31/5/14

Οι Κατερινιώτες χτύπησαν φυτεία


 
Οι Γιαννιώτες, οι Αγρινιώτες, οι Πυργιώτες;
Τα Ντοκουμέντα
 
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, πέτυχαν χθες (30.05.2014) το πρωί, τη σύλληψη ενός ημεδαπού ηλικίας 43 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Αρχικά, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίσθηκε σε χωρίο της Πιερίας ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο προαναφερόμενος και σε έλεγχο του οχήματος, βρέθηκαν:

Και φύλακας και κλέφτης ο αστυνομικός

Ελευσίνα: Από κοντά και ο αδελφός του
 
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος 38χρονου Αστυφύλακα, που υπηρετούσε σε Υπηρεσία της Αττικής και του 36χρονου αδελφού του.
Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται για τα - κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής, κατά συναυτουργία και εξακολούθηση, της παράβασης της νομοθεσίας για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών, της εκμετάλλευσης εμπιστευμένων πραγμάτων και της παράβαση καθήκοντος, κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, αργά χθες (30-05-2014) το βράδυ, τα δυο αδέλφια εντοπίστηκαν την ώρα που αποχωρούσαν από εγκαταστάσεις εταιρείας στην Ελευσίνα Αττικής, με Ι.Χ.Ε. φορτηγό, στο οποίο είχαν φορτώσει αντικείμενα, που είχαν αφαιρέσει λίγο πριν από αποθήκη της εταιρείας.

Δικαστές στα θρανία

 
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργάνωσε  στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής , ημερίδα στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης των σπουδαστών της 19ης σειράς της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών .
Στην ημερίδα συμμετείχαν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Σφακιανάκης, καθώς και άλλοι εξειδικευμένοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι ενημέρωσαν τους σπουδαστές της Σχολής, τόσο για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγησή τους σε αυτό, όσο και για τη νομοθεσία που εφαρμόζεται σε υποθέσεις ηλεκτρονικών εγκλημάτων.

Ληστεία στη Μεσαιωνική πόλη

Ρόδος
 
Συνελήφθησαν  στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 44, 34 και 26 ετών για ληστεία σε βάρος ομοεθνή τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία  το βράδυ της Παρασκευής στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου οι τρεις δράστες ακινητοποίησαν με την απειλή βίας έναν 23χρονο ομοεθνή τους και αφού τον χτύπησαν με ξύλινο αντικείμενο και τον τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 720 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Του έκλεψαν τα ψάρια

Άρτα λέω ...
Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας, πέντε ημεδαποί (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες), ηλικίας 31, 29, 31, 24 και 32 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, οι πέντε ημεδαποί μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Βίγλα Άρτας και αφαίρεσαν από ιβάρι, 70 κιλά ψάρια, ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού, τα οποία φόρτωσαν σε συρόμενο τρέιλερ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Φέξε μου και γλίστρησα ...

Καναλάκι: Καλέστε το "100"

Σε μείζον πρόβλημα έχει εξελιχθεί η έλλειψη αστυνομικών στην περιοχή της Πρέβεζας, θέτοντας παράλληλα σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών. Στις περισσότερες περιπτώσεις όπως στο Καναλλάκι, το Λούρο και το Θεσπρωτικό υπάρχει μόνο ένας αστυνομικός ανά βάρδια, ο οποίος θα πρέπει να επιτηρεί την περιοχή και εφόσον προκύψει περιστατικό να κλειδώσει το τμήμα και να μεταβεί στον τόπο του συμβάντος χωρίς μάλιστα να έχει την κάλυψη ενός δεύτερου αστυνομικού.
Το γεγονός το επιβεβαιώνει και η ανάρτηση ταμπέλας που έχει τοποθετηθεί στο κλειδωμένο Αστυνομικό Τμήμα του Καναλακίου και ενημερώνει τους πολίτες σε περιπτώσεις ανάγκης να καλούν το 100 της Πρέβεζας.

Τροχαίο με ζαρκάδι

Ζαγόρι: Η διάσωση

Μια ζωή τραμπούκοι

 Στον αγώνα ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
 

 


Δεκαεννέα (19) άτομα προσήχθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και δέκα (10) από αυτά συνελήφθησαν για συμμετοχή σε επεισόδια, διακεκριμένες φθορές και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων, σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου, πριν την έναρξη του αγώνα χειροσφαίρισης, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - Διομήδης Άργους.
Ειδικότερα, δυο μεγάλες ομάδες φιλάθλων επιχείρησαν να εισέλθουν βίαια, από διαφορετικά σημεία, στο ήδη κατάμεστο Γυμναστήριο και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ρίπτοντας εναντίον τους διάφορα αντικείμενα.

