13/9/14

Φούντα στα αγκάθια τους


Ρέθυμνο: Άλλες 2 φωτο


Ολλανδός με παραισθησιογόνους κάκτους

 
Οι Αποδείξεις
 
Συνελήφθησαν  σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, 57χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ολλανδίας, 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας και 50χρονη αλλοδαπή υπήκοος Γερμανίας, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κατοχής, καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Το σαμποτάζ του Νίκου Μαζιώτη



Με κείμενό του από τις φυλακές Διαβατών,  ο Νίκος Μαζιώτης αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη «ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα για την επίθεση της οργάνωσης με 75 κιλά εκρηκτικά στις 10 Απριλίου του 2014 στη Διεύθυνση Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος, όπου στεγάζεται και το γραφείο του μόνιμου αντιπρόσωπου του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου στην Ελλάδα».

Ο ηρωικός πυροσβέστης

Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια με τον άδικο χαμό του αρχιπυροσβέστη Μάντζιου Ματθαίου. Ο άτυχος υπαξιωματικός έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής στην προσπάθειά του να διασώσει μια γυναίκα, 44 ετών, η οποία είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, ενώ είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα υδραυλικών στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.

Τους ... έγδυναν με παράβολα

 
Τα Κλεμμένα
 
Πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Αυλίζα των Αχαρνών, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στις περιοχές της Βορειοανατολικής και Δυτικής Αττικής. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Βορειοανατολικής και Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της Ο.Π.Κ.Ε. και την παρουσία Δικαστικού λειτουργού.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ΡΟΜΑ), ένας 42χρονος και ένας 30χρονος, κατηγορούμενοι για απάτες κατά συναυτουργία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και παράβαση του Νόμου «περί όπλων».

Βράχος η ηρωίνη

Τα Ντοκουμέντα
 
 
Συνελήφθη χθες (12.09.2014) το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 56χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Του άρπαξαν τη μοτο

Χωρίς το μοντέλο
Εξιχνιάσθηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, περίπτωση ληστείας σε βάρος 45χρονου ημεδαπού.
Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (12-09-2014) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 26χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Mε δεκάρα στην Πέλλα

 
 
Συνελήφθη  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, ένας ημεδαπός ηλικίας 48 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, σε χωριό της Πέλλας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου, καθώς και στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ο Αγρινιώτης είχε στήσει μαγαζί

Τα Ντοκουμέντα
 
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, του παραεμπορίου και των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τριήμερο (9,10 και 11-9-2014), τέσσερις στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε περιοχές της Ακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλίας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον κοινό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλίας
Πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Ακαρνανίας από αστυνομικούς των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας:
Ελέγχθηκαν: τριακόσια είκοσι ένα (321) άτομα και διακόσια ογδόντα εννέα (289) οχήματα.
Προσήχθησαν: είκοσι οχτώ (28) άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Συνελήφθησαν: οχτώ (8) άτομα, από τα οποία:
  • από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, συνελήφθη ένας ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν πάνω από 100 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Νέο φρούτο ...

 

Νέο όνομα επιχειρηματία στην υπόθεση των δύο τόνων ηρωίνης
Ο χώρος όπου έδεσε το «Noor 1» (φωτογραφία από την επιχείρηση εντοπισμού του) με φορτίο έναν τόνο ηρωίνης είχε υπενοικιαστεί από έναν επιχειρηματία, τοι όνομα του οποίου εμφανίζεται για πρώτη φορά στη δικογραφία
 
Ένα νέο όνομα επιχειρηματία εμφανίζεται ξαφνικά στην υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι με το πλοίο «Noor 1» τον περασμένο Ιούνιο. Φέρεται να είχε νοικιάσει με απόλυτη μυστικότητα τον χώρο σε περιφερειακό σημείο της Ελευσίνας όπου κατέπλευσε λίγες εβδομάδες αργότερα το έμφορτο ηρωίνης πλοίο, με την επίκληση ότι «σε εκείνο το σημείο ήθελε να επισκευάζει μικρά δεξαμενόπλοια που έρχονταν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».

Φρικτός θάνατος για Αρχιπυροσβέστη και γυναίκα

Π. Φάληρο









Ένας 33χρονος αρχιπυροσβέστης και μια γυναίκα είναι τα θύματα της συγκλονιστικής τραγωδίας που γράφτηκε στο Παλαιό Φάληρο.
Λίγο μετά τις 21:00 χθες το βράδυ, το ισόγειο κατάστημα υδραυλικών στην οδό Ιπποκράτους 4 τυλίχτηκε στις φλόγες. 
Πολύ γρήγορα η φωτιά πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε στο πατάρι του καταστήματος καίγοντας εύφλεκτα υλικά. Οι καπνοί ήταν τόσο πυκνοί που κάλυψαν σχεδόν ολόκληρο το τριώροφο κτίριο. 

