29/11/14

Ανέβηκαν στα κεραμίδια

 
Συνελήφθησαν, χθες (28-11-2014) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τέσσερις ημεδαποί (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) ηλικίας 30, 28, 19 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι όπου διαμένουν ο 28χρονος και οι δύο γυναίκες και το οποίο χρησιμοποιούν ως χώρο αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Είχε και Facebook ο Αλβανός

κ

 

Ως ένας άνθρωπος που του άρεσαν οι βόλτες στην παραλία, οι καφέδες, τα παιχνίδια με το σκύλο του αλλά και οι όχι και τόσο... αθώες φίλες παρουσιαζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλβανός πιστολέρο που έσπειρε τον τρόμο στο Μικρολίμανο το περασμένο Σάββατο.

Ήταν και χρήστης του διαδικτύου

Στη φυλακή ο Αλβανός πιστολέρο - Λέει ότι δεν θυμάται τίποτα γιατί ήταν μεθυσμένος

Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης

ekam2

Αιματηρή κατάληξη στην οδό Αμφιπόλεως

ekam1
Στο υπόγειο του ανθοπωλείου κρύβεται ο δράστης που πυροβόλησε με καραμπίνα στο πρόσωπο την πρωην σύζυγό του, κόρη του ιδιοκτήτη του καταστήματος. 

Στα χαρακώματα ...

Φυλάκιο στο Καστελόριζο

Σε υπεραγορά

 
Σε «υπεραγορά» προϊόντων κλοπής είχαν μετατρέψει το κατάστημα εμπορίας συσκευών και ανταλλακτικών κινητής τηλεφωνίας, δύο υπάλληλοι της επιχείρησης, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της 26-11-2014, στο κέντρο της πόλης.

28/11/14

Επιχείρηση Ανθρωπιάς





Ευρεία επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης του Φ/Γ πλοίου “BARIS” σημαίας Κιριμπάτι,με επιβαίνοντες επτακόσιους (700) περίπου παράνομους μετανάστες νοτιοανατολικά ν. Κρήτης, πραγματοποιούν από το πρωί της 25-11-2014 στελέχη του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και η Φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού “ΥΔΡΑ”.

Ξέπλεναν στην Κύπρο τα ροζ

Η Σέρβα και ο ομογενής σύζυγος
 
Ολοκληρώθηκε έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο  παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, σχετικά με νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, από άτομα που εμπλέκονται σε παραβάσεις της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα.
Πρόκειται για 30χρονη υπήκοο Σερβίας και τον 49χρονο ομογενή σύζυγό της, οι οποίοι, όπως προέκυψε, τα έτη 2010 - 2013, είχαν αποκομίσει χρηματικό ποσό ύψους 330.000 ευρώ τουλάχιστον, που διοχέτευσαν σε Κυπριακή Τράπεζα.

Οι Βατραχάνθρωποι του Λ.Σ

Βίντεο Ντοκουμέντο της Ακτοφυλακής

Ηρωίνη στο Γλαύκο Πατρών

Τα Κατασχεμένα
 
Συνελήφθησαν στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 48 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε - κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Έφτιαχαν ποτά

Το εργαστήριο
 
 
Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης και Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διατηρούσε στην οικία του, παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχου ποτού (βότκα).
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, παράβασης Νόμου περί σημάτων και παράβασης Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Με ουσίες

 Κατασχεμένα
 
 
 
 
 
 
 
Στα ίχνη και στη συνακόλουθη σύλληψη δύο γυναικών , οι οποίες εμπορεύονταν και διακινούσαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών, κατάφεραν έπειτα από διακριτική επιτήρηση και αιφνιδιαστική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθησαν για την υπόθεση δύο ημεδαπές γυναίκες, έμποροι ναρκωτικών, ηλικίας 42 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Τι είπε ο Ταξίαρχος Μανωλάς



Έπιασαν τους δολοφόνους

Τα Ντοκουμέντα
 
 
 
Εξαρθρώθηκε, έπειτα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής, εγκληματική ομάδα, η οποία ενέχεται σε ανθρωποκτονία - με κίνητρο την ληστεία - που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013, σε βάρος 58χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στη Χαλκιδική.
Στο πλαίσιο χθεσινής ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, που συμμετείχαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, συνελήφθησαν πέντε (5) μέλη της συμμορίας, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας από 35 ως 44 ετών, ενώ αναζητείται ένας 24χρονος ομοεθνής τους και ένας ακόμη άγνωστος συνεργός.

Ο παιδόφιλος ετών 77

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 77χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 25-11-2014, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση.

Έξω και η Αρετή

27/11/14

Με χίλια πρόσωπα

 
Διοικητής Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης :
«Εξαρθρώθηκε από την Υπηρεσία μας, σε συνεργασία με σύνολο αρκετών αστυνομικών υπηρεσιών, περιφερειακών και κεντρικών, εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από τουλάχιστον επτά (7) αλλοδαπούς υπηκόους και εξιχνιάσθηκαν μία (1) ανθρωποκτονία, τέσσερις (4) υποθέσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες κλοπές και διάφορες ληστείες.
Τα μέλη της οργάνωσης είναι τρεις αλλοδαποί δράστες και αναζητούνται άλλα επτά άτομα, τα οποία είχαν περιφερειακό ρόλο.

