25/7/15

Πρωταθλητές στο είδος τους ...





 
Με αφορμή την εθελοντική καμπάνια ενάντια στην αρχαιοκαπηλία για τη διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,  που ξεκίνησε από την Ξάνθη στις 22Απριλίου 2015 η Γενική Γραμματέας, Αρχαιολόγος – Δημ/φος Βίκυ Μπαφατάκη, ο ιδιωτικός ερευνητής, Αντιπρόεδρος του ελληνικού τμήματος των G. Sciacca Γιώργος Τσούκαλης, και η αστυνομικός-πρωταθλήτρια του taekwondo, Μαρία Καρπαθάκη επισκέφτηκαν  τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.

Δουλέμποροι στα Εξάρχεια

Το εργαστήριο
 
Συνελήφθησαν στις 20-7-2015 το βράδυ στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 46χρονος υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, και κατοχή και διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο σε οικία στα Εξάρχεια, στο οποίο κατασκεύαζαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία διέθεταν, έναντι αμοιβής 500 έως 1.000 ευρώ, σε αλλοδαπούς, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου, σε άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

... Μπαρούτι ο Κύπριος

Ο ενδελεχής έλεγχος αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη διεθνώς διωκόμενου προσώπου.
Πρόκειται για 38χρονο υπήκοο Κύπρου, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές,

Το φώναζε η αδελφή



Όταν έψαχνε τον δολοφόνο στα "μαύρα"



Πήγε να μπλέξει και τον φίλο του



Οι ανακοινώσεις για την συζυγοκτόνο

Ταξίαρχος Κορώνη

Η ... πένθιμη χήρα

 
 
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, το Τμήμα Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Αργολίδας και το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 42χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 8.12.2014, στην Κοιλάδα Αργολίδας.
Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος είχε βρεθεί από φιλικό του πρόσωπο, σε εξωτερικό χώρο οικίας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην αριστερή πλευρά του θώρακα, από πυροβόλο όπλο, ενώ στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματα του.
Για την εξιχνίαση του εγκλήματος προηγήθηκε συστηματική διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.
Όπως διακριβώθηκε, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 38χρονη σύζυγος του 52χρονου, η οποία τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-07-2015), κατά τη διάρκεια εξέτασής της στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, περιέγραψε με λεπτομέρειες την αλληλουχία των γεγονότων κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, η 38χρονη δράστιδα, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με τον 42χρονο σύζυγό της, τον πυροβόλησε με όπλο (περίστροφο), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σημειώνεται ότι το περίστροφο είχε βρεθεί στη σκηνή του εγκλήματος και κατασχέθηκε.
Η 38χρονη, η όποια συνελήφθη με Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - που σχηματίστηκε σε βάρος της περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα

Ληστοσυμμορίτες με ουρά

Μετά την πρόσφατη διακρίβωση της εγκληματικής δράσης πολυμελούς σπείρας ημεδαπών, για σωρεία κλοπών σε οικίες, σε διάφορες περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Αττικής  και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάστηκαν επιπλέον οκτώ (8) κλοπές, σε περιοχές της Λιβαδειάς, Ιτέας, Αττικής και στο Στείρι Διστόμου Βοιωτίας.
Από την πρόοδο της έρευνας προέκυψε επίσης, η συμμετοχή στην σπείρα ακόμη έντεκα (11) ημεδαπών και συγκεκριμένα, πέντε ανδρών και έξι γυναικών, ηλικίας από 20 έως και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Η ... ανατροφή του δημάρχου

Η εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση περίπτωσης παράνομης χορήγησης άδειας ανατροφής τέκνου σε μη δικαιούχο και χρηματικού ποσού από μισθούς μη δεδουλευμένους.
Στην υπόθεση εμπλέκονται πρώην Δήμαρχος και πρώην δημοτική υπάλληλος Δήμου της δυτικής Θεσσαλονίκης, ηλικίας 47 και 39 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της Παράβασης καθήκοντος και της Αποδοχής και Διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

... Κατερινιώτες οι Αλβανοί

 Ο προπομπός
 
 
 
 
 
Οι μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, οδήγησαν στην σύλληψη 2 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών.
Πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 24 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα,  σε περιοχή της Πιερίας, εντοπίστηκε ο 24χρονος να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Βραβεύτηκε

 
 
Η εφαρμογή και ο ιστότοπος «Cyberkid» της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που διοικεί ο Μάνος Σφακιανάκης, βραβεύτηκαν με το Κορυφαίο βραβείο στα Business IT (BITE) Excellence Awards 2015, στην κατηγορία «Εξωστρεφή Πληροφορικά Συστήματα & Διαδικτυακές Εφαρμογές / Υπηρεσίες».
Το βραβείο παρέλαβαν Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε χθες (23/7/2015), το απόγευμα, στη Γλυφάδα.
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση απονομής βραβείων αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες, που αφορά βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα στην Ελλάδα, ενώ στόχος είναι η ανάδειξη της τεχνολογικής πρωτοπορίας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικής αξίας της τεχνολογίας.

