6/9/14

«Αστυνομία της σαρίας» στο Βούπερταλ

Οι αποδείξεις

«Αστυνομία της σαρίας» εμφανίστηκε στους δρόμους του Βούπερταλ
 
Σε κίνηση που, όπως φαίνεται, στήθηκε για να προκαλέσει αντιδράσεις προχώρησε ολιγομελής ομάδα ισλαμιστών στο Βούπερταλ της Γερμανίας: Φορώντας πορτοκαλί γιλέκα που έγραφαν «αστυνομία της σαρίας», βγήκαν το βράδυ στους δρομους κηρύσσοντας τις αρχές του ισλαμικού νόμου. 

Σε πιανού παγίδα έπεσε ο υπουργός;

Το Λιμενικό [ξανα]προελαύνει στη στεριά ...

To Λιμενικό Σώμα μετά το ... χαστούκι με τους 2,5 τόνους ηρωίνης στο δεξαμενόπλοιο  "NOOR ONE" στη Βλήχα Ελευσίνας τον περασμένο Ιούνιο, σήκωσε άλλα 100 κιλά στην Ηγουμενίτσα χθες βράδυ. Την ίδια ώρα ο νέος υπουργός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη και συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο

Πολύ πράμα ...


 

Η κτρύπτη στο σασί

 

Το άνοιγμα ...

 

Η έφοδος

 
Σε λίγο: άλλες φωτο

Σε φορτηγό για άλογα η σκόνη

To Nτοκουμέντο

100 κιλά ηρωίνης στην Ηγ/τσα

Τα Ντοκουμέντα του Λιμεναρχείου
Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικής ουσίας και τις συλλήψεις οδηγού και συνοδηγού Φ/Γ οχήματος μεταφοράς ζώων προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.

Ανοίκεια συμπεριφορά Κικίλια

 

Αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ. με την εκδίωξη στρατηγού από σύσκεψη
Από την επίσκεψη του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής την Πέμπτη, λίγο πριν συμβεί το περιστατικό.
 
Πρωτοφανές για τα δεδομένα των Σωμάτων Ασφαλείας περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη σε σύσκεψη στον Πολύγυρο, όταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλης Κικίλιας φέρεται να έδιωξε από την αίθουσα ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., με τον βαθμό του στρατηγού, μπροστά σε βουλευτές και δημάρχους της περιοχής αλλά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας.

Συνελήφθη ... Αλμπάνης

Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας Αλβανίας
Αλβανία: Συνελήφθη ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Αλβανίας
 
 Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Αλβανίας Αντριάν Φουλάνι συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας, με αφορμή την κλοπή 713 εκατομμυρίων λεκ (περίπου 6,63 εκ. δολάρια) από έναν υπάλληλο του ιδρύματος, όπως ανέφερε μια πηγή της εισαγγελίας.

13 βαλίτσες με σοκολάτες κ.α

Τα Ναρκωτικά του Βολιώτη
 
 
Συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 61χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών από τον 61χρονο, οι αστυνομικοί έθεσαν οικία του υπό διακριτική επιτήρηση, έξω από την οποία τον ακινητοποίησαν.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία, αλλά και στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Κοστίζει το αίμα

 
Κοστίζει ο ορολογικός έλεγχος του αίματος όσο καθυστερεί ο διαγωνισμός
 
Εκατομμύρια ευρώ πετιούνται από το παράθυρο όσο καθυστερεί η έναρξη του διαγωνισμού για τον ορολογικό έλεγχο του αίματος. Σήμερα, δαπανώνται κάθε χρόνο περίπου 23 εκατ. ευρώ, ενώ αν είχε ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός η αντίστοιχη δαπάνη δεν θα υπερέβαινε τα 9 εκατ. ευρώ. Με άλλα λόγια, η προμήθεια αντιδραστηρίων αιμοδοσίας για τον ορολογικό έλεγχο του αίματος θα κόστιζε τουλάχιστον 14 εκατ. ευρώ λιγότερο απ' ό,τι σήμερα.

5/9/14

Ξεδοντιάρηδες οι φτωχοί!


Ολάντ: Είμαι ταγμένος στην υπηρεσία των φτωχών
 
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ απάντησε σήμερα στην πρώην σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, που από τις σελίδες του αυτοβιογραφικού βιβλίου της τον κατηγόρησε ότι δεν αγαπά τους φτωχούς, τονίζοντας ότι, αντιθέτως, είναι στην υπηρεσία τους.

