14/6/14

Αμαρτία ...

Να χτυπούν καθαρίστριες
10386827_4328379462916_2681230793419028095_n

Τους πήρε φαλάγγι ...

O Tzon Raxovitsas ... έφθασε στο  Μουντιάλ

Στα πάνω του ο ΥΕΝ

Επιτυχία πολλών κιλών ...


 

Παρασκευή και 13 ...

Χθες
Γι αυτό και η ζυγαριά έγειρε με το Λιμενικό Σώμα
 

Παραπληγικός ο Τούρκος μεγαλέμπορος



“Τον πο@@ο μας πήραν χαμπάρι... θα μας πιάσουν". Αυτό το μήνυμα που βρέθηκε στο κινητό του 15χρονου γιου του 44χρονου εφοπλιστή, που φέρεται να έπαιζε κεντρικό ρόλο στο πολυδαίδαλο και διεθνές κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης από το Αφγανιστάν, στάθηκε η αιτία να συλληφθεί ο ανήλικος και σήμερα το απόγευμα να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Εισαγγελέα.
Μέσα στη βίλα της Φιλοθέης βρέθηκαν και συνελήφθησαν όχι μόνο η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή και κόρη γνωστού Έλληνα εμπόρου διαμαντιών, αλλά και η μητέρα της καθώς και από το δικό της κινητό, φέρεται να είχαν 'φύγει" μηνύματα προς τα μέλη του κυκλώματος, ενώ παράλληλα φέρεται να έγιναν ακόμα και τηλεφωνήματα σε άτομα στο Αφγανιστάν και στο Ιράν.
Το ερώτημα που τίθεται όμως εκ νέου είναι το εξής: Η γυναίκα γνώριζε ότι από το κινητό της τηλέφωνο είχαν πραγματοποιηθεί συνεννοήσεις με το κύκλωμα ή τελούσε εν αγνοία των ενεργειών του πρώην γαμπρού της, ο οποίος δηλώνει εφοπλιστής με τέσσερα τάνκερ στο Ντουμπάι;

Μάζευε αρχαία ο Λαμιώτης

Λες και ήταν ελιές ...
 
 
 

 
Συνελήφθη, χθες (13-06-2014) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, ένας 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «Περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και Εν Γένει Της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, τόσο στην οικία του 59χρονου, όσο και στην πατρική του οικία, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος κινητών μνημείων, τα οποία αποτελούν ¨κομμάτια¨ της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, όπως όστρακα, τμήματα λίθινων και πήλινων εργαλείων, καθώς και τμήματα πήλινων ειδωλίων.
Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν:

Αθίγγανοι έσπρωχναν ηρωίνη στην Καλαμάτα

Τα Κατασχεμένα
 
Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.
Για την υπόθεση αυτή, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Καλαμάτας Μεσσηνίας, αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί ΡΟΜΑ, τέσσερις άνδρες ηλικίας 24, 32, 58 και 61 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία 60χρονη, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Βρέθηκαν οι δολοφόνοι στην Έδεσσα

 
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 83χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 31.05.2014 στο Γαρέφιο Πέλλας .
Συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Έδεσσας, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 28, 16 και 17 ετών, οι οποίοι είχαν αρχικά συλληφθεί την 11.06.2014 για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Όπως προέκυψε από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι μεσημβρινές ώρες της 31.05.2014 στο Γαρέφιο Πέλλας, εισήλθαν στην οικία του 83χρονου και αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του ανωτέρω στην οικία, του έδεσαν τα χέρια με καλώδιο και τον φίμωσαν.

