15/3/14

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα




Ο ηλεκτρολόγος Χρυσοβαλάντης που έγινε Βουλευτής της Χ.Α

Μισός τόνος χασίς με ... γεύση πιπεριού

Στα Εξαμίλια Κορινθίας
 
 
 
 
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε στη Χώρα μας, από την Αλβανία, ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες στη συνέχεια προωθούσε σε άλλες χώρες της Ευρώπης, χρησιμοποιώντας τη χώρα μας σαν ενδιάμεσο διαμετακομιστικό κέντρο.
Όλα ξεκίνησαν τις απογευματινές ώρες της 13-3-2014, συνελήφθησαν στα Εξαμίλια Κορινθίας, πέντε (5) άτομα, εκ των οποίων ένας (1) ομογενής εξ Αλβανίας, ένας (1) υπήκοος Αλβανίας και τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 34, 41, 62, 62 και 35 ετών, αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, η Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών διερεύνησε πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από αλλοδαπούς και ημεδαπούς, εισάγει στη Χώρα μας ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες στη συνέχεια διακινεί με ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά, σε χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης.
Μετά από πολυήμερες έρευνες εντοπίσθηκε στα Εξαμίλια Κορινθίας μία (1) αποθήκη η οποία τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να εντοπισθούν τα πέντε (5) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.
Απογευματινές ώρες της 13-3-2014, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τα παραπάνω πέντε (5) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και διαπιστώθηκε ότι η αποθήκη χρησιμοποιείτο για τη φύλαξη και επανασυσκευασία των ναρκωτικών.
Όπως εξακριβώθηκε επίσης, οι ποσότητες ναρκωτικών τοποθετούνταν εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο δάπεδο του θαλάμου - ψυγείου, η μετασκευή του οποίου γινόταν στον προαναφερόμενο χώρο, προκειμένου να επιτευχθεί η ασφαλής μεταφορά και εξαγωγή τους σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Σημειώνεται ότι οι συσκευασίες της κάνναβης είχαν επικαλυφθεί με ποσότητες κόκκινου πιπεριού για να καταστεί δυσχερής η ανίχνευσή τους από τους αστυνομικούς σκύλους.
Κατασχέθηκαν:

Προτομή για τον Ανδριτσόπουλο

Στο Δαφνιά Αγρινίου

 
 
 
Σήμερα (15-3-2014) και ώρα 10:30, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, στο Δαφνιά Μακρυνείας Αιτωλοακαρνανίας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αρχιφύλακα Ανδριτσόπουλου Γεωργίου.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Αρχιφύλακας Ανδριτσόπουλος Γεώργιος, την 17-6-2013 στο Δίστομο Βοιωτίας, είχε πυροβοληθεί θανάσιμα από ένοπλους κακοποιούς με εγκέφαλο τοναρχιδολοφόνο Κόλα που σκοτώθηκε από την ΕΚΑΜ στα Γιάννενα στην προσπάθειά του να μπει στην Αλβανία από τα βουνά.
Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παύλο Μοσχολιό και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο κ. Ματσίκα Αθανάσιο.

Με αρχαία από την Ελασσόνα

Τα Κατασχεμένα
 
 
Συνελήφθη, χθες (14-03-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 48χρονος ημεδαπός, για κατοχή αρχαίων νομισμάτων που εμπίπτουν στο σχετικό νόμο περί αρχαιοτήτων, καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων για την προστασία των αρχαιοτήτων και της πολιτιστικής κληρονομιάς διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 48χρονου. Κατά την έρευνα, αλλά και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητό του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ο Σταυρός τον μάρανε ...

Για ξεκάρφωμα

 

Ξυπόλυτοι πλην όμως ....

Οι Αλβανοί του Βόλου

Οι ληστές που βασάνιζαν


1) Υπήκοο Αλβανίας ( επ ) MOLIN ή MOLI ( ον ) ARIAN του MARK ή PRING και της MRIKA ή MARIK, γεν . 27-09-1983 ή 1986 στην Αλβανία 

 
2) Υπήκοο Αλβανίας (επ.) BILANI (ον.) ALFRED του MARK και της PREN ή PREND , που γεννήθηκε στις 20-01-1982 στην Αλβανία 

3) Υπήκοο Αλβανίας (επ) MOLI KUJTIN ή KUJTIM ή KUJTINI του MARTIN και της LULA , γεν. 16-08-1981 ή 16-10-1981 στην Αλβανία.

