22/3/14

... Στάσιμος φοιτητής Πολυτεχνείου ο "δράκος"

Ο 31χρονος επίδοξος βιαστής της Θεσσαλονίκης με τις 9 επιθέσεις

Καραμπίνα μετά καπνού στη Λάρισα

Τα Κατασχεμένα
 
 
Συνελήφθη χθες (21-03-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 36χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καφετέριας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, παράνομη οπλοκατοχή και υγειονομικές παραβάσεις.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο 36χρονος κατέχει και διαθέτει προς πώληση αφορολόγητο καπνό, τον οποίο αποκρύπτει στην καφετέρια που εργάζεται και στην οικία του, πραγματοποίησαν έλεγχο στο ανωτέρω κατάστημα, ιδιοκτησίας 47χρονης ημεδαπής. Κατά τον έλεγχο, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε ντουλάπι της κουζίνας του καταστήματος και κατασχέθηκε μία νάιλον σακούλα που περιείχε χύμα αφορολόγητο καπνό, βάρους (500) γραμμαρίων.
Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 36χρονος λειτουργούσε το κατάστημα, ως προσωρινά υπεύθυνος, στερούμενος βιβλιαρίου υγείας, κατάστασης εργασίας και άδειας μουσικών οργάνων.
Επιπλέον, συνελήφθη μία 27χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα χωρίς άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε και αναζητείται, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και υγειονομικές παραβάσεις.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 36χρονου και σε αποθήκη αυτής, με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, κατά την οποία βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

Ο 47χρονος είχε γούστο

Nέος Κόσμος




Κάτι τρέχει με τους ληστές



Άγριο ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει από χθες το μεσημέρι οι αστυνομικές δυνάμεις σε Μεσσηνία, Ηλεία και Αχαΐα για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών που έφυγαν μετά την ένοπλη ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς στο Δώριο. Σε ολόκληρη τη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έχει σημάνει συναγερμός, ενώ 4 ώρες μετά τη ληστεία, σε αγροτική περιοχή του Δωρίου, εντοπίσθηκε καμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές, τόσο για τη ληστεία όσο και για τη διαφυγή τους. Συγκεκριμένα, η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στη 1.30 χθες μετά το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Δώριο. Δύο άντρες, φορώντας πιθανόν περούκες, μπήκαν στην τράπεζα και με την απειλή ενός καλάσνικοφ και ενός πιστολιού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, απείλησαν τους υπαλλήλους, ενώ πήραν τα χρήματα  από τα ταμεία. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο έξω από την τράπεζα, στο οποίο τους περίμεναν άλλα δύο άτομα, και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Ο ... αρχαίος Νέος Κόσμος

 
Συνελήφθη χθες (21-3-2014) στον Νέο Κόσμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 46χρονος ημεδαπός για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων.
Ειδικότερα, μετά από πολυήμερες έρευνες και αναζητήσεις, αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων, εντόπισαν τον 46χρονο στον Νέο Κόσμο ο οποίος είχε στην κατοχή του τα αρχαία αντικείμενα και προσπαθούσε να τα διαθέσει έναντι του χρηματικού ποσού των -150.000- ευρώ.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Έκαναν αστυνομικούς του αλατιού στη Μεσσήνη

Ο λόγος για έναν 47χρονο ντόπιο, που μπούκαρε και έδειρε τους αστυνομικούς γιατί συνέλαβαν την 43χρονη σύζυγό του για την κλοπή πορτοφολιού με 600 ευρώ. Για ενισχύσεις είχε πάρει μαζί του και τους δύο γιους του, έναν 20χρονο και έναν 21χρονο. Ο πατέρας και ο 21χρονος γιος συνελήφθησαν το ίδιο βράδυ, ενώ ο 20χρονος χθες το πρωί. Και οι 3 κατηγορούνται για αντίσταση, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος των αστυνομικών.  

Εμπλέκουν δικηγόρο για υποκίνηση σε εξέγερση

Από τις χειρότερες φυλακές [Κέρκυρας] σε συνθήκες διαβίωσης ξεκίνησε η έρευνα
 
Από τη διακίνηση φαξ μεταξύ των κρατουμένων άρχισε η προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να διαπιστωθεί εάν δικηγορικό γραφείο της Αθήνας υποκινεί κρατούμενους σε στάση, εν όψει της λειτουργίας φυλακής υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, όπου θα μεταχθούν βαρυποινίτες.
Τις εισαγγελικές αρχές κινητοποίησαν δύο φαξ στις φυλακές της Κέρκυρας που απευθύνονταν το ένα σε έλληνα κρατούμενο και το άλλο σε αλλοδαπό, ξάδελφο του διαβόητου αλβανού κακοποιού Μαριάν Κόλα, ο οποίος είχε αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων μαζί με αλλά 11 άτομα και είχε σκοτωθεί σε αστυνομική επιχείρηση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα φαξ φέρονται να είχαν σταλεί από γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας και προέτρεπαν τους κρατουμένους σε στάση, ως αντίδραση στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει την ίδρυση φυλακής υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό.

