12/7/14

Πάνε στους Αδιάφθορους

 

Καθ' οδόν για τις Εσωτερικές Υποθέσεις βρίσκεται ο Γιώργος Καστάνης που μετακινείται από τη Δίωξη Ναρκωτικών λόγω βαθμού και προαγωγής. Όπως έχουμε ξαναγράψει όμως, βγαίνει το φύλλο πορείας και για τον Σταυρόπουλο που φεύγει από το ΥΔΕΖΙ και πιάνει τον ανήφορο για την Κηφισίας όπου και στεγάζονται οι Αδιάφθοροι που

Απών ο καταλληλότερος όλων

Οι άλλοι στην Κατεχάκη και ο "Ράμπο" στο Ντουμπάϊ

Από τους πρώην ένστολους, ο μόνος ενεργός λόγω DEA. Το σχόλιο σαφώς και δεν αφορά τον

Είμαστε μια ωραία παρέα ...

Ο Λευτέρης ο Βασίλης και τ' άλλα παιδιά

Το «NOOR ONE» τους ένωσε

Συμβούλιο Αποστράτων για τους τόνους ηρωίνης
Το Συμβούλιο επανασυστάθηκε όπως προανήγγειλε ο υπουργός μετά την αποκάλυψη της Αμερικανικής DEA και του ένδοξου Λιμενικού Σώματος που εντόπισαν 2.5 περίπου τόνους στο δεξαμενόπλοιο «NOOR ONE»
 
 
 
Με πρόταση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια συγκροτείται στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη συμβουλευτική Ομάδα εργασίας, υπό τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο.
Η συμβουλευτική Ομάδα, η οποία αποτελείται από Επίτιμους Αρχηγούς και Υπαρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας, θα παρέχει συμβουλευτικό έργο στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Αρχικά η συμβουλευτική ομάδα συγκροτείται από τους Επίτιμους Αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας, που διετέλεσαν Αρχηγοί του Σώματος από το 2006 έως και το 2014. Επίσης συμμετέχουν και Επίτιμοι Υπαρχηγοί, ενώ θα ενισχυθεί και με άλλους ανώτατους Αξιωματικούς.

Και άλλη πτυχή στα φορτία

 

Ψάχνουν εταιρεία-φάντασμα στο Ντουμπάι για το φορτίο ηρωίνης
Μέρος του φορτίου 2,1 τόνων ηρωίνης που κατασχέθηκε σε Κορωπί, Φιλοθέη και στο πλοίο «Noor One»
 
Η υπόθεση μίας εταιρείας-«φάντασμα» που συστήθηκε το 2013 στο Ντουμπάι και για την οποία υπάρχουν υπόνοιες «ύποπτων χρηματοδοτήσεων», η περίπτωση βύθισης του μικρού δεξαμενόπλοιου ελληνικών συμφερόντων «Καλλιστώ» στην περιοχή του Σουέζ τον Φεβρουάριο του 2014 που φέρεται να μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών αλλά και η έρευνα του Λιμενικού και της DEA στο Βέλγιο και την Ολλανδία όπου φέρεται να εντοπίσθηκαν οι οργανωτές του καρτέλ αποτελούν ορισμένες από τις πέντε σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor One» που αποκαλύφθηκε πριν από έναν μήνα.

Βρέθηκε ο φονιάς του νυχτοφύλακα

Ο δολοφόνος έχτιζε σπίτι και του έλειπαν τα υλικά
 
Συνελήφθη χθες (11-7-2014) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας του 49χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα τις νυχτερινές ώρες της 8/9-7-2014, έξω από επιχείρηση οικοδομικών υλικών σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης. 
Πρόκειται για 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην ανθρωποκτονία, στο πλαίσιο της συστηματικής έρευνας των αστυνομικών, που οδήγησε στη σύλληψη του, με Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από την κα. Ανακρίτρια Ροδόπης.

Λήστεψαν 8οχρονη

Τα σύνεργα
 
Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (11-07-2014) το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 29 ετών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στη Λάρισα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας, της αντίστασης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ ο ένας από τους δράστες προσέγγισε την 80χρονη ημεδαπή και αφαίρεσε βιαίως από το λαιμό της μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν.

Ο Αστυφύλακας έσπρωχνε ναρκωτικά

Στα κρατητήρια
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος 42χρονου Αστυφύλακα, που υπηρετούσε σε Υπηρεσία της Αττικής, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και διακεκριμένες περιπτώσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, σε βαθμό κακουργήματος.
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλα δυο άτομα (αλλοδαποί) και συγκεκριμένα ένας 31χρονος υπήκοος Μαρόκο και ένας 20χρονος υπήκοος Νιγηρίας, οι οποίοι κρατούνται - για άλλα αδικήματα - στην Υπηρεσία που υπηρετούσε ο συλληφθείς Αστυφύλακας.

... Ποντικοπαγίδες για τον "Σήφη"



Έσπειρε δέντρα στην αυλή του


 Aγρίνιο

 Τα Ντοκουμέντα




Συνελήφθη πρωί στον Άγιο Θωμά Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας ακόμα καλλιεργητής ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ημεδαπό άνδρα, ηλικίας 54 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αδέλφια δολοφόνοι

Άγιος Παντελεήμονας
 
Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 56χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 25-9-2013, εντός διαμερίσματος, όπου διέμενε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Όπως διακριβώθηκε δράστες είναι τρείς (3) υπήκοοι Γεωργίας, δύο (2) άνδρες, ηλικίας 31 και 34 ετών και μία (1) γυναίκα ηλικίας 32 ετών, αδελφή του 31χρονου. Ο ένας από τους δράστες (34χρονος) κρατείται ήδη στο Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ενώ οι άλλοι δυο αναζητούνται.

Υγραέριο Top ...