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών δραστών, οι οποίοι έχουν διαπράξει ληστείες και κλοπές – διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας και των Γρεβενών, κατά το χρονικό διάστημα από 02-05-2013 έως 22-05-2013.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από συστηματική και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τρεις (3) υποθέσεις ληστειών και τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οικιών και οχημάτων, οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και των Γρεβενών.
Από τις έρευνες, τις αυτοψίες, τα ευρήματα και τα στοιχεία που προέκυψαν από την εξέλιξη - πρόοδο των προανακριτικών και λοιπών αστυνομικών ενεργειών, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των παραπάνω αξιόποινων πράξεων τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31, 33 και 32 ετών.

20.000 σελίδες δικογραφίες για τον απατεώνα

Τι είπε ο Ταξίαρχος Κοντογιάννης της Οικονομικής Αστυνομίας

"Τριγωνικές πωλήσεις" με ιατρικά μηχανήματα

Κομπίνα μαμούθ από 51χρονο
 
 
 
Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εξιχνιάσει άλλη μία μεγάλη υπόθεση εξαπάτησης και εκτεταμένης φοροδιαφυγής σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια σημαντικών εσόδων, τα οποία ανέρχονται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
Η υπόθεση αυτή είναι ιδιαίτερα σύνθετη και παρουσιάζει πρωτόγνωρα, για τα ανακριτικά δεδομένα, στοιχεία ως προς τον τρόπο, την μεθοδολογία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.
Για το λόγο αυτό απαιτήθηκε διετής και πλέον μεθοδική και συστηματική αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας:

Η Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής στη Ζίτσα


Αλβανός με 98 κιλά χασίς
Στη Ζίτσα Ιωαννίνων η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε Αλβανό με 98 κιλά χασίς. Η υπόθεση "βγήκε" από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και σ' αυτήν εμπλέκεται Αλβανός βαρυποινίτης αλλά και άλλα οχτώ άτομα. Η εγκληματική ομάδα

Αλβανοπρέζα στη Ρόδο

Τα Ντοκουμέντα
Από τις φυλακές ο Μαφιόζος καθοδηγούσε τον "Υπαρχηγό" του
 
Εξαρθρώθηκε ύστερα από συστηματική και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (ηρωίνης), στο νησί της Ρόδου.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε η δράση επτά (7) μελών του κυκλώματος, από τους οποίους πέντε (5) είναι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας (τέσσερις άνδρες ηλικίας 31, 30, 30, 25 ετών και μια 26χρονη γυναίκα), ένας 30χρονος ημεδαπός και ένα ακόμη άτομο, τα πλήρη στοιχεία του οποίου διερευνώνται.
Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, αφορά στα - κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διακίνησης ναρκωτικών και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Η εξάρθρωση της οργάνωσης είναι αποτέλεσμα εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν τα στοιχεία που προέκυπταν για την εγκληματική της δράση.
Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες (13.03.2014) το βράδυ, συνελήφθησαν τέσσερα (4) από τα μέλη του κυκλώματος και συγκεκριμένα οι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 30, 30, 25 ετών, καθώς και η 26χρονη ομοεθνής τους.
Επίσης, ο 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είναι ο «αρχηγός» της οργάνωσης βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, καθότι συνελήφθη πριν από τρία (3) χρόνια, για παρόμοια αδικήματα (διακίνηση ηρωίνης στη Ρόδο).
Ο 31χρονος «αρχηγός» είχε τον πλήρη έλεγχο και διαχείριση της παράνομης δραστηριότητας και των εσόδων της οργάνωσης, ενώ πρωτεύοντα ρόλο στην περαιτέρω διάθεση των ναρκωτικών, ως «υπαρχηγός», είχε ο ένας από τους δύο 30χρονους Αλβανούς υπηκόους.