Ο εξευγενισμένος Αλβανός που δούλευε στον ΑΚΤΩΡ

Ο οδηγός του Βουλευτή Νικολόπουλου
O εξευγενισμένος Αλβανός Γκολέμης Τριαντάφυλλος που ήταν εθελοντής  οδηγός του Βουλευτή Νικολόπουλου ήταν περιστασιακός υπάλληλος και της εταιρειάς ΑΚΤΩΡ συμφερόντων Μπόμπολα ως υπομηχανικός. Πάντως όταν συνελήφθη οδηγούσε το νοικιασμένο ΙΧ του Νικολόπουλου με το οποίο μπαινόβγαινε με άδεια και στη Βουλή. Ο Γκολέμης ψάρευε Αφγανούς, Πακιστανούς κτλ σ' ένα κουρείο στην Ομόνοια όπου και πήγαινε για καλλιεργήσει το μούσι του


Συνελήφθη  το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή των Πετραλώνων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Πετραλώνων, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας απέσπασε χρηματικό ποσό από αλλοδαπούς, με το πρόσχημα ότι θα τους εξασφαλίσει άδειες παραμονής στη χώρα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο προκαθορισμένης συνάντησης με δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Μπαγκλαντές, σε χώρο πλησίον της Περιφέρειας Αττικής στην περιοχή των Πετραλώνων, ο συλληφθείς προσποιούμενος τον υπάλληλο του Υπουργείου Εξωτερικών κατόρθωσε να τους αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι θα μεσολαβήσει για να τους χορηγηθεί άδεια παραμονής στη χώρα.

Αποχώρηση από την Ασφάλεια που θα συζητηθεί


Ποιος αστυνομικός διευθυντής θέλει να φύγει από την Ασφάλεια Αττικής και που θέλει να επιστρέψει? 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: Τη Δευτέρα μόνο στο Crimes on air
 

Περασμένα μεγαλεία για Δικόπουλο

Εθεάθη στον ΟΠΑΠ
Αυτές τις ημέρες γίνονται οι ζυμώσεις για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ και ως ένας από τους δυο υποψηφίους για Αρχηγός θα ήταν ασφαλώς και ο κύριος Δικόπουλος αλλά για λόγους που πολλές φορές έχουμε αναφέρει ήδη την έξοδο από το Σώμα. Κάποιος όμως μας ανέφερε πως είδε τον απόστρατο στην πόρτα του ΟΠΑΠ στα πέριξ του Κηφισού. Λέτε  να έλαβε υπεύθυνος ασφαλείας του νόμιμου οργανισμού στοιχήματος? Αν ναι τότε μάλλον είχαμε δίκιο που γράφαμε πως τελευταία είχε γίνει φίλος

Έπιασαν το "δράκο" της Θεσσαλονίκης

 
 
Στα ίχνη 31χρονου ημεδαπού, ο οποίος ενέχεται σε περιπτώσεις επιθέσεων σε γυναίκες με σκοπό την τέλεση ασελγών πράξεων, οδήγησε η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
Κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών Ο.Π.Κ.Ε., ο 31χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο πόλης, πρωινές ώρες της 20-03-2014, και ακολούθως συνελήφθη δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης.
Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση.
Η δράση του συλληφθέντα, η οποία εντοπίζεται χρονικά από τον μήνα Νοέμβριο του 2013 έως και αρχές Μαρτίου 2014, περιλαμβάνει επιλογή του υποψήφιου θύματος μεταξύ των γυναικών που κινούνται μόνες τους, κυρίως μεταμεσονύκτιες και πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.
Ακολουθώντας το συγκεκριμένο μοτίβο, ο δράστης ακολούθησε συνολικά, εννέα (9) νεαρές γυναίκες μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν και προσποιούμενος τον ένοικο, εισέρχονταν μαζί τους στον χώρο. Εκεί με τη χρήση σωματικής βίας, επιτίθονταν στα θύματά του, αποπειρώμενος να προβεί στην τέλεση ασελγών πράξεων.
Σημειώνεται ότι, από τις εννέα επιθέσεις, οι δύο (2) δεν καταγγέλθηκαν στις αρμόδιες Διωκτικές Αρχές, ομολογήθηκαν ωστόσο από τον δράστη.

