30/8/14

Απρόοπτα στη Λάρισα

Ο Αγοραστός ενωτικός ...


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ (δακρυγόνα και αποχωρήσεις)
Σοβαρά επεισόδια, ΜΑΤ και δακρυγόνα έξω από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας το απόγευμα της Παρασκευής. Πολλοί Τρικαλινοί στην ορκωμοσία. Αποχώρησαν Διώτη-Μπούτας.

Ορκίστηκε ο Ηλιόπουλος


 

Συνάντηση γιγάντων ...

Χίο
Το υλικό υπάρχει ...

Το ... λιοντάρι που έγινε αρνάκι

Ο 2ος ληστής


(επ.) BEDOLLARI (ον.) REDIOL του NEFAEL και της TEFTA , που γεννήθηκε το 1990 στην Αλβανία.

Οι ληστές του 15Αύγουστου

Όλοι Αλβανοί

(επ.) KAFTIRANI (ον.) BASNIK του SALLTEM και της YLLSERE , που γεννήθηκε το 1977 στην Αλβανία.



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 15-8-2014 στην Παλλήνη, διότι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή.
Συνελήφθησαν  μεσημέρι στην περιοχή της Παλλήνης, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 37 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα διέρρηξαν οικία στην περιοχή, αλλά έγιναν αντιληπτοί και ακινητοποιήθηκαν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Παλλήνης , οι συλληφθέντες είχαν συστήσει σπείρα και το τελευταίο δίμηνο είχαν διαπράξει δεκαπέντε (15) διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην Παλλήνη, το Γέρακα, τα Γλυκά Νερά και την Πεντέλη αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα και τιμαλφή.

Oι προστάτες της Ζακύνθου

Πυροβόλησαν Αυστραλό επιχειρηματία
 
Τα Ντοκουμέντα
 
 
Την υπόθεση με το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, χειρίστηκε εξ αρχής ο Ταξίαρχος Μαρτίνης που την ημέρα του πυροβολισμού έσπευσε από την Κέρκυρα στον Λαγανά
Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου επιχειρηματία, υπηκόου Αυστραλίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της 28.07.2014, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, κατά την οποία τρία άτομα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν με ρόπαλο, ενώ ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο μια φορά στο πόδι.
Υπενθυμίζεται ότι την 28.07.2014 είχε συλληφθεί ένας αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ είχε ταυτοποιηθεί και ένας 47χρονος ημεδαπός, που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στην υπόθεση. Από την έρευνα που διενεργήθηκε στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ρόπαλο, με το οποίο οι δράστες χτύπησαν τον 36χρονο επιχειρηματία, μία κουκούλα full - face και μία μπλούζα.

Ναρκωτικά και χρήμα

Τα Κατασχεμένα
 
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας Πέλλας,  εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 50 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιόγονων ουσιών και της νομοθεσίας περί όπλων.
Η δράση του προαναφερόμενου αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη τριών ατόμων την 28.08.2014 στη Θεσσαλονίκη .
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας πέτυχαν την Παρασκευή το απόγευμα, τη σύλληψη τριών ημεδαπών ηλικίας 48, 43 και 46 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 50χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητούνταν, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της νομοθεσίας περί όπλων.

29/8/14

Παιδί μου ...

Για που το ΄βαλες!

Το άγνωστο «παιχνίδι χρόνου» με τον ληστή του Διστόμου

 

Το άγνωστο «παιχνίδι χρόνου» με τον ληστή του Διστόμου
Λιμενικοί  ελέγχουν την παραλία Ποταμοί, από την οποία οι τρεις ληστές διέφυγαν με φουσκωτό
 
Ενα «παιχνίδι χρόνου» λίγων ημερών και μια μικρή καθυστέρηση σε μια έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. το καλοκαίρι του 2007 επέτρεψαν στον 44χρονο ποινικό Σπύρο Χριστοδούλουνα έχει τα τελευταία χρόνια ελευθερία δράσης, να προσκολληθεί στον συνομήλικό του αντιεξουσιαστή Νίκο Μαζιώτη και να ενταχθεί στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2007 αποκαλύπτουν ταυτόχρονα την αλλόκοτη - αστάθμητη συμπεριφορά του συνεργού του Μαζιώτη ο οποίος τότε δημιούργησε πρωτοφανές επεισόδιο στο Ναύπλιο. 

Και οι 2 σεσημασμένοι



Σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά ήταν, σύμφωνα με την Aστυνομία, οι δύο δράστες της ληστείας σε κατάστημα εμπορίας κρεάτων το βράδυ της Πέμπτης στον Κολωνό. 