Τα Κατασχεμένα

 
Μετά από συντονισμένη και μεθοδικά σχεδιασμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομίας και Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν στις 08-07-2014 τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης προμήθειας, εμφιάλωσης, αποθήκευσης και διακίνησης φιαλών υγραερίου, επώνυμων εταιρειών.
Ειδικότερα, μετά από ενδελεχείς έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση προανακριτικού υλικού από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, διαπιστώθηκε ότι στο Κορωπί Αττικής λειτουργούσε παράνομα υπαίθρια εγκατάσταση, η οποία χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενες άδειες λειτουργίας, αποθήκευσης και διανομής, προέβαινε σε προμήθεια, εμφιάλωση, και αποθήκευση φιαλών υγραερίου, τις οποίες διακινούσε σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

Εδώ Σαμοθράκη

Η φούντα


Με LSD ή λυσεργίδιον

Τα Κατασχεμένα
 
Από τις Λιμενικές Αρχές Μυτιλήνης, Κέρκυρας, Χανίων, Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης κατά το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου έως και 09 Ιουλίου 2014 εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι έξι γραμμάρια και τριάντα έξι δέκατα (26,36) φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, οχτώ γραμμάρια και πενήντα επτά δέκατα (8,57) κατεργασμένης κάνναβης, ένα (01) αυτοσχέδιο τσιγάρο με αποσπάσματα κάνναβης βάρους 0,94 γρ., τρία (03) δισκία LEXOTANIL των 1,5 mg,είκοσι πέντε (25) δισκία HIPNOSTEDON και δέκα (10) χαρτάκια διαστάσεων 0,8 επί 0,8 εκ. εμποτισμένα με LSD (λυσεργίδιον).

11/7/14

Στο κόκπιτ οι 2 υπουργοί


Με τους ήρωες της αεροπυρόσβεσης

 
 
 
 
 
 
 
Την βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα επισκέφθηκαν σήμερα (11/07/2014) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας. Τους δύο Υπουργούς συνόδευσαν ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου. Οι δύο Υπουργοί επιθεώρησαν την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, τη Μοίρα Συντήρησης Αεροσκαφών, το κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης και συναντήθηκαν με τα πληρώματα των αεροσκαφών.

Το σημείο του ναυαγίου

Το Ντοκουμέντο
 
Σε επιχείρηση διάσωσης δεκατριών (13) παράνομων μεταναστών και ανάσυρσης δύο (02) σορών προέβη μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της ν.Σάμου.
Ειδικότερα, ιστιοφόρο σκάφος το οποίο έπλεε στην περιοχή, εντόπισε και περισυνέλεξε δύο (02) μετανάστες, έντεκα (11) ν.μ. βορειοδυτικά της νήσου Σάμου και ενημέρωσε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ).

Η σοδειά του Χαλκιδιώτη


Η πατέντα ...

Χαλκίδα

Έκανε και εξαέρωση στα δέντρα

ξ

Δωμάτιο με θέα την υδροπονική

Χαλκίδα: Τα Ντοκουμέντα

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εγκατεστημένο σε δωμάτιο υπογείου οικίας, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.
Συνελήφθη, χθες (10-07-2014) το μεσημέρι, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην οικία του 37χρονου, όπου διαπίστωσαν ότι ο συλληφθείς είχε μετατρέψει δωμάτιο αυτής σε εργαστήριο παραγωγής κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας.

Εκβίαζε γιατρό

 
Συνελήφθη προχθές (9-7-2014) το πρωί, στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 60χρονη ημεδαπή για εκβίαση σε βάρος 60χρονου ημεδαπού ιατρού.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 60χρονος ιατρός παρείχε τις ιατρικές του υπηρεσίες στην 60χρονη για μεγάλη χρονική περίοδο. Μετά από θεραπεία που δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο 60χρονος της συνέστησε να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό. Το Μάρτιο του 2014, η 60χρονη επικοινώνησε εκ νέου με τον καταγγέλλοντα ενημερώνοντάς τον, ότι απέτυχε και η νέα θεραπεία της και απαίτησε εκβιαστικά να της καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ ως αποζημίωση, ώστε να μην τον συκοφαντήσει στα μέσα ενημέρωσης ως υπαίτιο για την κατάστασή της.

Καθ' οδόν για τον Κορυδαλλό

Τον έστειλαν ... ξυπόλυτο στα αγκάθια
Κάποιοι δεν ήθελαν τον Παύλο Σαράκη και το νομικό του επιτελείο ως υπερασπιστή του Κασιδιάρη. Τουλάχιστον έτσι τους βόλευε  ...
Στον δρόμο για τον Κορυδαλλό, μόλις που διακρίνεται ο Βουλευτής που τώρα θα τον "φάει" το μαύρο σκοτάδι.

... Έκανε τον Κονγκολέζο

Πρόκειται για τον ΓΚΑΣΗ Ιωάννη του Ανδρέα, γεν. 07-09-1955, στο Κονγκό


 


Aπατεώνας με πολλά πρόσωπα





Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 59χρονου ημεδαπού, ο οποίος από το Δεκέμβριο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014, εντόπιζε από αγγελίες διαμερίσματα προς μίσθωση, παρουσιάζονταν στους εκμισθωτές ως υποψήφιος μισθωτής – επικαλούμενος πολλές φορές ότι δήθεν είναι δικαστικός λειτουργός - καταφέρνοντας έτσι να τους αποσπά τα κλειδιά, χωρίς να καταβάλει κάποια προκαταβολή, ενώ στη συνέχεια εντόπιζε υποψήφιους μισθωτές, στους οποίους παρουσιάζονταν ως δήθεν ιδιοκτήτης -εκμισθωτής των διαμερισμάτων και τους αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά, ως προκαταβολή μισθωμάτων.