23/10/15

... Σπιτικό χασίς

Πολύγυρος λέω ...

Οι μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, οδήγησαν στην σύλληψη ατόμου που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση κάνναβης.
Πρόκειται για 30χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, κατοχή, αγορά και διακίνηση.
Ειδικότερα απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, εντοπίστηκε ο 30χρονος πλησίον της οικίας του, όπου διαπιστώθηκε να κατέχει 17 γραμμάρια κάνναβης και συνελήφθη.

Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλά και σε αποθηκευτικό χώρο, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 555 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και
  • κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.
Επιπλέον, από την έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος, το τελευταίο δίμηνο είχε προμηθευτεί έναντι χρηματικού ποσού από άγνωστο άνδρα μεγάλες ποσότητες κάνναβης, τις οποίες και διακίνησε στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.
Ο συλληφθείς, που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει της Αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.