12 κιλά κοκαΐνης σε βαλίτσα

Τα Ντοκουμέντα: Σίνδος-Θεσσαλονίκη
Στη βιομηχανική περιοχή με ντάλικα
 
 
Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας κοκαΐνης, που δραστηριοποιούνται σε διεθνικό επίπεδο, αποκομίζοντας παράνομα τεράστια χρηματικά ποσά, κατάφεραν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του γραφείου DEA Αθηνών.
Στο πλαίσιο της δράσης του , το κύκλωμα αναλάμβανε την αγορά μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης από χώρα της Ευρώπης και την εισαγωγή και διακίνηση των φορτίων στην ελληνική επικράτεια.
Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 40 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα , πρωινές ώρες της 14-03-2014, στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, διαπιστώθηκε συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών μεταξύ των δύο κατηγορουμένων, κατά την οποία ο 40χρονος άντρας, προσερχόμενος με ΙΧΦ αυτοκίνητο σε σημείο συνάντησής τους, παρέδωσε στον 33χρονο συνεργό του μία βαλίτσα ταξιδίου, που περιείχε δώδεκα (12) δέματα κοκαΐνης.
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Βούλγαρος δολοφόνος στη Χαλκιδική

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες της 14-03-2014, σε χωριό του Νομού Χαλκιδικής, 33χρονος αλλοδαπός, διεθνώς διωκόμενος δυνάμει σχετικού Ευρωπαικού Εντάλματος, για αδικήματα κατά της Ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα , στο πλαίσιο αναζητήσεων του κατηγορουμένου, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην προαναφερόμενη Υπηρεσία από τις Βουλγαρικές Αρχές, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία ο 33χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε χωριό του Νομού Χαλκιδικής.
Σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για αδικήματα κατά της Ιδιοκτησίας, πράξεις που έλαβαν χώρα τον Ιούλιο του 2012 σε πόλη της Βουλγαρίας.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις Βουλγαρικές Αρχές, ο συλληφθείς, έχει ταυτοποιηθεί ως φυσικός αυτουργός ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου άντρα,

Έβαλε φωτιά στα δικαστήρια της Ρόδου

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, για εμπρησμό στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου.
Ειδικότερα ο συλληφθείς χθες το πρωί εισήλθε στους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου και με τη χρήση εύφλεκτου υγρού προκάλεσε φωτιά σε αίθουσα, ενώ στη συνέχεια διέφυγε.
Από τις αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, κατέστη δυνατός ο άμεσος εντοπισμός του δράστη, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.

Μισός τόνος χασίς στην Κόνιτσα

Τα Κατασχεμένα
 
 
 
Συνελήφθη, χθες (14-03-2014) νωρίς το απόγευμα, στο 77ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης (περιοχή Νικάνορα Κόνιτσας), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 54χρονος Έλληνας, μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, που είχε οργανώσει τη μεταφορά και εμπορία πάνω από μισού τόνου κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο (κλειστού τύπου), στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ο 54χρονος, μέσα στο οποίο βρέθηκε κάνναβη που ξεπερνά το μισό τόνο.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ανήκει στον εκτελεστικό βραχίονα κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, η δράση του οποίου ερευνάται.
Κατασχέθηκαν:

14/3/14

Έβγαλαν 220 κιλά στην παραλία της Κέρκυρας


Το Λιμενικό σε δράση
 
Και η τοπική αστυνομία ασχολείται με "ανώνυμες" επιστολές
Δεν αδειάζει η τοπική Δίωξη Ναρκωτικών της ΕΛ.ΑΣ στο νησί και τις συλλήψεις στη στεριά τις κάνει το Λιμενικό;
Και μια απορία: Για τις συκοφαντίες σε βάρος του προηγούμενου Υποστράτηγου στην Κέρκυρα, μήπως αξιωματικούλης πίεζε μάρτυρες στα κρατητήρια να καταθέσουν σε βάρος του ανωτέρου του; Και αν ναι, πιανού εντολές εκτελούσε; Μήπως αυτουνού που μετά πιάστηκαν μαλλί με μαλλί;

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, προέβησαν  στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, στην παραλία Αγίου Ιωάννη Περιστέρων Κέρκυρας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης, εντοπίστηκαν στην παραλία Αγίου Ιωάννη Περιστέρων Κέρκυρας,  τέσσερις (04) σάκοι επιμελώς κρυμμένοι, οι οποίοι περιείχαν ενενήντα δύο (92) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους εκατόν εννέα (109) κιλών και διακοσίων είκοσι (220) γραμμαρίων.
Στην ανωτέρω περιοχή, η οποία είχε τεθεί σε διακριτική παρακολούθηση από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας και άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι επρόκειτο να παραλάβουν τους σάκους με τις ναρκωτικές ουσίες.