Tσίμπησαν τον αρχαιοκάπηλο

Μονοδένδρι

Το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου,πέρασε πριν από λίγα λεπτά,ο 54χρονος ο οποίος τη νύχτα επιχείρησε να διαρρήξει το Μοναστήρι του Αγίου Μηνά στο Μονοδένδρι Ζαγορίου.

12/9/14

Δεν υπάρχει "μαύρο" χρήμα στη Χρυσή Αυγή

Έγγραφο Ντοκουμέντο

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ καίει τους σκευωρούς: Δεν υπάρχει μαύρο χρήμα στην Χρυσή Αυγή!

Πως έγινε ο φόνος στο Καλαμάκι!

Μιλούν ο ΑΔ Ζακύνθου Θεοδ. Μπακάλης και ο Αστυνόμος Ανδρέας Παπαδημητρίου

Η Ρένα πήγε στην Κατεχάκη

Η φωτο

Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια με την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου
Β. Κικίλιας : « Η καλή συνεργασία μεταξύ της επίσημης Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την προώθηση των κατάλληλων πολιτικών που θα επιφέρουν βελτίωση στην ποιότητα ζωής των πολιτών»
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε σήμερα, 12/09/2014, με την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, κ. Γιώργο Καραμέρο και τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστο Καπατάη.

"Αφύσικος" θάνατος

Υπό έρευνα ο «αφύσικος» θάνατος του πατέρα της Νικόλ Κίντμαν
 
Πέθανε στη Σιγκαπούρη ο κλινικός ψυχολόγος Τόνι Κίντμαν, πατέρας της Αυστραλέζας ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters οι αρχές ερευνούν τον αφύσικο θάνατο του Κίντμαν που βρισκόταν στην Σιγκαπούρη για να επισκεφτεί την Αντόνια Μαράν, αδελφή της Νικόλ. 

Έβαψε χέρια και πόδια στο αίμα

Ελεύθερος ο Πιστόριους


Υπόθεση Πιστόριους: Νέες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος
  
Οι εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος, με πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Πιστόριους, είναι σοκαριστικές.
Κάποιες φωτογραφίες δείχνουν τον ίδιο με αίματα στα χέρια του, στα προσθετικά του πόδια και τη βερμούδα που φορούσε, το μοιραίο βράδυ που σκότωσε την σύντροφό του, Ρίβα.
Δειτε τις φωτο:



















  ΑΠ

Με το λεωφορείο έρχεται η ... κασέτα

Ακούει ο Εκπρόσωπος Τύπου!

Μεγάλη καθυστέρηση δείχνουν στην Κατεχάκη στο να ανεβάζουν στο SITE της ΕΛ.ΑΣ τα βίντεο με την παρουσίαση υποθέσεων με αποτέλεσμα οι τηλεοπτικοί σταθμοί που οι περισσότεροι [για να μη πούμε όλοι] δεν έχουν πλέον ανταποκριτές να μην προβάλουν τις εξιχνιάσεις τέτοιων σοβαρών υποθέσεων.

Προχθές ήταν το έγκλημα στη Χαλκίδα και σήμερα η 42χρονη στη Ζάκυνθο που σκότωσε τον Κενυάτη σύντροφό της. Η παρουσίαση στη Ζάκυνθο

Ιδού η ηρωίνη

Ta Nτοκουμέντα
 
 
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια μεγάλης ποσότητας ηρωίνης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, στο χώρο αφίξεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών από την Ασία στην Ελλάδα ή και διαμετακόμισης αυτών μέσω Ελλάδας προς άλλες χώρες της Ευρώπης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Πακιστάν, μέσω Κωνσταντινούπολης.

Δυσφημούσαν τον Μάκη στο διαδίκτυο


Την πιο καθαρή δύναμη της Θεσσαλονίκης
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος όταν τον περασμένο Μάϊο συμμετείχε και στο δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΘ
 
Σύλληψη ενός (1) Δημοτικού υπαλλήλου και ενός  (1) ιδιώτη για εκβιασμό  , προχώρησαν  οι άνδρες της Υπηρεσίας   Εσωτερικών Υποθέσεων  Βορείου Ελλάδος  με την κατηγορία ότι εκβίαζαν τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου  Θεσσαλονίκης  Μάκη  Στεργίου.

Τους τάζουν αποκατάσταση


Ενστολοι: Από το 2014 η αποκατάσταση των μισθών
 
Από εφέτος θα αρχίσει να υλοποιείται η σταδιακή αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων των ένστολων, χωρίς, πάντως, να εφαρμοσθεί στο ακέραιο η σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).
 Όπως ανέφερε υψηλόβαθμος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, έως το τέλος του μήνα θα είναι έτοιμη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ) η μελέτη για τα μισθολογικά των ένστολων, η οποία, κατά με τον ίδιο, «θα είναι σύμφωνη με το σκεπτικό του ΣτΕ, για αύξηση των απολαβών που δεν θα θίγει το αξιόμαχο.

