26/9/15

... Αρμένιζε ο Λετονός



Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων στην παραλιακή ζώνη της Νοτιοανατολικής Αττικής.
Συνελήφθη στις 20-9-2015 το απόγευμα στη Γλυφάδα, 51χρονος υπήκοος Λετονίας, μέλος της σπείρας, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο (2) επιπλέον συνεργοί του μία 42χρονη ημεδαπή και ένας 44χρονος υπήκοος Αρμενίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με τους συνεργούς του, το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπρατταν κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων από χώρους στάθμευσης πλαζ στη Νοτιοανατολική Αττική.

25/9/15

Αλλάζουν πολλά στο Αγρίνιο

Η φυτεία




Συνελήφθη, χθες (24-9-2015) το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας 41χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε - κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία για κατοχή - καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της κατοχής - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το πρωί στο Αγρίνιο τον 41χρονο στη κατοχή του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν (4,6) γραμμάρια κάνναβης.

... Κρητικά ευρύματα

Τα Κατασχεμένα

Συνελήφθη, σήμερα (25.09.2015) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών Αστερουσίων, από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, 56χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής όπλων και εκρηκτικών υλών, σήμερα (25.09.2015) το πρωί, πραγματοποιήθηκαν έρευνες, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών σε οικίες του 56χρονου ημεδαπού.

Ο κήπος του

Τα Ντοκουμέντα


Η συστηματική και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας , οδήγησε στη σύλληψη 42χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας, για καλλιέργεια και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες ( 24 -0 9 -2015) τ ο μεσημέρι αρχικά εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Πέλλας και σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη, την οποία χρησιμοποιούσε για την αποξήρανση των δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Κυπριακό λουλούδι


Συνελήφθη, χθες (24.09.2015) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, 33χρονος υπήκοος Κύπρου.
Σε βάρος του, εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Καβάλας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, εκρήξεις και κατοχή εκρηκτικών υλών κατά το χρονικό διάστημα από 01.01.2011 έως 25.06.2012, ενώ αναζητείται από τις Κυπριακές αρχές σε εθνικό επίπεδο για κλοπές - διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία και για απόπειρα διάρρηξης Τραπεζικού καταστήματος, σύμφωνα με έγγραφο της INTERPOL Κύπρου.

Eν αναμονή των βαλλιστικών


Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη χθεσινή σύλληψη του καταζητούμενου ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΥ Γεωργίου και τριών (3) ακόμα ημεδαπών (δύο ανδρών και μιας γυναίκας), ανακοινώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί:
Σε οικία στον Βόλο:

Τα 18 κιλά της Καστοριάς

Τα Ναρκωτικά

Χθες (24-09-2015) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (22, 26 και 27 χρονών), για εισαγωγή μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πάρτον στο γάμο σου


Η μεθοδική και αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πλατεός Ημαθίας, οδήγησε στην αποκάλυψη ότι η καταγγελία από 65χρονο άντρα για κλοπή μεγάλης αξίας από εργοστάσιο σε περιοχή της Ημαθίας που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2015 ήταν ψευδής και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Έκλεβε τάματα στην Πάρο

Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή του 

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, δυο διαρρήξεις ιερών προσκυνημάτων που διαπράχθηκαν στις 22/23.09.2015 στο νησί της Πάρου.
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας 31χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.

24/9/15

Ο Συνταγματάρχης Αδακτυλίδης στην Κατεχάκη

Image
Άλλος ένας πολιτευτής περίμενε με το στόμα ανοιχτό μπας και τον ξαναφωνάξουν να κόβει και να ράβει ρουσφέτια στην Κατεχάκη

Σύντροφος η αδελφή του Θεοφίλου


Σύντροφος του Πετρακάκου στον Βόλο, βρέθηκε να είναι η 36χρονη αδελφή του Τάσου Θεοφίλου που το καλοκαίρι του 2012 είχε πάρει μέρος στην ληστεία της Πάρου με θύμα τον ταξιτζή Δημήτρη Μίχα, γαμπρό της Βίκυς Μοσχολιού ο οποίος και προσπάθησε να εμποδίσει τους ληστές κατά τη διαφυγή τους
Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνει η 36χρονη σύντροφος του Γιώργου Πετρακάκου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσία σε δρόμο του Βόλου.

Ο Ταξίαρχος για την φυτεία μαμούθ

Νεότατος ο Ανώτατος Νικόλας Μενεξίδης

Της Ξάνθης ...

Τα Ντοκουμέντα



Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, στον αύλειο χώρο εγκαταλελειμμένου εργοστασίου στο νομό Ξάνθης, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από (2.500) δενδρύλλια κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (23-09-2015) το πρωί, στο Πετροχώρι Ξάνθης, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ξάνθης.