Η Ουκρανέζα είχε βουπρενορφίνη

 
Συνελήφθησαν στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, ένας 53χρονος ημεδαπός και μία 40χρονη υπήκοος Ουκρανίας, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στα ανωτέρω άτομα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 53χρονου (514) ναρκωτικά δισκία και στην κατοχή της 40χρονης μικροποσότητα βουπρενορφίνης.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι ο 53χρονος, κατά την τελευταία περίπου διετία, προέβαινε συστηματικά στην νόθευση (πλαστογράφηση) ιατρικών πιστοποιητικών γιατρού ψυχιάτρου, μέσω των οποίων υφάρπαζε στην συνέχεια συνταγές του νόμου περί ναρκωτικών, επ’ ονόματι συγγενικών του προσώπων, από γιατρό παθολόγο.
Τις ανωτέρω ιατρικές συνταγές προσκόμιζε ακολούθως σε φαρμακεία της πόλης και μέσω αυτών προμηθευόταν ναρκωτικά δισκία. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το τελευταίο τουλάχιστον πεντάμηνο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα έξι (36) συνταγές του νόμου περί ναρκωτικών, από τις οποίες προκύπτει ότι ο 53χρονος προμηθεύτηκε συνολικά (8.100) ναρκωτικά δισκία.

Έκαναν το σπήλαιο χασισότοπο τα 2 αδέλφια

Τα Ντοκουμέντα
 
 
 
 
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 858 γραμμάρια κάνναβη, 3.247 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδα, 833 γραμμάρια αμωνιοδυναμίτιδα και 17,5 μέτρα ακαριαία θρυαλλίδα
Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ρεθύμνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 27 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου που εφαρμόζεται στο συγκεκριμένο πεδίο, για την καταπολέμηση αξιόποινων πράξεων και παραβατικών συμπεριφορών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο κοινό ποιμνιοστάσιο των συλληφθέντων και στους περιβάλλοντες χώρους του ποιμνιοστασίου.
Στην έρευνα συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών σε φυσικό σπήλαιο εντός περιφραγμένου χώρου ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Βάλλουν κατά Παπιγκιώτη

Για αποσπάσεις στον Έβρο
Όπως καταγγέλουν οι συνδικαλιστλές: Η κλήση σε απολογία παρέμεινε για έξι μήνες κλειδωμένη στο"συρτάρι" του κ. ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗ και εγείρει πολλά ερωτήματα, αφού τόσο η συγκεκριμένη Υπαστυνόμος όσο και ο Ταξίαρχος έχουν πλέον μετακινηθεί στον κλάδο Ασφαλείας χωρίς μέχρι τότε να καταφέρουν να βάλουν μια σειρά στις αποσπάσεις του Έβρου , ως όφειλαν.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων καταγγέλλει "την ύπουλη, αυταρχική και συνάμα εκδικητική στάση της Διοίκησης η οποία μετά την πάροδο (6) έξι μηνών από την κλήση σε απολογία του τότε Γ. Γραμματέα της του επέβαλε το πρόστιμο των 150 ευρώ. Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης στα πλαίσια της συνδικαλιστικής του ιδιότητας με τον θεσμικό ρόλο του Γενικού Γραμματέα Ένωσης είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στην τότε Προσωπάρχη της Α.Δ. Ιωαννίνων Υπαστυνόμο Α΄ΖΕΡΒΑ Νίκη μεταφέροντάς της την έκδηλη αγανάκτηση και δυσαρέσκεια των μελών μας για τη μη τήρηση σειράς προτεραιότητας στις αποσπάσεις του Έβρου καθώς και την εξόφθαλμη παραβίαση του Π.Δ.100/2003, αφού χωρίς να παρέλθει έτος από την λήξη της προηγούμενης απόσπασης ( όπως ρητά ορίζει το ανωτέρω Π.Δ) συνάδελφοί μας αποσπόταν εκ νέου , αναδεικνύοντας έτσι την αδυναμία της ιδίας να τηρήσει την σειρά και την νομιμότητα αφού δεν μπόρεσε με απλό δίκαιο και αυτονόητο τρόπο να επιλέξει από το σύνολο χιλίων (1000) περίπου Αστυνομικών της Α.Δ.Ιωαννίνων ,με αξιοκρατικά κριτήρια τον αριθμό των σαράντα(40) .