Η ληστεία κατέληξε σε ένοπλη συμπλοκή, κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας από τους ληστές, ηλικίας 34 ετών, ενώ συνελήφθη ο 31χρονος συνεργός του.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες πηγές, το κατάστημα ήταν υπό αστυνομική επιτήρηση, επειδή την τελευταία εβδομάδα είχαν γίνει άλλες δύο ένοπλες ληστείες. Για τον λόγο αυτό παρακολουθούνταν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, με πολιτικά, κάτι που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εφαρμόζεται σε ειδικές περιπτώσεις παρακολούθησης στόχων.

Δηλώστε τα ...

 
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της προώθησης νομοθετικών ρυθμίσεων που στοχεύουν στη διευκόλυνση των πολιτών, επισημαίνει στους κατόχους κυνηγετικών όπλων, τις νέες ευνοϊκές διατάξεις που αφορούν στην έκδοση και ανανέωση των αδειών τους.
Οι ρυθμίσεις αυτές αποσκοπούν στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος που ταλάνιζε καθημερινά τους πολίτες και απασχολούσε έντονα τις αστυνομικές Αρχές. Ειδικότερα, οι νέες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τα εξής :

Ο νεκρός ληστής

Kολωνός



Αιματηρή συμπλοκή  λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ στον Κολωνό. Δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ κρεάτων Ανδριόπουλος και ζήτησαν τις εισπράξεις. 

Στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες. Κλιμάκιο της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσε στην περιοχή, αντιλήφθηκε τη ληστεία με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν πυροβολισμοί.

Χώρεσαν και οι "31"

Τίποτα δεν άλλαξε ...
Η κατασχεμένη κλούβα
 
Συνελήφθη χθες (28-8-2014) το πρωί, σε Επαρχιακή Οδό της Ορεστιάδας, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας , 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τριάντα ένα (31) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 21χρονο να μεταφέρει με ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, παράνομα στην ενδοχώρα, τριάντα ένα (31) μη νόμιμους μετανάστες.

Ο "Ποπάι" του Εσκομπάρ

Ελεύθερος με ... συμφωνία


Ο επικεφαλής των πληρωμένων δολοφόνων, που χρησιμοποιούσε ο μεγαλέμπορος ναρκωτικών της Κολομβίας Πάμπλο Εσκομπάρ, αφέθηκε ελεύθερος χθες, αφού βοήθησε τις Αρχές να καταδικάσουν έναν πρώην υπουργό Δικαιοσύνης της χώρας.

28/8/14

Στις 400.000 € πήγε η ληστεία

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Σπυρίδωνα του Αθανασίου και της Βενετίας, γεν. 14.03.1970

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας και προανάκρισης, την οποία διεξάγει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε η συμμετοχή των παραπάνω ατόμων σε ληστεία υποκαταστήματος τράπεζας, πριν από μία εβδομάδα περίπου, στην Παραλία Διστόμου Βοιωτίας.

Ο "Καρφάκιας" ...

Βοήθησε στην 1η απόδραση με ελικόπτερο τον Παλαιοκώστα
  • ΔΡΑΒΙΛΑ Σπυρίδωνα του Χαραλάμπους και της Κονδύλως, γεν. 21.07.1981.

Iδού ο Πετρακάκος

 
ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΥ Γεώργιου, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. 08.05.1979.
 
 

... Διαβολική σκέψη


H Ferrari  του στη μάντρα


Πρωταγωνιστής σε μια απίστευτη υπόθεση ο βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης που πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας να δηλώσει απώλεια των πινακίδων του πανάκριβου σπορ αυτοκινήτου και κατέληξε να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης. 
Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν ο λογιστής του γνωστού τραγουδιστή επισκέφθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας  που διοικεί ο Κώστας Μρκόπουλος και κατήγγειλε την απώλεια των πινακίδων της πανάκριβης Ferrari που ο τραγουδιστής σύμφωνα με πληροφορίες είχε στο όνομά της εταιρείας του.

... Δεν απολογούνται

Την άρνησή τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία της απολογίας, δήλωσαν σήμερα στο δικαστήριο δέκα εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Στη δίκη, που είναι η τρίτη κατά σειρά και βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία, δεν ανεγνώσθη καν το σχετικό κείμενο που έχει αναρτηθεί από τις 26 Αυγούστου σε οικεία ιδεολογικά ιστοσελίδα.