Ισόβια στον πονηρό Μιχαλεάκο

Δεν έπιασε το: Όχι πτώμα όχι φόνος ...

Ο Πέτρος Μιχαλεάκος [δολοφόνος του Μάριου] πατέρας δυο αστυνομικών βρέθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία, αρπαγή απο κοινού, απόπειρα εκβίασης κατα συναυτουργία και σύσταση συμμορίας. Καταδικάστηκε σε ισόβια και 23 χρόνια.

Και με Hammer οι βαρόνοι του υγραερίου

Αιγάλεω: Τα Ντοκουμέντα
Τους βγάζουμε το καπέλο. Μα και φυσικά στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Είμασταν και εμείς σ' αυτούς που τρίβαμε τα μάτια μας βλέποντας τα κατασχεμένα που μαρτυρούν

Κοκαΐνη ο "Νίγηρας"

Μα πως την μυρίστηκαν ...
Τα Ντοκουμέντα
 
 
 
Συνελήφθη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας αλλοδαπός υπήκοος Νιγηρίας, ηλικίας 39 ετών, που κατηγορείται για εισαγωγή στην Ελλάδα σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στο χώρο αφίξεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη στην χώρα μας από την Νιγηρία, μέσω Καΐρου Αιγύπτου ( transit ), μεταφέροντας εντός των δύο αποσκευών του ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους -1.740- γραμμ.

Κλείδωσαν πατέρα και κόρη στην τουαλέτα

Έκρυβαν στο βουνό τα κλοπιμαία
Απίστευτο, το ΑΤ Ναυπάκτου συνέλαβε δράστες και επιτέλους σχημάτισε και μια σοβαρή δικογραφία 
Συνελήφθησαν  στη Μαμουλάδα Αιτωλοακαρνανίας, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 24 έως 16 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστειών και κλοπών κατά συναυτουργία.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 18χρονος ομοεθνής τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.
Ειδικότερα, προχθες  το μεσημέρι, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε οικία όπου διέμενε 50χρονος ημεδαπός με την 18χρονη κόρη του και αφού τους ανάγκασαν, με την απειλή μαχαιριού, να τους παραδώσουν χρήματα και τιμαλφή, τους κλείδωσαν στην τουαλέτα και τράπηκαν σε φυγή.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκε άμεσα συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς, σε δύσβατη, δασική περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 24χρονου και του 16χρονου και τη σύλληψη τους.
Στην κατοχή των δραστών οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε σακβουαγιάζ μεταξύ άλλων, έναν φορητό υπολογιστή, οκτώ συσκευές κινητών τηλεφώνων, και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ενώ βρέθηκαν δύο τηλεοράσεις, κοσμήματα και είδη ρουχισμού σε κοντινό δύσβατο σημείο, που οι δράστες φύλαγαν τα κλοπιμαία, που είχαν αφαιρέσει.
Από την έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου προέκυψε ότι οι τρεις δράστες είχαν συστήσει ομάδα και διέπραξαν τις τελευταίες μέρες, σε περιοχές της ορεινής Ναυπακτίας, τουλάχιστον τέσσερις ληστείες – διαρρήξεις.
Πιο αναλυτικά :

Με τον Ισραηλινό ΥΠΕΞ

 
 
Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ κ. Avigdor Liberman
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας συναντήθηκε  (21/03/2014) με τoν Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ κ. Avigdor Liberman, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας. Στη συνάντηση παρέστη επίσης ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδεουλάκος, ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Τελ Αβίβ κ. Σπυρίδων Λαμπρίδης και ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Arye Mekel.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και συνεργασίας στους τομείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα ασφαλείας και στα θέματα αντιμετώπισης των παράνομων μεταναστευτικών ροών.

