15/7/15

Βαρυσήμαντη δήλωση Μιχαλολιάκου!

Ας βρει πρώτα τους επίδοξους δολοφόνους του
Β. Μιχαλολιάκος: Στήριξη Τσίπρα και επανίδρυση του πολιτικού συστήματος
Ο πρώην δήμαρχος Πειραιά και βουλευτής κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε πέσει θύμα βομβιστικής ενέργειας αφήνοντας υπόνειες για "τρομοκρατική ενέργεια" και ενώ είχε πάρα πολύ σοβαρές υποψίες για "προσωπικό πολιτικό χτύπημα αντιπάλων του ...". Ας αναδείξει λοιπόν πρώτα ποιοί ήθελαν να τον σκοτώσουν και να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη και μετά να [ξανα]ασχοληθεί με το πολιτικό μέλλον της χώρας. Και προσοχή μιλάμε για πραγματικό και όχι εικονικό συμβολαιο θανάτου όπου ο τότε Βουλευτής της Ν.Δ θα πήγαινε σαν το "σκυλί στ' αμπέλι". Χωρίς ο άνθρωπος να φταίει, απλά τότε βόλευε κάποιους ο ... αφανισμός του!

Δήλωση στήριξης της κυβέρνησης από τον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο με τη σημείωση ότι είναι «κατώτεροι των περιστάσεων, χρειάζονται στήριξη για το καλό της χώρας».

«Το παλιό πολιτικό σύστημα έχει τελειώσει», δήλωσε, «οι νέοι -κατώτεροι των περιστάσεων- χρειάζονται τωρα τη στήριξη όλων μας για το καλό της χώρας μας. Αμέσως μετά πρέπει να κάνουμε επανίδρυση του πολιτικού συστήματος, επανίδρυση του ίδιου του κράτους. Δεν είναι επιλογή, είναι αναγκαίο!»