Πολύ ατυχής συγκυρία

Και για το νέο υπουργό
Το ξανατονίζουμε ο Βασίλης Κικίλιας είναι πολύ καλό παιδί αλλά οι Στρατηγοί στην Αστυνομία θέλουν τρέξιμο, καθώς δεν πρόκειται για Στρατιωτικό Σώμα και τα ... λουριά χαλαρώνουν πολύ  εύκολα
Την ώρα που τα Κομάντα του Λιμενικού Σώματος καταμετρούσαν τον 1 τόνο και τα 133,420 κιλά  ηρωίνης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρέδιδε σπαθιά ως όφειλε κατά τη διάρκεια μιας εξίσου σπουδαίας τελετής που έχει ως στόχο την επιπλέον νομική κ.α μόρφωση των νέων Αξιωματικών.

1.133,420 κιλά ηρωίνης εσείς!

Ορκωμοσία εμείς ...


Aυτό κι αν είναι "έκτακτο" ... Το Λιμενικό χθες εντόπισε την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που κατασχέθηκε ποτέ στη στεριά και ο κ. Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Δημήτρης Τσακνάκης, πήγε το νέο υπουργό στην Αμυγδαλέζα με σύσσωμη την υπόλοιπη ηγεσία και με την  

Και οι "76" ήταν υπέροχοι

Ορκωμοσία
 

 
 
 
Τελετή ορκωμοσία νέων Υπαστυνόμων Β’, αποφοίτων των Τμημάτων Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί, στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, σε Αθήνα και Βέροια.
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, μαζί με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότη Μυταράκη, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, επέδωσαν τα ξίφη σε εβδομήντα έξι (76) νέους Υπαστυνόμους Β’, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής, στην Αμυγδαλέζα Αττικής.
Στην δοξολογία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης - Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος Κιούλος.
Τη τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους, οι Βουλευτές Νομού Αττικής κ.κ. Γεωργία Μαρτίνου και Βασίλειος Οικονόμου, ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αθανάσιος Ακριτίδης, ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γεώργιος Φούντας και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης Κασσαβός.

Μεγάλος παίκτης

Τους έκανε να παραμιλάνε ...

Εδώ DEA ...

Ηρωίνη γραμμαρίων στη Βέροια

Τα Κατασχεμένα
 
Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 35, 36, 65 και 39 ετών, για τις κατά περίπτωση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, της παράνομης οπλοκατοχής και της αντίστασης.
Ειδικότερα, στη Βέροια Ημαθίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έρευνα του καταστήματος του 39χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:

13/6/14

Είχε σκοτωθεί και ο γιος του

Ο εφοπλιστής με την ηρωίνη πριν 2 χρόνια είχε χάσει στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης τον μεγαλύτερο γιο του σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε το παιδί. Τον μικρότερο γιο του τον έκανε τσιλιαδόρο

Ο πατέρας του εφοπλιστή είχε δολοφονηθεί

Τραγικό θάνατο μετά από άγριο ξυλοδαρμό βρήκε στις 2-3-2009  τη νύχτα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου μεταφέρθηκε, ο 63χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Γιαννουσάκης, πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας Αλέκας Κανελλίδου. Ο άτυχος άνδρας που είναι πατέρας του ναρκωβαρόνου που πιάστηκε στη Φιλοθέη, βρισκόταν στο κλαμπ ιδιοκτησίας του με τη επωνυμία «Mike’s Irish Bar» (στη διασταύρωση των οδών Σινώπης 6 και Εβρου στους Αμπελοκήπους, πίσω από τον πύργο Αθηνών) όταν μπήκε, λίγο πριν από τις 10.00 το βράδυ, και κάθισε μαζί του ένας  26χρονος, γνωστός στους κύκλους της νύχτας ως μέλος ομάδας μπράβων.

Θανατηφόρα παρεξήγηση

 
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών Υπηρεσιών Τάξης Ηλείας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, υπόθεση εκτροπής επιβατηγού αυτοκίνητου σε αρδευτικό αυλάκι που έγινε χθες (12-6-2014) τα ξημερώματα, στο 4Ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ανδραβίδας – Κυλλήνης και είχε ως συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό ενός 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας και τον τραυματισμό ενός 35χρονου ομοεθνή του.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (12-6-2014) αργά το βράδυ, στον Πύργο, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 58, 55 και 48 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της θανατηφόρας βλάβη, της βαριάς σωματικής βλάβης και της ψευδορκίας.

