρόλου τους. Αλλως απαιτείται νομική κατοχύρωση...».

Οικογενειακές διαφορές με μαχαίρια


Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 85χρονου ημεδαπού, που έγινε προχθές (02.11.2015) στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστες είναι μια 48χρονη και ένας 31χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το μάλε βράσε στην Κρήτη


Tο υπηρεσιακό συμφέρον υποδεικνύει την ανάγκη να παρθούν μέτρα άμεσα , ήτοι ΕΔΕ προς κάθε κατεύθυνση , για να ¨μπουν τα πράγματα στην θέση τους ¨ , αφού κατά την σχηματισθείσα άποψή μας , όλες οι περιπτώσεις σχεδόν συσχετίζονται μεταξύ τους

Δεν είναι  μόνο η πρόσφατη Κόντρα μεταξύ της  Π.ΕΝ.Α.Α και της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης (βλ Π.ΕΝ.Α.Α Αριθμ. Πρωτ:.   70/20/2015  ) που ενέπλεξε κάποια στιγμή και πρωτοκλασάτο υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (βλ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Καταγγελία για ρουσφέτια στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ!) , σχετικά με την τύχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης , προϊσταμένη υπηρεσία των ΤΑΕ Κρήτης όπως πληροφορηθήκαμε   , αλλά και πολλές άλλες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας όπως η πρόσφατη , που δημοσιεύτηκε στο Policene.gr με θέμα ( ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Φυγόποινος



Συνελήφθη μεσημεριανές ώρες χθες (03-11-2015), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών και χρηματική ποινή (20.000) ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

21χρονη εξέδιδε 13χρονη


Συνελήφθη χ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρώνμία 21χρονη Ρουμάνα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα για μαστροπεία.
Ειδικότερα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, συναντήθηκε με την 21χρονη, η οποία συνόδευε μία 13χρονη ομοεθνή της και συμφωνήθηκε η ερωτική συνεύρεση της ανήλικης μαζί του, έναντι του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.

Γεννημένος Γυμνοσιάλαγκας



Κατακαημένη ΑΔ Ιωαννίνων
Eδώ ο ακατονόμαστος Σαμαράς κατά την επίσκεψη του στην ΑΔ Ιωαννίνων, τότε που ο ακατονόμαστος ανώτερος αξιωματικός ξερογλειφόταν στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού. Τώρα που ήρθε η αποστρατεία ξερογλείφεται και πάλι γιατί ο τοπικός "Σουλτάνος" του έταξε πως θα τον κάνει και αυτόν πολιτικάντη. Και έτσι ο συνταξιούχος αστυνομικούλης τρέχει από εκδήλωση σε εκδήλωση. Μας λένε πως εθεάθη και στου Τζιτζηκώστα, κατά τα προστάγματα φυσικά του "Σουλτάνου". Πάνε οι εποχές που έτρεχε σ' όλους: Πότε στου Τασούλα και πότε στου Παντούλα. Άσε και τις αναφορές που έδινε στα μουλωχτά στην Ρίτα! Μόνο κάτω απ' τα φουστάνια της δεν χώθηκε ...