28/8/15

Η ΔΙΑΣ πάει Ορεστικό




Χθες (27-08-2015) το πρωί στο Άργος Ορεστικό, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παρουσίαση της επέκτασης της εφαρμογής της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού – Καστοριάς .
Συγκεκριμένα, από τις αρχές Αυγούστου έχει επεκταθεί και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού – Καστοριάς η εφαρμογή της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ενώ χθες στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αρχικά τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ και στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση της Ομάδας από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ Ευθύμιο.
Στην εκδήλωση παρέστη
σαν εκτός από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοσθένη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Θεόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος, ο Διοικητής 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Γρηγοριος, ο Δήμαρχος του Άργους Ορεστικού ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Καστοριάς ΑΓΓΕΛΗΣ Ανέστης, ο Δήμαρχος Νεστορίου ΓΚΕΤΣΙΟΣ Πασχάλης, ο Υποδιοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καστοριάς, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων, αστυνομικοί και κάτοικοι της περιοχής.