23/12/14

Για ποιούς χτυπούν οι καμπάνες!



    Αθήνα , 22-12- 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Εξαφανισμένοι από τα εργασιακά  προβλήματα των συναδέλφων που υπηρετούν στις Δ/νσεις τους είναι οι Ταξίαρχοι της Α/Δ Πειραιά  κ. Κ. Τσαρδινάκης και της Α/Δ Αθηνών κ. Γ. Αρκουμάνης
Την Παρασκευή 19/12/2014 αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  επισκέφτηκε την Αστυνομική Δ/νση Πειραιά και συνομίλησε με το προσωπικό του Α.Τ Δημοτικού Θεάτρου.

Με ... 26αρα ο αλβανός

Τα Ντοκουμέντα
 
 
Χθες (21-12-2014) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 22χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικοί προσπάθησαν να σταθμεύσουν για να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πλησίον του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής .

Τον πλάκωσε σε τροχαίο

Η σιδερογροθιά του 19χρονου
 
Συνελήφθη σήμερα (22-12-2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές, στο Αγρίνιο, ο 19χρονος οδηγώντας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ένα επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος και στη συνέχεια προσέκρουσαν σε τρίτο όχημα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτό. Μετά το τροχαίο ατύχημα, ο δράστης διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο τον οποίο τραυμάτισε και τράπηκε σε φυγή.

Λήστευαν ταξιτζήδες

 
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί στην περιοχή του Ασπρόπυργου Αττικής.
Συνελήφθησαν, στις 21-12-2014 το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ασπροπύργου και της Άμεσης Δράσης ( Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), τρεις (3) ημεδαποί ( ROMA ), ηλικίας 17, 18 και 23 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται δύο (2) ακόμα ημεδαποί ( ROMA ), ένας 17χρονος ένας 19χρονος, συνεργοί τους. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συναυτουργία σε βάρος οδηγών ταξί και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Έκαιγαν και τα κλεμμένα ΙΧ

 
Συνελήφθη στις 18-12-2014 το μεσημέρι, στην περιοχή των Σπάτων, από αστυνομικούς του Τ.Α. Σπάτων, ένας 28χρονος ημεδαπός με ένταλμα σύλληψης για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και εμπρησμούς.

... Βγήκε και ο άλλος ληστής

Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (22.12.2014) το πρωί στη Βέροια, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 21χρονος ημεδαπός για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

22/12/14

Ο δημοτικός υπάλληλος ήταν απάτη



Τέλος στη δράση 49χρονου ημεδαπού, υπαλλήλου Δήμου του Νομού Θεσσαλονίκης, που εξαπατούσε άνεργους ανυποψίαστους πολίτες με το πρόσχημα ανεύρεσης εργασίας, έδωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Είχαν ρημάξει φορτηγά κ.α



Tα Κατασχεμένα 
http://www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014b/22122014%20fortiga_006.jpg


http://www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014b/22122014%20fortiga_007.jpg


http://www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014b/22122014%20fortiga_001.jpg

http://www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014b/22122014%20fortiga_012.jpg
http://www.astynomia.gr/images/stories//2014/photos2014b/22122014%20fortiga_002.jpg



Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές φορτηγών ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, από πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε προχθές (20-12-2014) σε Θεσσαλονίκη, Πιερία, Πτολεμαΐδα και Γιαννιτσά, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πιερίας, των Σερρών και της Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, όλοι τους μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Ιδού και η τουρπίνα

Πάτρα: Η κρύπτη της ηρωίνης

Το φορτηγό

Πάτρα λέω ...

 
Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ηρωίνης και τη σύλληψη τριών ημεδαπώνπροέβησαν στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο νότιο λιμένα Πατρών.

Grand Sarakis


Ιδού και ο κος Βλάσσης

Εκ των παλιαοτέρων συνεργατών Σαράκη

Παρών και ο κος Γώγος

Διακρίνεται στο βάθος με το μούσι ο Κωνσταντίνος

Εκ δεξιών του Αποστολόπουλου

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξιάδης [γραφείο Παύλου Σαράκη]

Λες και τον πήγαινε για κατούρημα?

Γελούσαν και τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ

Όσοι είδαν live τις εικόνες στην κρατική τηλεόραση την Παρασκευή το βράδυ με τον αστυνομικό συνοδό

Με το λαό ο πρώην εκπρόσωπος τύπου

Σεμινάριο Εγκληματολογικών εργαστηρίων

Ο κ. Θανάσης Κοκκαλάκης σε πρώτο πλάνο
 

Περιποιημένος ο Ταξίαρχος

Όπως πάντα
Ο Μανώλης Πλουμής Διοικητής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, που όταν υπηρετούσε στο Μαρούσι πέταγε η Ασφάλεια Β/Α Αττικής, ενώ τώρα το απόλυτο χάος. Βλέπε το φιάσκο με την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου στην Πεντέλη. Και για να ακριβολογούμε, όλα δείχνουν πως προφυλάκισαν λάθος δράστες.

Εξόπλισαν τα Εγκληματολογικά εργαστήρια


 
 
 
 
 
Επιστημονική Ημερίδα για την «Αύξηση των Επιχειρησιακών Δυνατοτήτων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τα Βαλλιστικά Δεδομένα των Πυροβόλων Όπλων», με αφορμή την παραλαβή και την εγκατάσταση εξοπλισμού από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.), πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2014 στο αμφιθέατρο της Δ.Ε.Ε.

Παίκτης ο Διαμαντόπουλος?

Διοικητής της Οικονομικής Αστυνομίας
Εκτός αν  πρόκειται για οφθαλμοαπάτη

Η Αποκάλυψη του αγώνος

ΜΕΤΣ

Εκδήλωση χωρίς ξανθιά?

ΜΕΤΣ

Με σπορ εμφάνιση ο Υπαρχηγός

Ο μόνος στο ΜΕΤΣ
Ίσως σ' αυτό να τον βοήθησε και η θητεία του ως Διοικητή των ΜΑΤ την περίοδο των "Αγανακτισμένων"

Και ο Αρχηγός στο ΜΕΤΣ

Επιτέλους χαμογέλασε ο Επιτελάρχης

Ο κ. Τσουβάλας είναι συνήθως συγκρατημένος

21/12/14

Χτύπησε κεραυνός τους ληστές!

Ντοκουμέντο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ενα βίντεο που δειχνει κεραυνό να χτυπάει ένα αυτοκίνητο στη...Ρωσία και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Άγιος Βασίλης στα Εγκληματολογικά

Με ... προσαγωγή Ταξίαρχου Πλουμή
 
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά του προσωπικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.), στο 4ο Τμήμα της Δ.Δ.Α.Σ. – ΙΝΤΕΡΠΟΛ και στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής πραγματοποιήθηκε σήμερα (21.12.2014) το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης.
Τα παιδιά διασκέδασαν με το εορταστικό πρόγραμμα που περιελάμβανε η εκδήλωση και ο Άγιος Βασίλης τους μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα.

Τα κάλαθια του υπουργού

Ο φωτορεπόρτερ της ΕΛ.ΑΣ κάνει θαύματα [όταν θέλει]
 
 
 
Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, χθες (20.12.2014), από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του «Μετς», στην Αθήνα.
Στον αγώνα πήραν μέρος οι ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας και των επώνυμων/παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.

Πήγε να ξαναμπεί Ελλάδα ο δολοφόνος

 
Συνελήφθη χθες (20.12.2014) το βράδυ στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία.

Φυγόποινος για ναρκωτικά

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (20-12-2014), στην περιοχή της Πυλαίας, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 31 χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.