Καμαρωτός ο λύκος-ανιχνευτής


Και η γυναίκα του πλοιοκτήτη στο κόλπο

Δικαστήρια Πειραιά

Το φοβερό βίντεο



Παγκόσμια επιτυχία

Παγκόσμια επιτυχία του Λ.Σ

Πολύ πράμα ...

Σε σακιά ...

Με το τζιπ Mercedes του εφοπλιστή

Από τη Βίλα του στη Φιλοθέη στην αποθήκη στο Κορωπί

Πολλά τα κιλά ...

Τα Κομάντα του Λιμενικού Σώματος
Επιτυχής επιχείρηση εντοπισμού μεγάλης ποσότητας ηρωίνης και εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών
Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες χθες, ευρείας κλίμακας επιχείρηση από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και κατάσχεση ενός τόνου, εκατόν τριάντα τριών κιλών και τετρακοσίων είκοσι γραμμαρίων(1.133,420 κιλά) ηρωίνης, καθώς και τη σύλληψη μελών οργάνωσης παράνομης διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Ο νέος Μπιν Λάντεν

ISIS: Ποιος είναι ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι
Από τη Συρία στο Ιράκ στο όνομα του τζιχάντ: ο 43χρονος ηγέτης της ISIS, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.
 
Η οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος τού Ιράκ και του Λεβάντε («ISIS» - όπου με τον όρο Λεβάντε εννοείται η Συρία) είναι τόσο σκληροπυρηνική και χρησιμοποιεί τόσο βίαιες κι ακραίες μεθόδους ώστε αποκηρύχθηκε ακόμη κι από την «μαμά» Αλ Κάιντα! Η συγκεκριμένη ομάδα των ένοπλων τζιχαντιστών δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2013 από τον Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι απόγονος του προφήτη Μωάμεθ, κι ήταν από τους πρώτους που υποστήριξαν ανοιχτά τον Αμπού Μουσάμπ Αλ Ζαρκάουι, εκ των ηγετικών μορφών της Αλ Κάιντα στο Ιράκ.

Ο καταζητούμενος Βαρόνος

Ηρωίνη σε ασετόν

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Αλβανοί με τον σεσημασμένο  Gëzim Çela που άφησαν ελεύθερο πριν λίγο καιρό ενώ τώρα αποκαλύφθηκε πως στο σπίτι του έξω από τα Τίρανα είχε ολόκληρο εργαστληριο ηρωίνης σε μπουκάλια ασετόν.

Οι μεταλλικές απολήξεις

 

Πειθαρχικό έλεγχο θα περάσει ο αστυνομικός που χτύπησε πισώπλατα καθαρίστρια του ΥΠΟΙΚ, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα γάντια που φορούσε δεν αποτελούν εξάρτημα σχολής.
 Όπως . Σ
ύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, το γάντι δεν φέρει μεταλλικές απολήξεις αλλά κοκάλινες. «Σχετικά με φωτογραφία που μεταδίδεται σε διάφορα ΜΜΕ και εμφανίζει αστυνομικό να φέρει γάντι με μεταλλικές απολήξεις, διευκρινίζεται ότι από την έρευνα που έγινε διακριβώθηκε ότι πρόκειται για γάντι με ελαστικές κοκάλινες απολήξεις, που κυκλοφορεί στο εμπόριο για αναβάτες μοτοσικλετών.

Άρχισαν τα όργανα ...

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπάει πόλεμος μεταξύ εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας. Είναι όμως ασυνήθιστο σε ένα διήμερο να υπάρχουν τρεις ανακοινώσεις δικαστικών Ενώσεων εναντίον διατάξεων του υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά, κυρίως, του υπουργείου Οικονομικών, όπως έγινε το διήμερο Τετάρτη - Πέμπτη και αντίστοιχα άλλες δύο απαντήσεις από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης. 