Στην Πυροσβεστική η "μάνα" της ηρωίνης

Υπάλληλος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Άρτας είναι η 61χρονη που μετείχε στην τετραμελή σπείρα διακίνησης της ηρωίνης [φωτο]. Η σπείρα αποτελούνται από πατέρα, μάνα [61χρονη]  το γιο κι ένα ακόμη άτομο, ενώ οι δύο από αυτούς είχαν συλληφθεί και πριν από ένα μήνα για εμπόριο ναρκωτικών και είχαν αφεθεί ελεύθεροι!
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η 61χρονη γυναίκα είναι υπάλληλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ αξιοσημείωτο

Η μεγάλη ανατριχίλα με τον φόνο 85χρονου

 Τι είπε ο Υποστράτηγος Γιώργος Σαλαμάγκας

Το 'βαλε στα πόδια με "48"

Το φορτηγό με τους λαθρομετανάστες
 
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός αγνώστου διακινητή, ο οποίος αναζητείται, διότι χθες (13.03.2014) το μεσημέρι, προώθησε στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας σαράντα οκτώ (48) μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων τριάντα (30) άνδρες, δεκαοκτώ (18) γυναίκες και πέντε (5) παιδιά.
Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ύψος Νέας Εφέσσου Πιερίας) , μεικτό κλιμάκιο ελέγχων αποτελούμενο αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εντόπισαν ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο ακινητοποίησαν προκειμένου να το ελέγξουν. Ο οδηγός του ανωτέρω οχήματος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή στην ευρύτερη περιοχή. Σε αστυνομικό έλεγχο του ανωτέρω οχήματος εντοπίστηκαν σαράντα οκτώ (48) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

... Ξεφούσκωναν τα έσοδα


Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία χθες (13.03.2014) το πρωί, στην περιοχή του Ιλίου Αττικής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 46 και 44 ετών, συνιδιοκτήτες (ομόρρυθμοι εταίροι) γυμναστηρίου, για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στην έδρα της επιχείρησης, στο Ίλιον Αττικής, στα απαραίτητα φορολογικά βιβλία και στοιχεία, μεταξύ των οποίων το βιβλίο εσόδων-εξόδων και το βιβλίο πελατών.
Όπως προέκυψε, η δήλωση Φ.Π.Α. που είχε υποβάλει η εταιρεία για το α΄ τρίμηνο του έτους 2013 περιείχε μηδενικά ποσά, ενώ οι δηλώσεις β΄, γ΄ και δ΄ τριμήνου δεν είχαν υποβληθεί. Παράλληλα, από τα εκδοθέντα παραστατικά και το βιβλίο εσόδων-εξόδων της επιχείρησης, διαφάνηκε ότι οι δύο ημεδαποί είχαν αποφύγει την απόδοση Φ.Π.Α. ύψους πενήντα χιλιάδων οχτακοσίων εβδομήντα επτά ευρώ και εβδομήντα πέντε λεπτών (50.877,75).

... Κλωτσά ο Νταβλούρος


Στην αναβάθμιση Ανδρικόπουλου, αντιδρά όπως μαθαίνουμε ο Βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος [αριστερά μουστάκι] καθώς ως αξιωματικός στην Πάτρα κυνηγήθηκε τα μάλλα από το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Όμως Θανάση,