Ιδού ο δολοφόνος

Πειραιάς


 

Εδώ λούφαξε ο Αλβανός

Σε αυτό το διαμέρισμα κρυβόταν ο Αλβανός πιστολέρο

Εδώ λούφαξε ο Αλβανός

Σε αυτό το διαμέρισμα κρυβόταν ο Αλβανός πιστολέρο

Ασελγούσε σε 12χρονη ο 77χρονος

Ομόνοια
 
Συνελήφθη προχθές (25-11-2014) το βράδυ στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 77χρονος ημεδαπός, για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση.

Απατεών ...

Ιδού ο 48χρονος
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος του Γεωργίου και της Θεοδώρας, που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 19-11-2014 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για απάτες και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Πρώην Βουλευτής Αργολίδος το "κοράκι"

Ο Διοικητής της Ο.Α στο μέσον της φωτο
 
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας που διοικεί ο κ. Διμαντόπουλος [φωτο]εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε υποθέσεις σύνταξης πλαστών διαθηκών και παράνομης ιδιοποίησης ακινήτων μεγάλης αξίας.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες (26-11-2014), στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης σε Αθήνα, Πειραιά, Παιανία, Κόρινθο και Άργος επτά (7) συνολικά ημεδαποί (3 άνδρες και 4 γυναίκες), ηλικίας από 34 έως 71 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 53, 60 και 80 ετών.

Βρήκαν το δολοφόνο του φύλακα

 
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στη Χαλκιδική, από κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και ληστεία.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών εντοπίστηκε ο 29χρονος και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Ροδόπης, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού και της ληστείας από κοινού, πράξεις που έγιναν την 08 προς 09 Ιουλίου του 2014 στην περιοχή της Κομοτηνής σε βάρος ιδιωτικού φύλακα επιχείρησης οικοδομικών υλικών.

Χήρα με 181.000 €

 
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 72χρονης ημεδαπής, η οποία κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς λάμβανε παράνομα σύνταξη χηρείας, από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι η 72χρονη μετά το θάνατο του συζύγου της, ξεκίνησε να λαμβάνει σύνταξη χηρείας.  Ωστόσο στη συνέχεια σύναψε δεύτερο γάμο, χωρίς να το δηλώσει όπως όφειλε, για να διακοπεί η καταβολή της.

Δεν έκανε κιχ από την ΕΚΑΜ


Ο Διοικητής της ΕΚΑΜ κ. Ψωμάς μαζί με τον υπουργό δημόσιας τάξης στα γραφεία της υπηρεσίας του

 

Τις πούλαγαν έρωτα

Θεσσαλονίκη
 
Η επισταμένη έρευνα και η συνεργασία αστυνομικών του Τμήματος Αντιμετώπισης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης σωματεμπορίας σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της Σωματεμπορίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Ο Πολύγυρος ... ζάλισε 54χρονο

Τα Ντοκουμέντα
 
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στη Χαλκιδική, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα και της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 54χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δυο δυο στην Κω

Τα Ναρκωτικά
 
Συνελήφθησαν χθες (25.11.2014) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δυο ημεδαποί ηλικίας 20 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται και αναζητείται ως πρόσωπο που κατ’ εντολή του ενεργούσαν οι συλληφθέντες.

Καταζητούμενος

 
Εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημεριανές ώρες  από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 32χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Ειδικότερα, σε βάρος του 32χρονου σεσημασμένου συλληφθέντα εκκρεμούσαν:
  • Ένταλμα Σύλληψης του 6ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμε

26/11/14

Το πλοίο με τους 700

Κρήτη

Το μήνυμα του υπουργού

Ιδού ο Μακελάρης

Ντοκουμέντο
 
Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείτο για τους πυροβολισμούς με πολεμικό τυφέκιο, σε κατάστημα στον Πειραιά τα ξημερώματα της 22-11-2014, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έντεκα ατόμων.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ο αναζητούμενος εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα σε περιοχή της Αθήνας, όπου κρυβόταν, ενώ μαζί του συνελήφθη και ένας 23χρονος ομοεθνής του, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

25/11/14

Ξεφόρτωσαν μόλυνση

Τα Ντοκουμέντα
 
 
 
Αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετέβησαν πρωινές ώρες της 24-11-2014 στην Νεοχωρούδα, προκειμένου να διερευνήσουν στοιχεία που αφορούσαν σε περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής.
Κατά τον έλεγχο, τον οποία συνέδραμαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 45χρονος ημεδαπός, να εναποθέτει με τη χρήση γεωργικού ελκυστήρα, μία πλατφόρμα με απόβλητα ζωικής προέλευσης, στην ευρύτερη περιοχή.