... Πιστολάδες

Σε έρευνα στις οικίες τους εντοπίστηκαν αυτά τα πιστόλια κρότου – αερίου, περίστροφο

Η συστηματική και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς , οδήγησε στη σύλληψη 3 ανδρών σε περιοχή του Κιλκίς για παράνομη οπλοκατοχή.
Πρόκειται για 3 ημεδαπούς ηλικίας 31, 35 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς και της εισαγωγής και μεταφοράς όπλων.

Τσακνάκης για συνεργό Μαζιώτη



Δηλώσεις Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη σχετικά με σημερινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην περιοχή του Βόλου


Συνελήφθη σήμερα (24-09-2015) το πρωί στο Βόλο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο καταζητούμενος ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ Γεώργιος. Σε βάρος του εκκρεμούν τα ακόλουθα επτά (7) διωκτικά έγγραφα:

Ληστής με βαρύ παρελθόν



Την εξιχνίαση ληστείας που διαπράχθηκε τον Ιούλιο του 2014, σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Επανομής, με την απειλή βαρύ οπλισμού (πιστόλι, υποπολυβόλο, χειροβομβίδα) κατάφεραν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από πολύμηνη, μεθοδική και ενδελεχή έρευνα.
Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ένας εκ των τριών δραστών και συγκεκριμένα 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου αλλά και των δύο συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της παράβασης του Νόμου περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλων διατάξεων.

Τι θα απογίνουν χωρίς Μαστρογίαννη;

Στην Κατεχάκη
Ο δν/ντης του γραφείου του Γιάννη Πανούση, στις τελευταίες εκλογές μετακινήθηκε από την ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ και ... μετακόμισε από την Λαμία στην Α' Αθηνών

Το ΙΧ των 6 παιδιών


Τι δήλωσε ο Λιμενάρχης για την τραγωδία

Tρύφωνας Κοροντζής

23/9/15

Πικρία Πανούση


Αποχαιρετισμός στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και της ΠΥ μέσω Facebook
Ι. Πανούσης: «Ένας κύκλος έκλεισε, χίλιοι άλλοι θα ανοίξουν»

«Σχέσεις ψυχής και τιμής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στήριξαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους τούς επτά μήνες της θητείας μου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κάνει την αποτίμηση του έργου μας. Τα σωστά και τα λάθη αξιολογούνται καθημερινά από το ίδιο το Σώμα, από την κοινωνία και θα κριθούν οριστικά από τον ιστορικό του μέλλοντος. Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να εκφράσω την πεποίθησή μου ότι με τόσους φίλους, με τέτοια ανθρώπινη ζεστασιά, με τέτοια αίσθηση κοινωνικού χρέους, με τέτοιο ψυχικό δόσιμο, με τέτοιο συμβόλαιο τιμής δύσκολα θα χαθούμε. Ένας κύκλος έκλεισε. Χίλιοι άλλοι θα ανοίξουν. Προχωράμε».  

Ξεκάθαρος στα λόγια του ο νέος Υπουργός


Ο Στρατηγός Τόσκας ανέλαβε

Από τη Μεσογείων στην Κατεχάκη



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαος Τόσκας ανέλαβε σήμερα (23-09-2015) τα καθήκοντά του - με αρμοδιότητα στον τομέα της Προστασίας του Πολίτη - από τον απερχόμενο Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Υφυπουργού του Υπουργείου κ. Γιάννη Μπαλάφα και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη.
Η τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε το πρωί στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Στην τελετή παρέστησαν επίσης οι Α’ και Β’ Υποδιοικητές της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών κ.κ. Αλέξανδρος Δενέκος και Γιάννης Λιούκας αντίστοιχα, ο Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Παναγιώτης Παππάς, η Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, η Φυσική Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαγεωργίου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΕ.Α. κ. Μιχάλης Τσινισιζέλης.

Ιδού οι Αλβανικές ... οβίδες

Το Χασίς


Σήμερα  το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (23, 30 και 35 χρονών) για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών .
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής οι δύο εκ των συλληφθέντων (ο 30χρονος και ο 35χρονος) να εισέρχονται παράνομα, πεζή, από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, κρατώντας δύο μεγάλες νάιλον σακούλες, ενώ στη συνέχεια επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 23χρονο και κινήθηκαν προς το εσωτερικό της χώρας.

Οι Πακιστανοί της ΚΩ

Οι Αποδείξεις

Εξαρθρώθηκε χθες (22.09.2015) στην Κω, από το Τμήμα Ασφάλειας Κω, οργανωμένο κύκλωμα Πακιστανών που προμήθευε μετανάστες με πλαστά πιστοποιητικά, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.
Συνελήφθησαν τέσσερις (4) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 50, 39, 32 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για σύσταση - συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Θα φύγουν 120.000;



Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Μουζάλας και η Προϊσταμένη του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, συνοδευόμενοι και από άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, αποτέλεσαν την ελληνική αντιπροσωπεία στο πλαίσιο της έκτακτης Συνόδου των Υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης των Κρατών-Μελών της Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε χθες (22/09/2015), στις Βρυξέλλες, για το μεταναστευτικό ζήτημα.

