21/11/14

Σέρβιραν ηρωίνη με καφέ


 
Στον εντοπισμό πεντακοσίων τριάντα τεσσάρων (534) γραμμαρίων ηρωίνης και τη σύλληψη 22χρονης αλλοδαπής για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα Πειραιά, στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε εντός της χειραποσκευής της ανωτέρω μία (01) πλαστική συσκευασία με ηρωίνη μικτού βάρους πεντακοσίων τριάντα τεσσάρων (534 γρ.) γραμμαρίων, την οποία είχε επικαλύψει με κολλητική ταινία που περιείχε μικρή ποσότητα καφέ.
Η 22χρονη δήλωσε ότι την ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών μετέφερε έναντι χρηματικής αμοιβής για λογαριασμό 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή «ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ» Αττικής.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία που διαμένει περιστασιακά ο 29χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (02) κινητά τηλέφωνα εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιούνταν για την παροχή οδηγιών στην 22χρονη αλλοδαπή και ήταν επιμελώς κρυμμένο σε δίκυκλο ιδιοκτησίας του, το οποίο κατασχέθηκε επίσης.