Η πρόεδρος ζήτησε βοήθεια από Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Κύπρος-Πανικός από πληροφορία για νέο “κούρεμα”
Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνάται υπόθεση διακίνησης sms, σύμφωνα με το οποίο επίκειται νέο «κούρεμα» καταθέσεων.
Η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, Δήμητρα Καλογήρου, κατήγγειλε σήμερα στην αστυνομία τη διάδοση κακόβουλου τηλεφωνικού μηνύματος (sms) το οποίο αναφέρεται σε νέο «κούρεμα» καταθέσεων και το οποίο φαίνεται να παρουσιάζει την ίδια ως αποστολέα.

Οι Ρεθυμνιώτες πουλούσαν ...

Ta Kaτασχεμένα
 
Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης, ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, συντονισμένη επιχείρηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν σήμερα (05.09.2014) μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ρέθυμνο, τρείς ημεδαποί ηλικίας 42, 39 και 26 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Με το ζόρι ...

 
Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, περίπτωση μαστροπείας σε βάρος 26χρονης αλλοδαπής.
Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν για την υπόθεση ως δράστες, δύο ημεδαποί ηλικίας 78 και 58 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν έπειτα από αναζητήσεις χθες (04.09.2014) το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας Πέλλας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της μαστροπείας (τελεσμένη και σε απόπειρα), εξύβρισης, απειλής και απλής σωματικής βλάβης.

Με μια 87αρα στο Βόλο


Βόλος: Εντοπίστηκαν 87 κιλά χασίς σε σπίτι 60χρονου
 
Σε κρύπτη ναρκωτικών είχε μετατρέψει το σπίτι του στο Βόλο 60χρονος. Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Βόλου είχαν από καιρό πληροφορίες για τη δράση του και την Πέμπτη πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του, όπου εντόπισαν συνολικά 87 κιλά χασίς. 

Κάτι τρέχει στη Βουλή!

Πριν λίγο ...


Πιο sexy και από την Μαρία Σόδη (ΝΔ) εμφανίστηκε σημερα η Μάνια Παπαδημητρίου, βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

2 μέτρα και 2 σταθμά!

Απορία
Φίλε υπουργέ, όταν συναντιέσε με τον αρχισυνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη ή με τον διοικητή των ΜΑΤ της συμπρωτεύουσας [δεν έχουμε τίποτε με τον άνθρωπο]
δεν σε ενοχλεί που δεν φορούν στολή? Για να μη θυμηθούμε την πρόσφατη επίσκεψη "γαλάζιου" ιδιοκτήτη  γερανοφόρου που τον περιέφερε με φωτογραφίες

... Γεννημένος δολοφόνος

 
Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που πλέον διοικεί ο Παναγιώτης Στάθης και ειδικότερα το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει 47χρονο επικίνδυνο κακοποιό, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του σωρεία κακουργηματικών πράξεων, με ιδιαίτερη κοινωνική απαξία.
Πιο αναλυτικά, από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή του σε δύο τετελεσμένες και δύο απόπειρες ανθρωποκτονιών, δέκα ένοπλες ληστείες, μία υπόθεση αρπαγής ατόμου, καθώς και σε περιστατικά διακεκριμένων κλοπών.
Για τον εντοπισμό του επικίνδυνου αυτού κακοποιού είχε συγκροτηθεί ειδική επιχειρησιακή ομάδα, η οποία, στο πλαίσιο οργανωμένου σχεδιασμού και εκτεταμένων ερευνών και αναζητήσεων, κατάφερε να τον συλλάβει προχθές (3-9-2014) στην περιοχή του Μενιδίου Αττικής, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Από άνετος παράλογος;

Δεν γράφουμε τίποτε στην τύχη!
Yπουργέ, γίνεται να κυκλοφορείς σε επίσημη επίσκεψη σου πχ στην Κρήτη, με τα πουκάμισα έξω και μετά να κάνεις ατυχέστατες συστάσεις σε αξιωματικούς επειδή  εκείνοι δεν φορούν σακάκι αλλά την καθιερωμένη καλοκαιρινή στολή?

Χοντρό φάουλ Κικίλια

Η ενέργεια που δεν τιμά τον υπουργό
Σε πολύ λίγο περισσότερα ...

Ζύγιζε τις φούντες ο 74χρονος

Καλαμάτα: Τα Ντοκουμέντα
 
Διακρίνεται η μικρή ηλεκτρονική ζυγαριά
 
Συνελήφθη, χθες (4.9.2014) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 74χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 74χρονου, σε αποθήκη και αύλειο χώρο αυτής, καθώς και σε περιφραγμένο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

Εκτελεστής από τον Καύκασο στην Αθήνα

 
Αλλάζουν πολλά στην Ασφάλεια Αττικής με την έλευση του Παναγιώτη Στάθη. Ο Ταξίαρχος στη μια  το μεσημέρι θα μιλήσει στο Αρχηγείο για ομογενή ληστή από την Αμπχαζία, ιδιαίτερα επικίνδυνο, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές εκτελούσε συμβόλαια θανάτου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πληρωμένος δολοφόνος είχε εκτελέσει τουλάχιστον δυο άτομα σε Αλεξανδρούπολη και Αθήνα.