Πιστολάς ο 57χρονος

Τα Ντοκουμέντα


Mπράβο στην Άμεση Δράση [ΔΙΑΣ] για το ... λαγό σε Πειραιά-Καμίνια
 

Σπαθιά και πιστόλι οι δουλέμποροι


Οι κρύπτες για τα λεφούσια

Έβρος

Είχαν πάει λαϊκή ...

Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικό ποσό άνω των 2.200 ευρώ
Αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση σπείρας, η οποία ενέχεται σε πολυάριθμες υποθέσεις κλοπών πορτοφολιών από διερχόμενους πολίτες και κυρίως από ηλικιωμένους.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε (29-05-2014), σε χώρο λαϊκής αγοράς στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, συνελήφθησαν δύο (2) από τα μέλη της συμμορίας, ενώ αναζητείται μία συνεργός τους.
Πρόκειται για έναν ημεδαπό άνδρα, ηλικίας 59 ετών και μία 45χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της «Εγκληματικής Οργάνωσης» και των «Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2014, συνέστησαν σπείρα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών πορτοφολιών και τη συνακόλουθη αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους.

30/5/14

Tι έκρυβε η κοιλιά του Smart!

Ta Ντοκουμέντα
 
 
 
Συνελήφθη απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 33 χρονών, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο, πάνω από (9) κιλά κάνναβης.
Αναλυτικότερα, χθες (29-05-2014) το απόγευμα στο 48ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου (ύψος Παναγιάς), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος οδηγός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί και ο οδηγός να το εγκαταλείψει.

Η 2η λιμουζίνα τους

Το Ντοκουμέντο

Έβγαλαν και Πόρσε από τις λαθρομεταφορές

Το Ντοκουμέντο

΄Ετσι τους νομιμοποιούσαν








Επίορκοι τους έφερναν με λεωφορεία

Τα Ντοκουμέντα

 
 
 
Πολυμελή εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε πλήρως, από τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος & Εμπορίας Ανθρώπων των Διευθύνσεων Ασφαλείας Αττικής και Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως προέκυψε η εγκληματική οργάνωση προωθούσε στην ελληνική επικράτεια και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έναντι χρηματικής αμοιβής, αλλοδαπούς υπηκόους Γεωργίας, τους οποίους εφοδίαζε με πλαστά έγγραφα διαμονής.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες, στο πλαίσιο παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων, ευρείας κλίμακας, σε περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και του Έβρου, συνολικά είκοσι δυο (22) άτομα, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός της οργάνωσης και τέσσερις αστυνομικοί (τρεις Αρχιφύλακες και ένας Υπαρχιφύλακας), που υπηρετούν στον Έβρο.

Μαροκινοί σκότωσαν την 82χρονη μπροστά στον δισέγγονό της



 
 
... Βγήκε η ανθρωποκτονία με κίνητρο τη ληστεία, σε βάρος 82χρονης υπηκόου Φιλιππίνων, η οποία είχε βρεθεί την 09-05-2014 νεκρή εντός της οικίας της, στην περιοχή των Εξαρχείων.
Ειδικότερα, από τη μεθοδική και συστηματική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι δράστες της δολοφονίας είναι τρεις αλλοδαποί (υπήκοοι Μαρόκου). Οι δυο από αυτούς, ηλικίας 33 και 35 ετών, κρατούνται ήδη, ενώ αναζητείται ο 28χρονος συνεργός τους.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το μεσημέρι της 09.05.2014, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί μέσα στο σπίτι της, από ενοίκους της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, καθώς και από τον μεγαλύτερο σε ηλικία δισέγγονό της, ο οποίος επέστρεφε από το σχολείο, ενώ παρών στη δολοφονία και τη ληστεία ήταν ο μικρότερος δισέγγονός της, ηλικίας 4 ετών.
Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, είχαν προσχεδιάσει την πράξη τους, καθώς την προηγούμενη μέρα κινούντο ύποπτα έξω από την πολυκατοικία, ενώ είχαν εμφανιστεί ως υποψήφιοι ενοικιαστές διαμερίσματος, που βρισκόταν δίπλα από αυτό της 82χρονης γυναίκας.
Από την ενδελεχή αξιολόγηση και αξιοποίηση των στοιχείων, που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε ο 35χρονος αλλοδαπός, ως ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας, ενώ στο πλαίσιο εκτεταμένων ερευνών, αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας, εντοπίστηκε προχθές το μεσημέρι και συνελήφθη, στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Η Καφαντάρη άναψε φωτιές