Ήθελε διορισμό

 
Πλαστό πιστοποιητικό που υποβλήθηκε σε Δήμο του Νομού Θεσσαλονίκης, στις αρχές του τρέχοντος μήνα, ως δικαιολογητικό για την πρόσληψη σε θέση εργασίας, αποτέλεσε το αντικείμενο υπόθεσης πλαστογραφίας, η οποία εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πανοράματος, ύστερα από ενδελεχή διερεύνηση σχετικής καταγγελίας.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 58χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της «Πλαστογραφίας».

24/7/15

Μέτραγε και την υγρασία ο Καρδιτσιώτης

Τα Ντοκουμέντα
 
 
 
Ο Σωτήρης Τσακανίκας, Διοικητής Ασφαλείας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα ΚΑΠΗ της πόλης για την ασφάλεια στα ΑΤΜ
Συνελήφθη απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου κατελήφθη να καλλιεργεί στον κήπο της οικίας του δύο δενδρύλλια κάνναβης σε ισάριθμες γλάστρες, ύψους έως (0,7) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Λουζόταν στην Πάργα ο ναρκωέμπορος

Συνελήφθη σ (23-07-2015) το μεσημέρι στην Πάργα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάργας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, φυγόποινος.

Κόκα σε νωπά κρέατα








 
Στο πλαίσιο των ενεργειών για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ως μορφής οργανωμένου εγκλήματος και σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάλυση των πληροφοριών που πραγματοποιεί η αρμόδια Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ηγουμενίτσας, ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, υπό κάλυψη σε έμφορτο Φ/Γ όχημα μεταφοράς νωπών κρεάτων.
 
Ειδικότερα, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο ανωτέρω Φ/Γ όχημα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από το Μπάρι Ιταλίας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκαν στο χώρο του φορτίου:
  • ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους δέκα κιλών και τριακοσίων δεκαέξι γραμμαρίων (10,316 kgr),
  • ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους πέντε κιλών και διακοσίων εξήντα εννέα γραμμαρίων (5,269 kgr) και
  • ποσότητα σπόρων κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους πενήντα εννέα γραμμαρίων και έξι δεκάτων (59,6 gr).
 
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • το χρηματικό ποσό των δώδεκα χιλιάδων και τριακοσίων ενενήντα ευρώ 12.390€,
  • έξι (06) συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
  • δύο (02) ηλεκτρονικές ταμπλέτες,
  • μία (01) πλαστή ταυτότητα και
  • μία (01) πλαστή άδεια οδήγησης.
     
    Τέλος, από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν ο 40χρονος αλλοδαπός οδηγός και ο 31χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του οχήματος, οι οποίοι θα οδηγηθούν με τη σχηματισθείσα εις βάρος τους δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δράστιδα να σου πετύχει


 
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, κυρίως, ατόμων, τα οποία νωρίτερα είχαν προβεί σε ανάληψη μετρητών από τραπεζικά καταστήματα.
Συνελήφθησαν στις 10-7-2015, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, δύο (2) άνδρες, ηλικίας 34 και 40 ετών, και μία 45χρονη γυναίκα μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται δύο (2) ομοεθνείς τους, ένας 24χρονος και μία 23χρονη. Για συμμετοχή στην εν λόγω ομάδα κατηγορείται και ένας 30χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος κρατείται στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ήθελε και τατουάζ

 

Δίνονται στη δημοσιότητα, αποκλειστικά για το διαδίκτυο και τον έντυπο Τύπο, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τεσσάρων (4) αλλοδαπών υπηκόων Ρουμανίας, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
Α) (επ) CONSTANTIN ή CRISTIAN ή BAIERAM (ον) MARIAN ή CRISTIAN ή CONSTANTIN του PETRE ή GHEORGHE ή GEORGE και της DORINA ή IOANA που γεννήθηκε το 1981 ή 1979 στη Ρουμανία
Β) (επ) MEDELEANU (ον) ANA του DUMITRU και της MARGARETA που γεννήθηκε το 1970 στη Ρουμανία

Πέρασαν περιπέτεια

 
 
 
 
Κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, ολοκληρώθηκε με ασφάλεια απογευματινές ώρες χθες, η αποβίβαση διακοσίων δεκαεπτά (217) διασωθέντων αλλοδαπών από το Φ/Γ “MARA” σημαίας Τόγκο,το οποίο είχε καταπλεύσει πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, στο λιμένα Σητείας.

