16/7/15

Nόμιζε πως θα τους ξεφύγει

Ιδού ο δράστης της δολοφονίας
Χτύπησε τους αστυνομικούς και απέδρασε ο 29χρονος Γεωργιανός, δράστης του φονικού στη Χαλκιδική

Με χτυπήματα… καράτε κατάφερε να εξουδετερώσει τους αστυνομικούς στο τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου και να δραπετεύσει ο 29χρονος ομογενής από τη Γεωργία που σκότωσε έναν 34χρονο και τραυμάτισε άλλα τρία άτομα σε γνωστό beach bar στην Ποτίδαια Χαλκιδικής! Όμως η ελευθερία του δεν κράτησε πολύ.
Ο αμετανόητος δράστης, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία, προφασίστηκε ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα αλλά μόλις άνοιξαν το κελί του οι αστυνομικοί, τους χτύπησε άγρια με τακτικές πολεμικών τεχνών των οποίων είναι γνώστης! Αμέσως μετά, χτύπησε και την γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας και το έβαλε στα πόδια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στη γύρω περιοχή για να τον εντοπίσουν και η απόδραση δεν ανακοινώθηκε. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, ο ομογενής βρέθηκε κρυμμένος σε μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη ξανά. Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 29χρονος είχε συλληφθεί για πρώτη φορά μετά το φονικό που έγινε στο βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε ένα αλσύλλιο κοντά στην παραλία της Ποτίδαιας.
Αιτία του μακελειού ήταν ότι ο 29χρονος ενοχλήθηκε επειδή κάποιοι από την παρέα τριών Ελλήνων πολιορκούσαν μία γυναίκα από την παρέα του. Αρχικά λογομάχησαν και μετά πιάστηκαν στα χέρια, αλλά όταν έφτασαν άλλοι έξι φίλοι των νεαρών, εκείνος έφυγε από το beach bar. Επέστρεψε, όμως, λίγη ώρα αργότερα οπλισμένος με ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί!
Από τους πέντε πυροβολισμούς που έριξε συνολικά, έπεσε νεκρός ένας 34χρονος και τραυματίστηκαν ελαφρά ο 28χρονος αδελφός του που είναι αστυνομικός, ένας 39χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου με σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου και ο 44χρονος υπεύθυνος του beach bar που έχει τραύμα στην φτέρνα.