Τα γυρίζει για την κόκκινη Ferrari του

Ο Αστυνόμος Μαρκόπουλος τον ξεσκέπασε

Για παρανόηση κάνει λόγο σε ανακοινώσή του ο δικηγόρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη σχετικά με την ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις Αρχές που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον δημοφιλή τραγουδιστή, για την υπόθεση της ψευδούς δήλωσης κλοπής των πινακίδων του πολυτελούς αυτοκινήτου του.
O τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο λογιστής του συνελήφθησαν για ψευδή καταμήνυση συνελήφθησαν, καθώς είχαν δηλώσει κλοπή πινακίδων μιας Φεράρι, η οποία βρέθηκε τελικά σε έκθεση αυτοκινήτων.

Ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται να είχε αποκτήσει το πολυτελές αυτοκίνητο το 2008 χωρίς όμως να το αποπληρώσει. Προχθές, ο λογιστής του κ. Χατζηγιάννη έκανε δήλωση κλοπής ισχυριζόμενος ότι, ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, άγνωστοι έκλεψαν τις πινακίδες του. Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ όμως Κώστας Μαρκόπουλος,

Δυο γαϊδουριών άχυρα

Δυσφορία στην Κατεχάκη για την Ασφάλεια Αττικής που παραμένει ακέφαλη ...

Τρεις ημέρες προσπαθούν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες των ληστών στο Δίστομο αλλά δεν τα 'χουν καταφέρει ακόμη  στην Ασφάλεια Αττικής. Στην Κατεχάκη προβάλεται ως  δικαιολογία η εμπλοκή και της Αντιτρομοκρατικής που έτσι κι αλλιώς τους βολεύει .

Βόσνιοι μισθοφόροι στη Συρία


Είκοσι Βόσνιοι νεκροί σε ένοπλες συρράξεις στη Συρία
Πηγή: REUTERS/Ronen Zvulun
 Πληροφορίες για πολίτες της χώρας που πολεμούν ως εθελοντές σε ένοπλες συρράξεις στο εξωτερικό συλλέγει η αστυνομία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, όπως αναφέρει σε χθεσινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Dnevni Avaz του Σαράγεβο.

Επικαλούμενη πηγές από τη βοσνιακή υπηρεσία πληροφοριών, η εφημερίδα γράφει ότι περίπου 150 πολίτες από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη μάχονται αυτή τη στιγμή στο πλευρό ισλαμιστικών ομάδων στο Ιράκ και τη Συρία. 

... Ψείρισε 31χρονη

Εντοπίστηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (27-08-2014), στην Καλαμαριά, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 32χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Προηγήθηκε μηνυτήρια αναφορά 31χρονης ημεδαπής γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, πρωινές ώρες της 26-08-2014, η συλληφθείσα επισκέφθηκε την οικία της στην περιοχή της Καλαμαριάς, ως φιλικό της πρόσωπο και δίχως να γίνει αντιληπτή, αφαίρεσε 500 ευρώ, που βρισκόταν επιμελώς κρυμμένα σε σημείο του σπιτιού.

Άγγιγμα ψυχής ...

Ο πιο πιστός φίλος


Κωλοτούμπες ...

Κλείνουν το 1 στα 3 Αστυνομικά Τμήματα
Για να βγουν τάχα περισσότεροι αστυνομικοί  [απ' αυτούς που δεν υπάρχουν] στο δρόμο


 

Πάλι τα ίδια και τα ίδια

Αστυνομικοί σε περιπολία στο κέντρο της Αθήνας. Σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας σκηνές σαν κι αυτές σπανίζουν, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμοι άνδρες δεδομένου ότι απασχολούνται στη φύλαξη προσώπων ή κτιρίων

Περιπέτεια για Λυδάκη


Άλλη μια ...
Τραυματίας ο Μανώλης Λιδάκης προσπαθώντας να σώσει τον σκύλο του
Η τελευταία αστυνομική περιπέτεια ήταν κάπου εκεί κοντά στο Κάστρο Βοιωτίας με μια αναπάντεχη σύλληψη  τον Νοέμβριο του 2009 για ουσίες ...
Καλαμάτα 
Ο τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης τραυματίστηκε για να σώσει το σκύλο του, όταν έπιασε φωτιά το αυτοκίνητό του στην Τσακώνα. Ο γνωστός τραγουδιστής ερχόταν στην Κυπαρισσία για διακοπές και όπως οδηγούσε είδε ότι από τη μηχανή του αυτοκινήτου άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.