Έφερναν και ποτά από την Τουρκία

 
 
 
 
 
 
Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση κάθε μορφής οργανωμένης εγκληματικότητας, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στη μαρίνα Μυτιλήνης, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με Τελωνειακούς υπαλλήλους της περιοχής, δύο (02) αλλοδαποί ηλικίας 64 και 39 χρόνων, διότι κατόπιν ελέγχου εντός του Θ/Γ-Ι/Φ RASCA” σημαίας Η.Π.Α. στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:
 

Φύτευσε την Περαία

 
Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων, που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας,εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με στελέχη των Γραφείων Ασφαλείας των Λιμενικών Αρχών Καβάλας και Σαμοθράκης, είκοσι εννέα (29) δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε δασική έκταση στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνελήφθη ένας 35χρονος .

23/7/15

Τι τον έπιασε;


Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα  στις τελευταίες κρίσεις του Μαρτίου προήχθη σε αστυνομικό διευθυντή, καλεί ανοιχτά σε βασανιστήρια αναρχικών.

«Χορηγίες» στην αποστολή της ΕΛ.ΑΣ στη Βιρτζίνια

 

Νέα ερωτήματα για τις «χορηγίες» στην αποστολή της ΕΛ.ΑΣ στη Βιρτζίνια
Το σώσε και στην Αντιτρομοκρατική
 
Μία ανάρτηση σε διαδικτυακό τόπο ομογενών των ΗΠΑ με τίτλο «Βοηθήστε τους Ελληνες ήρωες» όπου υπάρχει αναφορά σε χορηγία 15.000 ευρώ -με άγνωστη κατάληξη- στην ομάδα αθλητών της ΕΛ.ΑΣ (αλλά και της Πυροσβεστικής) που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Σωμάτων Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε προ 25 ημερών στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, πολλαπλασιάζει τα ερωτηματικά σε σχέση με το παρασκήνιο της εν λόγω αποστολής 25 αθλητών και συνοδών της Αστυνομίας. Ηδη έχουν υπάρξει αναφορές και καταγγελίες για αδιαφανή διαχείριση των χρημάτων της αθλητικής αποστολής της ΕΛ.ΑΣ, για παράτυπη συμμετοχή συνοδών, για μη συμμετοχή στην αποστολή αθλητή που έφερε στην χώρα μας χρυσό μετάλλιο και άλλες διερευνώμενες ενέργειες. Από την άλλη πλευρά η Αθλητική Ενωση Αστυνομικών Ελλάδος χαρακτηρίζει «συκοφαντικές» τις σχετικές καταγγελίες και αναφέρει ότι υπήρξε ισότιμη μεταχείριση όλων των αθλητών και συνοδών. Όμως το ζήτημα της αποστολής των αστυνομικών αθλητών στην Βιρτζίνια έχει προκαλέσει προβληματισμό στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και είναι πιθανόν να υπάρξει εσωτερική διερεύνηση του θέματος.

Με κομμένη κάνη

Τα Κατασχεμένα
 
Συνελήφθησαν, χθες (22.7.2015) το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 52 και 34 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 52χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν:

... Ανέμιζε τα δέντρα του


Τα Ντοκουμέντα
 
Συνελήφθη, σήμερα (22.07.2015) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 61χρονος αλλοδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, σήμερα (22.07.2015) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στις οικίες του 61χρονου.

Τους λεηλατούσαν Ρουμάνοι

 
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, κυρίως, ατόμων, τα οποία νωρίτερα είχαν προβεί σε ανάληψη μετρητών από τραπεζικά καταστήματα.
Συνελήφθησαν στις 10-7-2015, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, δύο (2) άνδρες, ηλικίας 34 και 40 ετών, και μία 45χρονη γυναίκα μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται δύο (2) ομοεθνείς τους, ένας 24χρονος και μία 23χρονη. Για συμμετοχή στην εν λόγω ομάδα κατηγορείται και ένας 30χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος κρατείται στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τους βρήκαν το πάτημα

Οι Αποδείξεις
 
 
Εξαρθρώθηκε, μετά από πολυήμερες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην μεταφορά και εισαγωγή από την Τουρκία στην Ελλάδα και στη συνέχεια αποθήκευση, νόθευση και επανατυποποίηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης, τις οποίες τελικά διακινούσαν στην εσωτερική αγορά.
Μετά από πολυήμερη επιτήρηση της δράσης του εγκληματικού κυκλώματος, στις 20-7-2015 οργανώθηκε επιχείρηση, στις περιοχές Πάτημα Κορωπίου και Νέας Περάμου Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν επτά (7) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για τέσσερις (4) ημεδαπούς, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 30 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 24 και 25 ετών και τρείς (3) υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 22, 26 και 38 ετών. Συνεργοί των ανωτέρω στην ίδια υπόθεση, είναι ένδεκα (11) επιπλέον άτομα, πέντε (5) εκ των οποίων, υπήκοοι Αλβανίας, έχουν ταυτοποιηθεί.