Κενά στην αεροπυρόσβεση
H Boυλευτίνα στα ... κόκκινα από πρόσφατη φωτο που έχουμε στη διάθεσή μας. Αν δεν κάνουμε λάθος ο ένστολος δεν είναι ο Υπασπιστής τπυ κυρίου Γενικού; Κοιτάει ... κάπως τη Βουλευτίνα ή μας φαίνεται;

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, απαντώντας  στην επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαράς Καφαντάρη για την προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιπυρική περίοδο, ανέφερε, μεταξύ άλλων:

Εμφανίστηκε και ο Τσακνάκης

Από τα βάθη της Κατεχάκη

Από την τελετή παράδοσης είχαμε να δούμε τον κ. Τσακνάκη. Καλό θα είναι πάντως τα μεσάνυχτα να κατηφορίζει και κατά την Ομόνοια, όπως έκανε τακτικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος, γιατί

Διασώθηκε ο Ανδρεουλάκος

Δια στόματος Δένδια

Μετά τον παραγκωνισμό του από τον Πάτροκλο ο γγ ανέλαβε και πάλι όλα τα καθήκοντα των αρμοδιοτήτων του. Γι αυτό και χθες ο υπουργός δήλωσε στο ξεκίνημα:


Δεν κρύβει τη χαρά του ο Γενικός

Σε πολύ λίγο περισσότερα ....

Μέτρησαν 2.048 κλαδιά χασισόδενδρων!

Τα Ντοκουμέντα

 
Συνελήφθησαν  στην Κρήτη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 43 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Καμουφλαρισμένη η κρύπτη

Τα Ντοκουμέντα



Πολύ καλή η παρουσίαση της Ασφάλειας Φηβών. Σπαθιά "ΚΑΤΑΝΑ" και καραμπίνα με γεμιστήρα, αλλά πάνω απ' όλα

... Ψίχουλα στο Αγρίνιο

Τα κλεμμένα

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε  (29.5.2014), μια ακόμα ευρεία αστυνομική επιχείρηση, με εξόρμηση σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ στην περιοχή του Αγρινίου και με ελέγχους στο εμπορικό κέντρο της πόλης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της επαιτείας.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον κοινό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος, της Ασφαλείας και της Τροχαίας Αγρινίου, της Ο.Π.Κ.Ε., της Διμοιρίας Υποστήριξης καθώς και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου.
Η αστυνομική εξόρμηση στους καταυλισμούς, πραγματοποιήθηκε παρουσία δυο δικαστικών λειτουργών, με τα εξής αποτελέσματα :

Τον πρόδωσε το τροχαίο

Αμφιλοχία: Τα 116 κιλά λαθραίου καπνού
 
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 45 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας του τελωνιακού κώδικα.
Πιο συγκεκριμέν πρωί, στο 131ο χλμ της Εθνικής Οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, το όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος συγκρούστηκε με άλλο όχημα με αποτέλεσμα αμφότερα να υποστούν υλικές ζημιές.
Αφού οι αστυνομικοί τους Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας επιλήφθηκαν στο τροχαίο, σε μικρή απόσταση από το σημείο του ατυχήματος, βρήκαν κρυμμένα μέσα σε βάτα, πέντε πλαστικές σακούλες οι οποίες περιείχαν συνολικά 116 κιλά λαθραίου καπνού.

29/5/14

Ο Δένδιας για τη δασοπυρόσβεση



Ενώνουν τις δυνάμεις τους

Mνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου Αθηναίων υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 29 Μαΐου, από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια και από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, μετά τη συνάντησή τους, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Η εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου για τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου Αθηναίων σε θέματα δημοτικής αστυνόμευσης είχε συμφωνηθεί κατά τη συνάντηση που είχε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με τον Δήμαρχο Αθηναίων στις 20 Ιανουαρίου 2014.