Για χατίρι του Σεΐχη

 Ρόδος: 2 σε διαθεσιμότητα
Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν χθες (03.09.2014) στο νησί της Ρόδου, δυο αστυνομικοί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση των διατάξεων σχετικά με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.
Πρόκειται για έναν Ανθυπαστυνόμο 35 ετών, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία του νοτίου Αιγαίου και έναν Αρχιφύλακα 37 ετών, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής.

Θα βάζουν ρήτρες ...


Ποινική ρήτρα διαφθοράς στις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά
 
Τροπολογία η οποία θα προβλέπει αυστηρές κυρώσεις για όσους λαμβάνουν μίζες για συμβάσεις προμήθειας υλικού ή υπηρεσιών, πρόκειται να καταθέσει η κυβέρνηση.

Αδελφές στην απάτη


Εδώ Πάτρα
 

Αχ Κίτσα μου!


4/9/14

Το σώσε ...

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, Συνέντευξη Τύπου σε Έλληνες δημοσιογράφους και ανταποκριτές των διεθνών μέσων με σκοπό την ανάδειξη της αυξανόμενης πίεσης των μεταναστευτικών ροών από τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας, που είναι και της Ευρώπης, τον καταμερισμό του βάρους διαχείρισης της, αλλά και την γνωστοποίηση της αυξανόμενης έντασης του φαινομένου στη διεθνή κοινή γνώμη.

Άνοιγαν πόρτες

Φιλαδέλφεια
 
Συνελήφθη στη Νέα Χαλκηδόνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Χαλκηδόνας, ένας 32χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει δύο (2) διαμερίσματα πολυκατοικίας στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.
Στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία (1) κιθάρα, μία (1) τσάντα με προσωπικά έγγραφα τρίτου προσώπου, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα.

O Aθηναγόρας με στολή

Ο Υποστράτηγος διέγραψε πρωτοφανή πορεία ως Διοικητής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τη δόξα του ζήλεψαν πολλοί ...

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Αθηναγόρας Παζαρλής, ενώ παρακολουθεί το πρωί

Πήγε Βόρεια

 
 
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Αθηναγόρα Παζαρλή επισκέφθηκε σήμερα, 04/09/2014, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, Ταξίαρχο Αριστοτέλη Μανωλά, τους Αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης και ενημερώθηκε για τα προβλήματα ασφάλειας της περιοχής.
Ακολούθησε συνάντηση του Υπουργού με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων, με τους οποίους ο κ. Κικίλιας συζήτησε για τις συνθήκες εργασίας, καθώς και για θέματα υλικοτεχνικής υποδομής και ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού.

Τους έλυνε τα μάγια στα Τρίκαλα

Τα σύνεργά της
 
Συνελήφθη ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, μία (1) 44χρονη ημεδαπή, για απάτη κατ’ επάγγελμα, η συνολική ζημία της οποίας υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των (15.000) ευρώ.
Ειδικότερα, στους αστυνομικούς περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 44χρονη δέχεται στην οικία της άτομα, ακόμη και παιδιά, τα οποία εξαπατά με το πρόσχημα ότι μπορεί να λύσει μάγια, να κάνει εξορκισμούς και να θεραπεύσει αρρώστιες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Πονηροί οι Αθίγγανοι

 Κλέφτες ΙΧ
 
 
Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει από κοινού, τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2013, κλοπές Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων, ιδίας μάρκας και τύπου, με τη χρήση αντίγραφων κλειδιών αυτοκινήτων (πασπαρτού).
Συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους σε αυτή, χθες (03-09-2014) νωρίς το πρωί, σε περιοχές της Λιβαδειάς και της Θήβας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας και Τροχαίας Λιβαδειάς και Θηβών, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 34, 24 & 17 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Τα λουλουδάκια του μπαξέ ...

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ Κυριακή του Ιωάννη και της Μαρίας γεν. 27/11/1976 στο Περιστέρι Αττικής
ΣΤΡΑΤΗ Χρήστο του Νικολάου και της Παρασκευής γεν. 20/12/1990 στην Αθήνα

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή του Ιωάννη και της Μαρίας γεν. 28/12/1972 στη Θεσσαλονίκη
ΚΙΤΣΑ Ειρήνη του Νικολάου και της Κυριακής γεν. 20/01/1994 στην Αθήνα.
ΧΑΛΚΙΑ Σπυριδούλα του Θωμά και της Ευδοξίας γεν. 15/07/1974 στην Αθήνα
ΚΙΤΣΑ Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Παναγιώτας γεν. 3/11/1976 στην Αθήνα