Που χάθηκε ο Ντάλτας;

Συνήγορος του Αγγελόπουλου
Κάποτε ο δικηγόρος του Πειραιά κύριος Ντάλτας, ήταν θαμών των παραθύρων του μεγάλου καναλιού αλλά ξαφνικά ... χάθηκε απ' το προσκήνιο. Αξίζει πάντως να σημειωθεί αν ο

Στον κουβά ...

 Tα Κατασχεμένα






Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων, από τις Λιμενικές Αρχές Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Βόλου, Μυτιλήνης, Κέρκυρας, Χίου, Κυλλήνης, Πάτρας,Καλαμάτας, Χαλκίδας, Σαμοθράκης, Αλεξανδρούπολης

... Δράμα για δυο

Τα Ντοκουμέντα


Συνελήφθησαν  το πρωί, σε χωριό και την πόλη της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίου κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών.

Τον δόξασαν ...



Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, υπόθεση απάτης σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, που είχε διαπραχθεί την 30-8-2015.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 52χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία.

... Παρέλαση

Τα ΙΧ τους


Συνελήφθησαν   τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Έβρο, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ένας 41χρονος, υπήκοος Γεωργίας και ένας 46χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ (8) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και οκτώ (8) υπήκοοι Ιράκ.

22/9/15

Εδώ Ζωνιανά

Οι τσικουδιές εξηγούν την εκτίναξη των ποσοστών της ΝΔ στα Ζωνιανά

Το κόστος για τα «κεράσματα με τσικουδιά και μεζέδες» εμφανίζεται να είναι ο λόγος του ξαφνικού εντυπωσιακού θριάμβου της Νέας Δημοκρατίας στα Ζωνιανά. Στο πολυσυζητημένο χωριό της Κρήτης η ΝΔ, αντίθετα με ό,τι συνέβη στις περισσότερες κάλπες της χώρας, διπλασίασε ούτε λίγο ούτε πολύ τα ποσοστά της σε σχέση με την αναμέτρηση του περασμένου Ιανουαρίου και πλησίασε το 50%! Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε μείωση της τάξης του 7% και η Χρυσή Αυγή σχεδόν τριπλασίασε το μικρό, πάντως, ποσοστό της.

Πολλοί αναρωτιούνταν αν το εκλογικό «μυστήριο» των Ζωνιανών (το χωριό απασχόλησε τα ΜΜΕ με την ύπαρξη του περιβόητου εγκληματικού «αβάτου» τα περασμένα χρόνια και του θανάτου του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Λαζαρίδη) σχετίζεται με «έναν υπόγειο πόλεμο συμφερόντων με την εμπλοκή βουλευτών της Κρήτης» όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Τον ξαναμάζεψαν μετά το δικαστικό σκάνδαλο



Συνελήφθη πριν από λίγες ώρες στους Νέους Πόρους Πιερίας, όπου διέμενε τις τελευταίες ημέρες, ο 55χρονος Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, κατηγορούμενος ως οργανωτής της μεταφοράς 5,5 τόνων κοκαΐνης με το πλοίο «Africa 1», η οποία αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2004.

Η σύλληψή του έγινε μετά από κοινοποίηση -με χαρακτηριστική όμως καθυστέρηση- στις αστυνομικές αρχές της Πιερίας απόφασης τμήματος του Αρείου Πάγου (η οποία εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2015) με την οποία ζητείτο η επανάληψη της δίκης του, το 2011 στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά στην οποία του είχε αναγνωρισθεί το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου επιβάλλοντάς του κάθειρξη 22 ετών. Σημειώνεται ότι σε πρώτο βαθμό ο Αλ. Αγγελόπουλος είχε καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη. 

'Εκανε νούμερα ο 21χρονος


Συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, με τη συνδρομή αστυνομικών του οικείου Τμήματος Ασφαλείας, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, καθώς και για απειλή, εξύβριση και δυσφήμηση.
Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο 21χρονος την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει μέσω διαδικτύου προσωπικές φωτογραφίες της, που είχε στην κατοχή του.

Είχε τα κηπευτικά του

Το θερμοκήπιο του


Παρά την πυκνή βλάστηση σε ρέμα στη Δυτική Θεσσαλονίκη και τα μέτρα προφύλαξης που λάμβαναν καλλιεργητές δενδρυλλίων κάνναβης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης κατάφεραν να εντοπίσουν αυτοσχέδιο θερμοκήπιο δενδρυλλίων κάνναβης.
Ταυτοποιήθηκαν ως καλλιεργητές 69χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη και 61χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Κιλά και πιστόλια

Tα Ντοκουμέντα


Συνελήφθη, σήμερα (22.09.2015) πρωινές ώρες, στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 43χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (22.09.2015) το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε, έλεγχος στον 43χρονο.