21/3/14

Λαθρέμποροι με ακριβά γούστα

Ντοκουμέντα

Τα πολυτελή ΙΧ

Ντοκουμέντο

Οι δείκτες του κέρδους

Όλα δούλευαν ρολόι

Ο ανεφοδιασμός

η


Με φορτηγά τελαυταίας τεχνολογίας

Τους τίναξαν στον αέρα

Λαθρεμπόριο προπανίου στο Αιγάλεω
Τα Ντοκουμέντα
 


 


Από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιούνταν στην παράνομη εμφιάλωση, αποθήκευση και διακίνηση φιαλών υγραερίου και προπανίου.
Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε προχθές (19.03.2014) το μεσημέρι, συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία και για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση, δεκαεννέα (19) μέλη της, μεταξύ των οποίων δεκαπέντε (15) ημεδαποί και τέσσερις (4) αλλοδαποί, ηλικίας από 23 έως 61 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εμπορία και εμφιάλωση υγραερίου άνευ αδείας, πλαστογραφία μετά χρήσεως, κατά συναυτουργία κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεση, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα και «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».
Με τις ίδιες κατηγορίες, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αναζητείται ένας 53χρονος ημεδαπός, ενώ κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση, για πλαστογραφία μετά χρήσεως, κατά συναυτουργία και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος είναι και δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής πώλησης, ηλικίας 49 και 44 ετών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο πολυήμερων ερευνών που διεξήγαγαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, προέκυψε η δραστηριοποίηση παράνομης εταιρείας στο Αιγάλεω Αττικής, σε προμήθεια και εμφιάλωση υγραερίου και προπανίου, εντός κατοικημένης περιοχής, καθώς και περαιτέρω διακίνηση και διάθεση των φιαλών σε καταστήματα λιανικού εμπορίου άλλων περιοχών.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Αιγάλεω, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός από φιάλες υγραερίου και προπανίου, οι οποίες διακινούνταν παραποιημένες με το λογότυπο επώνυμων εταιρειών, καθώς επίσης και ειδικά διαμορφωμένος χώρος αποθήκευσης και εμφιάλωσης.
Στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε προχθές (19.03.2014) το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της παράνομης εταιρείας, συμμετείχαν κλιμάκια της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Κεντρικού Τομέα/Τμήμα Εμπορίου της Περιφέρειας Αττικής.
Από την εμπεριστατωμένη έρευνα προέκυψε ότι η παραπάνω παράνομη εταιρεία είχε συσταθεί τουλάχιστον από τον Μάιο του 2013 και τα μέλη της λειτουργούσαν με συγκεκριμένη μεθοδολογία και τρόπο δράσης, στα επιμέρους στάδια εμφιάλωσης, αποθήκευσης, διακίνησης και παράνομης διάθεσης του υγραερίου και προπανίου.
Πιο αναλυτικά, αφού προμηθεύονταν τις ποσότητες υγραερίου ή προπανίου, προχωρούσαν στην παράνομη εμφιάλωσή τους, τοποθετώντας πλαστούς συρρικνωτές και τάπες ασφαλείας (στις φιάλες), που έφεραν το λογότυπο επώνυμων εταιρειών, προκειμένου να πωλούνται στους πελάτες ως αυθεντικές. Έπειτα διέθεταν τις φιάλες αυτές, σε καταστήματα λιανικής πώλησης, αποκομίζοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά από τα παράνομα κέρδη.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της παράνομης εταιρείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μπαμ και Πάσχα

Τα Κατασχεμένα
Συνελήφθη, χθες (20-03-2014) το μεσημέρι στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και πώληση κροτίδων, φωτοβολίδων και πυροτεχνικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα παντοπωλείο στην περιοχή του Αλιβερίου, κατελήφθη ο 51χρονος ιδιοκτήτης του να διαθέτει προς πώληση και κατασχέθηκαν:

Τους πήρε φαλάγγι ο Τσιγγάνος

Καλαμάτα
Kαταδίωξη τσιγγάνου ξεκίνησε από τα δικαστήρια της Καλαμάτας. Εκεί ο τσιγγάνος ήρθε στα χέρια με ομόφυλους του και εκνευρισμένος πήρε το αυτοκίνητο και ξεκίνησε την τρελή του κούρσα μπαίνοντας ανάποδα στην Ψαρών. Το καταδίωξαν αστυνομικοί και τελικώς έπεσε πάνω σε φορτηγό στη Νέα Είσοδο λίγο πριν τον κόμβο του Ζαφείρη

345 κιλά χασίς στο λιμάνι Κορίνθου

Τα Ντοκουμέντα



 
Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη ημεδαπού 47χρονου οδηγού Φ/Γ οχήματος προέβησαν,  στελέχη του  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  στον λιμένα Κορίνθου.
     Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που διενεργεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, υπό τις οδηγίες και το συντονισμό της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΥΝΑ.
     Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου εντοπίστηκαν επί του προαναφερθέντος Φ/Γ οχήματος και εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης διακόσιες δέκα (210) συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρουςτριακοσίων σαράντα πέντε κιλών και διακοσίων πενήνταγρ.(345,250 kgr).

Θέρισαν τον κάμπο



Και βλαστοί κάνναβης

κ