11/3/15

Τους βρήκαν



Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η απόπειρα ανθρωποκτονίας και η ληστεία, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, που διαπράχθηκε την 25-9-2013 στα Καμίνια.
Δράστες είναι τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 19, 20, 24 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και συνέργειας σε αυτή, της ληστείας κατά συναυτουργία, των επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του Νόμου περί όπλων και της αθλητικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 25-9-2013, οι παραπάνω δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν κατά 15χρονου και 18χρονου ημεδαπών, οι οποίοι επέστρεφαν στις οικίες τους, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα που είχε διεξαχθεί στον Πειραιά. Οι δράστες απέσπασαν με τη βία από τον 18χρονο το σακίδιό του και χτύπησαν τον 18χρονο με άγνωστο αντικείμενο και τον 15χρονο με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς τους. Ο 15χρονος είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες.