23/9/15

Τον δόξασαν ...



Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, υπόθεση απάτης σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, που είχε διαπραχθεί την 30-8-2015.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 52χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία.

Αναλυτικότερα, ο 51χρονος δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άντρα, ο οποίος επιθυμούσε να αγοράσει το Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητό του. Μετά την τηλεφωνική τους συμφωνία για την αγοραπωλησία του οχήματος, ο υιός του 51χρονου συναντήθηκε με τον παραπάνω άντρα, στη Θεσσαλονίκη, όπου του παρέδωσε το αυτοκίνητο, παραλαμβάνοντας από αυτόν μια τραπεζική επιταγή, χρηματικού ποσού 22.140 ευρώ.
Κατά τη διαδικασία εξαργύρωσης της επιταγής, ο 51χρονος διαπίστωσε ότι είναι πλαστή και κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψαν τα στοιχεία του 52χρονου δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτη και πλαστογραφία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.