18/12/14

Έβαλε καφέ στην ηρωίνη

Το Ντοκουμέντο

 
 
Στον εντοπισμό πεντακοσίων δέκα (510) γραμμαρίων ηρωίνης και τη σύλληψη 28χρονης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, προέβησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Πειραιά, στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός της χειραποσκευής της ανωτέρω, επιμελώς κρυμμένη, μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη μικτού βάρους πεντακοσίων δέκα (510 γρ.) γραμμαρίων την οποία είχε επικαλύψει με ποσότητα καφέ.
Από τη Διοίκηση Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας καθώς και δύο (02) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή της συλληφθείσας.