Πήγαινε τα 12,5 κιλά ηρωίνης στο Μιλάνο

Σε σακ βουαγιάζ  και σε ειδικές κρύπτες είχε τοποθετήσει περισσότερα από δώδεκα κιλά ηρωίνης ένας 22χρονος από το Πακιστάν, ποσότητα που προσπάθησε να περάσει στη χώρα μας μέσω του διεθνή αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος.  
Ο 22χρονος ήρθε από το Πακιστάν μέσω Κωνσταντινούπολης, αλλά έγινε αντιληπτός από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, που τον συνέλαβαν.

Του 'φταιξαν μόνο οι δουλέμποροι

Του Τούρκου Πρέσβη
 
Τον Πρέσβη της Τουρκίας, Κερίμ Ουράς, υποδέχθηκε  ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών και είχε ως επίκεντρο συζήτησης την έξαρση των ροών της παράνομης μετανάστευσης και την βελτίωση της συνεργασίας των δύο χωρών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου.

Το "Βαθύ λαρύγγι" της Χ.Α

Αποκαλύφθηκε μόνος του στην Ευελπίδων

Ο Ηλίας Σταύρου, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον των πρώην "συντρόφων" του. Δηλαδή του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη και των διαχειριστών της επίσημης ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής για τα δύο δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν περίπου "τρελό" και ψυχικά άρρωστο, με αφορμή την κατάθεση που έδωσε ο μηνυτής στις ανακρίτριες που χειρίστηκαν την έρευνα για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου.

Τον μαχαίρωσε στα γεννητικά όργανα

zakinthos-foniko4
Ζάκυνθος: Φωτο Ντοκουμέντα

zakinthos-foniko3

Έτσι τράκαρε ο αστυνομικός του Πρίγκιπα



Εκτινάχθηκε στα 10 μέτρα

Ο φρουρός του Χάρι

ΒΙΝΤΕΟ-Τροχαίο για τον αστυνομικό-συνοδό του πρίγκιπα Χάρι
O πρίγκιπας Χάρι επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο όταν ο μηχανόβιος αστυνομικός που τον συνόδευε, συγκρούστηκε με ένα άσπρο
Ι.Χ.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής πετάχτηκε δέκα μέτρα μακριά, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε αναίσθητος έξω από το όχημα.

Πήγε να βάλει και φωτιά στον Κενυάτη

Ζάκυνθος
 
Άμεση ήταν η εξιχνίαση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, της υπόθεσης ανθρωποκτονίας 36χρονου αλλοδαπού υπηκόου Κένυας, χθες (11.09.2014) νωρίς το πρωί, σε κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στο Καλαμάκι Ζακύνθου.
Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ως δράστιδα, η 42χρονη ημεδαπή σύντροφος του θύματος, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και της απόπειρας εμπρησμού.

Γερμανός παιδόφιλος στην Κω

 
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που διοικεί ο Μάνος Σφακιανάκης της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος αλλοδαπού υπηκόου Γερμανίας, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των διαδικτυακών ερευνών που διενεργεί η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την πάταξη του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας, αναλύθηκε ψηφιακό πληροφοριακό υλικό, σύμφωνα με το οποίο σε ιστοσελίδα που προστατευόταν με κωδικό πρόσβασης, διακινείτο υλικό πορνογραφίας ανήλικων. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ψηφιακής έρευνας προέκυψαν τα ηλεκτρονικά ίχνη ατόμου, το οποίο είχε συνδεθεί στην ιστοσελίδα αυτή.

Ανάμεσα στους 2 μια γυναίκα

Ξετίναζαν καταστήματα κινητών
 
Τέλος στη δράση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διέπραττε απάτες σε βάρος εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και ιδιοκτητών καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, έβαλε η πολύμηνη και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, τρεις ημεδαποί ηλικίας 32, 44 και 30 ετών (2 άνδρες – 1 γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Εγκληματική οργάνωση», «Πλαστογραφία», «Απάτη κακουργηματικής μορφής κατ’ εξακολούθηση» και παράβαση του Νόμου «Περί προσωπικών δεδομένων».
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, συγκρότησαν από τον Αύγουστο του 2013 εγκληματική ομάδα με διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους, προκειμένου να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος, εξαπατώντας εταιρείες και ιδιοκτήτες καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας.

Μπουμπούκια πατέρας και γιος

Θεσσαλονίκη: Τα Ντοκουμέντα
 
Συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χθες (11-09-2014), δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 22 ετών (πατέρας και γιος), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και απείθεια.
Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 11-09-2014 στις Συκιές, οι δύο συλληφθέντες, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκαν σε σχετικό σήμα που έγινε από τους παραπάνω αστυνομικούς, ενώ κατά τη διάρκεια σύντομης διάρκειας καταδίωξης που ακολούθησε, έριξαν στο έδαφος μία σακούλα, που περιείχε 42,7 γραμμάρια χασίς.