13/2/15

17χρονος σκότωσε τη μάνα του


Δικογραφία σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος 17χρονου, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης σε βάρος της 53χρονης ημεδαπής μητέρας του.
Για την υπόθεση αυτή πραγματοποιήθηκε συστηματική αστυνομική έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, σε συνδυασμό με τα ιατροδικαστικά ευρήματα.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο θάνατος της 53χρονης το βράδυ της Τρίτης (10.02.2015), αποδίδεται σε εσωτερικές σωματικές βλάβες, που προκλήθηκαν από τον 17χρονο γιό της, το πρωί του Σαββάτου (07.02.2015).

Όπως προέκυψε, είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του 17χρονου και της μητέρας του, η οποία εξελίχθηκε σε διαπληκτισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου την χτύπησε με τα χέρια του στην περιοχή της κοιλιακής χώρας.
Το προανακριτικό έργο της υπόθεσης διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 17χρονου υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας