10/3/15

Πονηρός ο Καμίνης

Τάχαμ και δήθεμ ...
Αφού  άφησε να περάσει το άνοιγμα των κέντρων κράτησης, πήγε στην Κατεχάκη και είπε πως "δεν πρέπει η Αθήνα να γυρίσει στην κατάσταση που επικρατούσε πριν 2,5 χρόνια με τους αλλοδαπούς"
 

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιος σε θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης, συνάντησε σήμερατο  στο Γραφείο του, τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που αφορούν στην πόλη της Αθήνας, με επίκεντρο το θέμα της Δημοτικής Αστυνομίας και την αστυνόμευση – ευταξία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Γιάννης Πανούσης, με την ευκαιρία της συνάντησης, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει επωμιστεί το χρέος να παρέχει στο κοινωνικό σύνολο συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης, που συμβάλλουν αποφασιστικά στη γενικότερη προσπάθεια για ανάπτυξη και ευημερία. Σήμερα με τον κύριο Δήμαρχο είχαμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε διεξοδικά μία σειρά θεμάτων που αφορούν στην πόλη της Αθήνας. Διαπίστωσα με ευχαρίστηση ότι υπάρχει συναντίληψη στα θέματα αυτά, γεγονός που θα μας επιτρέψει να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση, ώστε να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο αποτελεσματικής συνεργασίας. Το Υπουργείο το επόμενο χρονικό διάστημα θα αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν, ώστε να τονώσουμε το αίσθημα ασφάλειας των Αθηναίων πολιτών και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της καθημερινότητάς τους.»