Μάλιστα η υπόθεση αποκτούσε και επικαιρότητα αφού την Πέμπτη αναμενόταν η έκδοση της απόφασης για την τύχη των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, υπόθεση δυσάρεστη, κοινωνικά άδικη και ως εικόνα καθόλου πολιτικά «correct» για μια κυβέρνηση που υπόσχεται περισσότερο ανθρώπινο πρόσωπο μετά τον ανασχηματισμό...

Είναι απορίας άξιο γιατί τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους επέλεξαν να παρέμβουν για τη σύνταξη του νέου Ποινικού Κώδικα, που πρόκειται πράγματι να καταργήσει τον αναχρονιστικό νόμο περί καταχραστών του Δημοσίου του 1950. 

Ο λόγος που αρθρώνουν οι επιστήμονες που έχουν αρθρογραφήσει υπέρ της κατάργησης, δεν είναι φιλολαϊκός είναι όμως σωστός, αν θέλουμε να συνταχθούμε στη λογική του εξορθολογισμού και εξευρωπαϊσμού του Δικαίου. Άλλωστε ο νόμος αυτός ιστορικά «έπιασε» τα μικρά ψάρια, όλοι οι δοσίλογοι - καταχραστές της Κατοχής είναι ελεύθεροι και πολύ πλούσιοι... 

Φυσικά ούτε λόγος για επιστροφή των κλεμμένων. Από την άλλη πλευρά ο νόμος για τον οποίο ξιφουλκούν δικαστές και δικηγόροι δεν έχει ακόμα κατατεθεί για διαβούλευση, αφού θα είναι έτοιμος στα τέλη Ιουνίου από την Επιτροπή Μαρκή. Πρόσφατα, πάντως, η Βουλή ψήφισε ότι η δωροδοκία, ενεργητική και παθητική για πρωθυπουργούς, υπουργούς, περιφερειάρχες και δημάρχους είναι κακούργημα...

Η ανακοίνωση των Διοικητικών Δικαστών από την άλλη πλευρά, που κατακεραυνώνει την πολιτική του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και τη μη εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων (βλέπε καθαρίστριες) δύσκολα μπορεί να αντικρουστεί. Βεβαίως η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόζει τις δικαστικές αποφάσεις και να μην απειλεί με διορθωτικούς νόμους εάν οι αποφάσεις δεν της αρέσουν. Από την άλλη η νομοθετική πρωτοβουλία της ανήκει (βλέπε Μοντεσκιέ και διάκριση των εξουσιών) και αν η κυβερνητική πολιτική δεν συνάδει με το λαϊκό αίσθημα θα «μαυριστεί» στις επόμενες εκλογές. Η ευαισθησία, πάντως, για τις άνεργες καθαρίστριες δεν έφτασε ως το Τμήμα Αναστολών του Αρείου Πάγου, που δικαίωσε το υπουργείο Οικονομικών αφήνοντας στον αέρα τις 397 καθαρίστριες!

Η ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων είναι ακόμα πιο τολμηρή. Αμφισβητεί ευθέως τον πυρήνα των πρόσφατων νομοθετημάτων της κυβέρνησης (ο λόγος για την αλλαγή του 263 του Ποινικού Κώδικα, που «αθωώνει», σύμφωνα με κάποιους, εμπλεκόμενους στην υπόθεση των υποβρυχίων) και «υποθάλπει ευλόγως την υποψία», όπως λένε ότι «εξυπηρετούν σκοπούς κείμενους πέραν της διασφάλισης του Δημοσίου συμφέροντος». 