Βρήκαν ψύλλο στα άχυρα

Ο ληστής χρησιμοποίησε το Η/Υ
 
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που διοικεί ο Μάνος Σφακιανάκης [φωτο], εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή ενός 28χρονου ομογενούς από τη Γεωργία, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία τακτικής διαδικασίας.
Συγκεκριμένα, στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ημεδαπής σε περιοχή της Αθήνας, απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας (29.000) ευρώ, έναν φορητό Η/Υ, έναν υπολογιστή ταμπλέτα (IPAD) και μία φωτογραφική μηχανή.

Με λαθραία στα Εξάρχεια

 Τα 28.350 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
 
 
Διαμέρισμα-αποθηκευτικός χώρος, με μεγάλο αριθμό πακέτων λαθραίων τσιγάρων, εντοπίσθηκε  από αστυνομικούς των Ομάδων Παρεμπορίου, στα Εξάρχεια και συνελήφθη ο 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, ιδιοκτήτης.

Ζωοκλέφτες με οπλοστάσιο

 Κρήτη: Πατέρας και γιος
Τα Ντοκουμέντα
 
 
Συνελήφθησαν (27.08.2014) το πρωί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεγάλης Βρύσης του Δήμου Γόρτυνος Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 20 ετών (πατέρας και γιος) για παράβαση του Ν. περί ζωοκλοπής και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής και της ζωοκλοπής, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σήμερα 27.08.2014, στην ευρύτερη περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Μεγάλης Βρύσης του Δήμου Γόρτυνος, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών.
Κατά τη διάρκεια των συντονισμένων ελέγχων πραγματοποιήθηκε έρευνα, σε οικία και σε ποιμνιοστάσιο 54χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω, τα οποία κατείχε παράνομα με τον 20χρονο γιο του.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν :

Για την κακοποίηση των ζώων

Πρωτοβουλία Κικίλια
Στο πλαίσιο της Νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, για την αυστηροποίηση των ποινών που επιβάλλονται σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώων και καθορίζονται από τον νόμο 4235/2014 (Α΄32), με εντολή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, εκδόθηκαν επικαιροποιημένες σαφείς οδηγίες και κατευθύνσεις, προς όλες τις Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, οι οποίες αφορούν στην κατάλληλη διαχείριση και αντιμετώπιση του θέματος της προστασίας των ζώων.

Ήθελαν και κλάδο προστασίας συνόρων

... Αβέρτα οι λαθρομετανάστες
 
Συνελήφθη  βράδυ, στο Ορφάνι Καβάλας, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης και εμπεριστατωμένων ερευνών, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά 36 μη νομίμων μεταναστών, υπηκόων Συρίας, στο εσωτερικό της χώρας. Η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, οι οποίοι δεν εντοπίσθηκαν και αναζητούνται.
Στην επιχείρηση και τις έρευνες, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας, του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, καθώς επίσης και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.

27/8/14

Έρχονται τιμωρίες

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας με επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου ζήτησε τη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας σχετικά με την περαιτέρω αυστηροποίηση των ποινών που επιβάλλονται σε περιπτώσεις κακοποίησης ζώων και καθορίζονται από τον νόμο 4235/2014 (Α΄32), δεδομένου ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται αύξηση των περιστατικών κακοποίησης και έλλειψης της απαιτούμενης φροντίδας των ζώων.
Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας ζήτησε από τον κ. Αθανασίου, οι παραβάτες να τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο (2) ετών και χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000) έως είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ.

Συσκέφθηκαν για αναβολικά

 
 
Με πρωτοβουλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σύσκεψη για το ζήτημα της καταπολέμησης της παράνομης εισαγωγής και διακίνησης αναβολικών ουσιών.
Στη σύσκεψη μετείχαν ο Υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.Δ.Ο.Ε. κ. Στυλιανός Στασινόπουλος, καθώς και ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Αλκιβιάδης Τζοΐτης

... Δύσκολη απόφαση


Τα βέλη της Ένωσης Αξιωματικών αφορούν την ΑΔ Ιωαννίνων στην οποία διοικητής ξανατοποθετήθηκε ο κ. Παπιγκιώτης.  Οι υπηρεσίες του με τα νέα δεδομένα ... διαμελίζονται από προσωπικό. Για τους 10 του Αστυνομικού Σταθμού Τροχαίας Μετσόβου τι σκοπεύει να κάνει ή μήπως δεν θέλει να δυσαρεστήσει τον φίλο του περιφερειάρχη; Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, πρόκειται για δυο ξεχωριστούς θεσμούς που