Απατεώνας με Ferrari


Σκάνδαλο μαμούθ στο χώρο τηςΥγείας που έχει προκαλέσει ζημιά για το δημόσιο πάνω από 10 εκατ. ευρώ, έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας η έρευνας της Δικαιοσύνης.
Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν δόθηκε εντολή από την εισαγγελέα Διαφθοράς για έλεγχο σε δεκάδες νοσοκομεία της χώρας καθώς υπήρχαν καταγγελίες για υπερκοστολογήσεις και πλαστά και εικονικά τιμολόγια. Συγκεκριμένα, φαίνεται να έχουν εμπλακεί στην απάτη – μαμούθ περί τα 100 νοσοκομεία τα οποία πήραν ιατρικά υλικά με υπερκοστολογήσεις που ξεπερνούσαν το 241%.
Χαρακτηριστικό είναι πως ένα αιμοστατικό που αγοράστηκε από την Τσεχία αντί 2,5 ευρώ φέρεται να πουλήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο 500 ευρώ. Στην απάτη εμπλέκεται 51χρονος επιχειρηματίας – διαχειριστής εταιρείας ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί ενώ συνεχίζεται η έρευνα για το αν και ποιοι υπάλληλοι των νοσοκομείων εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που συνελήφθη ζούσε σε πολυτελές συγκρότημα μεζονετών στη Γλυφάδα, ενώ στο γκαράζ υπήρχε ένα αυτοκίνητο Φεράρι αξίας άνω των 200.000 ευρώ.

Ταξίαρχος Ειδικών Αποστολών

Πύργος-Πάτρα-Κέρκυρα!

Ουκ ολίγες φορές έχουμε ασκήσει κρητική στον Ταξίαρχο Ανδρικόπουλο για τον άκομψο χειρισμό που εξαναγκάστηκε να κάνει  στο θέμα του Ιατροδικαστή. Ο Άρης όμως πήγε στον Πύργο και κάποιοι αξιωματικοί που είχαν μάθει στο καθισιό ή ότι ... άλλο πήδηξαν απ' τα παράθυρα ενώ κάποιοι απ' αυτούς βγήκαν και στην αποστρατεία οικεία βουλήσει.
Ο Ταξίαρχος απ' ότι μαθαίνουμε, μετά τα αίσχη στην Κέρκυρα με επιστολές ενστόλων εξετάζεται από το Αρχηγείο ως

Στην Ηγ/τσα έχει και καρότσα ...

Το Ντοκουμέντο
 
Ενώ στην Ηγουμενίτσα σε κάποιες περιπτώσεις οι Αλβανοί λαθρέμποροι κρατούν ορισμένες φορές και τα προσχήματα, αφού δεν μεταφέρουν χύμα το χασίς στα καθίσματα ...
Δείτε επί παραδείγματι τι συνέβη στις  (20-02-2014) το μεσημέρι, στο Ράγιο Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό, ο οποίος μετέφερε με φορτηγό, μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι στη γέφυρα Ράγιου Φιλιατών Θεσπρωτίας, εντοπίστηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Η ... μάχη του χασίς

... Μαύρο εδώ μαύρο εκεί





Αυτά είναι τα ναρκωτικά που μετέφερε τις προάλλες 47χρονος έλληνας στο Καλπάκι.
Αναλυτικότερα, στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, βρέθηκαν στο πορτ – παγκάζ και στα πίσω καθίσματα (96) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (125.850) γραμμαρίων.

Έρχονται "Αντίποινα" ...

Την Παρασκευή

Τα «Αντίποινα» κυκλοφορούν σήμερα Παρασκευή στα περίπτερα
Με αποκλειστικά ρεπορτάζ τα οποία αποδομούν την ιδεοληψία περί «διεφθαρμένων Ελλήνων» και «έντιμων Γερμανών» κυκλοφορούν τα «Αντίποινα» στα περίπτερα ολόκληρης της Ελλάδας.
Για πρώτη φορά έρχεται στη δημοσιότητα φάκελος που καταδεικνύει τον τρόπο που Γερμανικές εταιρίες εγκατεστημένες στη χώρα μας καταφέρνουν να φοροδιαφεύγουνοδηγώντας τα χρήματα των πελατών τους απευθείας στη DeutscheBank.
· Με ποιο τρόπο από τα 150.000.000 του τζίρου δηλώθηκαν μόνο τα 20.000.000;
· Τι συμβαίνει με τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές και άλλων επενδυτών;
Επίσης στα Αντίποινα που κυκλοφορούν δημοσιεύονται οι 7+1 έλεγχοι που πραγματοποιούνται από την Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων.
· Ποιοι ελέγχονται και γιατί; Ποιοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν για συμμετοχή στο πάρτι των συμβάσεων;
· Ποιοι φρόντισαν να απομακρύνουν τα «ηλεκτρονικά μάτια» του επικεφαλής της, κ. Δημήτρη Ράικου;