Εδώ έχουμε πρόβλημα: Αν οι δικαστές έχουν διαπιστώσει ότι μέλη της κυβέρνησης δεν εξυπηρετούν τα καθήκοντά τους και το Δημόσιο συμφέρον, πρέπει να τους ελέγξουν ακόμα και ποινικά. Δεν μπορούν αυτή τη βαρύτατη υποψία να την περιφέρουν με ανακοινώσεις σε τηλεοράσεις έντυπα και ίντερνετ. Οι δικαστές πρέπει και αυτοί να καταλάβουν ότι ο ρόλος τους δεν είναι η άκρατη θεωρητικολογία, αλλά η επί συγκεκριμένου ανάδειξη των απόψεών τους μέσα από τις αποφάσεις τους, αλλά και την εμπειρία τους. 

Ο λόγος τους είναι χρήσιμος όταν δεν υπερβαίνει τα όρια του ρόλου τους. Άλλωστε τα μέτρα επιείκειας για όσους συμβάλλουν στην αποκάλυψη της αλήθειας είναι το ισχυρότερο κίνητρο για όσους εμπλέκονται να μας αποκαλύψουν ποιοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι. Η υπόθεση Κάντα είναι η καλύτερη απόδειξη γι αυτό. Από κοντά και το ταμείο με την επιστροφή των κλεμμένων, που έχει πλέον γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Το υπουργείο Δικαιοσύνης από την άλλη έχει να ακολουθήσει τώρα τον δρόμο, που θα διευκολύνει την διερεύνηση υποθέσεων, που χρόνιζαν επί δεκαετίες στα ανακριτικά γραφεία. Η κυβέρνηση παραβλέποντας το πολιτικό κόστος πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι πρέπει να νομοθετεί όχι ad hoc, δηλαδή όταν προκύπτει το πρόβλημα, αλλά εν ψυχρώ και σε βάθος χρόνου. Και οι δικαστές να συνειδητοποιήσουν ότι καλός δικαστής είναι ο δίκαιος και όχι ο αυστηρός δικαστής...

Της φέρθηκε με το γάντι-σιδηρογροθιά

newego_LARGE_t_1101_54360166

Φοβού τον Υπασπιστή ο "Σπιναλόγκας"


 
 
Ο ... γνωστός άγνωστος "Σπιναλόγκας" αφού διέδιδε πως τάχα ο Μιχελάκης πηγαίνει στην Κατεχάκη, τώρα τα ξαναέβαλε με τον Υπασπιστή του Νίκου Δένδια που παραμένει στη θέση του και επί Βασίλη Κικίλια. Έχει λόγο ο δημοσιογραφίσκος, αφού κάποτε ο Υπασπιστής έκλεισε στη φυλακή τον σωματέμπορο φίλο του. Τώρα ο "Σπιναλόγκας" ... βολιδοσκοπεί  και έχει αρχίσει το γλύψιμο στο νέο υπουργό αφού

Ο Ξηρός ξαναπήγε Συκούριο?

 

«Αποτύπωμα» Ξηρού στη ληστεία του Συκουρίου
Τον Χριστόδουλο Ξηρό ή άλλους αντιεξουσιαστές βλέπει τελικά η ΕΛ.ΑΣ. στη ληστεία στο Συκούριο που διεπράχθη πριν από μία εβδομάδα με λεία περίπου 150.000 ευρώ
 
Σύστημα υποστήριξης του άφαντου πρώην μέλους της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού ή δράση άλλων αντιεξουσιαστών βλέπει τελικά η ΕΛ.ΑΣ. πριν από τη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Συκούριο που διεπράχθη πριν από μία εβδομάδα με λεία περίπου 150.000 ευρώ. Από την ανάλυση των βίντεο απομακρύνεται το ενδεχόμενο η ληστρική επίθεση να είναι έργο του 44χρονου καταζητούμενου «αντάρτη πόλης» Νίκου Μαζιώτη και μελών των οργανώσεων Επαναστατικός Αγώνας και Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών.

Με Rolexάκι ο Mr ΚΕΜΕΑ?

Στο συνέδριο